DA! Digitalne Aplikacije Celje

17.06.2021. - 18.06.2021.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Peti po redu B2B event digitalnih tiskarskih tehnologija DA! Digitalne Aplikacije, održat će se 17. i 18. 6.  2021. u Celju, Slovenija, u prostoru Celjskog sejma.

Uspješna organizacijska formula neće se mijenjati te vas očekuju:

  • izložbeni prostori renomiranih svjetskih proizvođača i distributera strojeva, opreme i repromaterijala s područja Adria/Balkan regije koji će predstaviti svoja rješenja kada je riječ o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, t-shirt i druge vrste tekstila. etikete, SRA3, softver…

Fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstven i drugačiji te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.

Cilj ovog poslovnog B2B eventa je približiti primjenu i mogućnosti digitalnog tiska tiskarama i malim obrtnicima u regiji.

U sklopu izlagačkog dijela ostalo je još nekoliko slobodnih izložbenih prostora, stoga ako ste zainteresirani za izlaganje kontaktirajte nas na: [email protected]

Važno! Ulaz na DA! Digitalne Aplikacije je besplatan uz prethodnu registraciju na ovom linku.


10:00 - 18:00

B2B EVENT DA! - DIGITALNE APLIKACIJE

10:00 - 18:00
12:00 - Službeno otvorenje sajma
10:00 - 18:00

B2B EVENT DA! - DIGITALNE APLIKACIJE

10:00 - 18:00
  • CDS će ove godine prvi put sudjelovati na poslovnom događaju DA!. Više od 30 godina CDS je jedan od vodećih distributera opreme za reklamnu industriju te prvi zastupnik i serviser za sve Mimaki strojeve. Na Digitalnim Aplikacijama predstavit će samo mali dio ponude UV strojeva za tisak na posebne materijale i promotivne predmete. Također će predstaviti ponudu ORAFOL folija i posebnih COVER FILM folija koje se koriste u obnovi interijera zgrada, namještaja i ostale opreme u industriji. CDS je također vodeća tvrtka u vlastitom razvoju, dizajnu i proizvodnji LED zaslona za posebne namjene. Predstavit će najnovija rješenja digitalnih LED promotivnih zaslona koja izvrsno nadopunjuju proizvode promotivnog tiska, a naravno idealna su i za sve vrste promocije, prodaje i oglašavanja. Uz navedeno, posjetiteljima će predstaviti i kompletan asortiman tekstilnih transfer materijala tvrtke Siser uz koje se vrlo jednostavno može, u kombinaciji s Mimaki strojevima napraviti savršen konačni proizvod.

Uz podršku