DA! Digitalne Aplikacije Ljubljana

21.04.2020. - 22.04.2020.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Nakon Umaga, Vrdnika, Zagreba i Beograda, 5. jubilarne DA! – Digitalne Aplikacije stižu u Sloveniju!

Što su DA! – Digitalne Aplikacije? Sajam posvećen predstavljanju mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija namijenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, t-shirt i ostali mali tekstil, ambalaža, etikete, SRA3…

Što Vas sve očekuje?  Uz izložbu strojeva, opreme i repromaterijala koje će predstaviti 14 izlagača, u suradnji s Obrtniško-podjetniškom zbornicom Slovenije – Udruženjem grafičara OZS, visokoškolskim institucijama i  grafičkim stručnjacima prvi dan sajma bit će organiziran stručno-edukacijski program. Drugi dan sajma donosi Dan karijera na kojem će se studentima i srednjoškolcima predstaviti 10-ak slovenskih tiskara, potencijalnih budućih poslodavaca.

Važno! Ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju putem web stranice Print Magazina.

 

Uz podršku:

 


 • Canon
 • CDS
 • Dipa

  Dipa.si d.o.o. će i ove godine sudjelovati na sajmu DA! gdje će posjetiteljima predstaviti najnovije modele Rolandovih pisača te novosti i trendove iz svog širokog portfelja repromaterijala za digitalni tisak. Posjetiteljima će biti predstavljen Rolandov UV pisač LEF2-200, najnoviji dodatak Rolandovoj nagrađivanoj seriji VersaUV LEF flatbed pisača. Roland UV pisač LEF2-200 može s lakoćom personalizirati veliki broj proizvoda, od tvrdih do mekih materijala, od ravnih do zakrivljenih površina – Roland LEF2-200 personalizira sve. Također će biti predstavljena i nova generacija cjenovno pristupačnog desktop DTG pisača za tisak na tekstil. Roland VersaSTUDIO BT-12 je jednostavan, pouzdan, kompaktan DTG pisač, dizajniran da uz nevjerojatnu lakoću korištenja u samo par minuta proizvede kvalitetne i impresivne personalizirane proizvode. Uz BT-12 bit će predstavljene i Sefa preše te široki asortiman folija za termo-transfer. Posjetitelji će moći više saznati i o novoj generaciji vrhunskih pisača/rezača TrueVIS SG2. Nova boja TR2 omogućuje grafike izuzetne realnosti i intenziteta. Dipa ekipa rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da svoje poslovanje podignete na višu razinu.

 • Pako / Tift
 • Eurocop

  Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje i ove će godine sudjelovati na DA!- Digitalnim Aplikacijama. Posjetitelji će na njihovom štandu moći vidjeti pisač za direktni tisak na tekstil - Ricoh Ri 100 koji je malo ulaganje za veliki profit. Zahvaljujući posljednjoj Ricoh tehnologiji moći će vidjeti i Ricoh PRO L5160 lateks koji koristi lateks boje na vodenoj bazi te tako možete proširiti svoju ponudu velikoformatnih materijala za unutarnju i vanjsku primjenu. Da bi se cijela priča zaokružila u kombinaciji s Graphtec CE7000-130, koji je novi na tržištu, posjetitelji će vidjeti precizno i brzo rezanje širokog raspona velikoformatnih medija, uključujući holografski papir i reflektirajuće listove koji su sada kompatibilni zbog poboljšanja algoritma ARMS senzora. Osim navedenih uređaja na štandu će biti predstavljen i najnoviji DTG pisač Ri 1000 koji donosi veću brzinu ispisa, jer u sebi ima Ricoh industrijske ispisne glave te održiviji i tanji otisak.

 • Fortuna Digital

  (HR) Tvrtka Fortuna Digital dugogodišnji je partner Print Magazina tako da će se posjetiteljima predstaviti i na DA! Digitalnim Aplikacijama u Ljubljani. Iz širokog portfelja proizvoda predstavit će HP tehnologiju čiji su zastupnici za Sloveniju i cijelu regiju, a na sajmu će izložiti HP Latex 335 Print&Cut pisač - Best value HP Latex printer, a isto tako predstavit će najnoviji tekstilni dye-sublimacijski pisač HP Stitch S500 i razne aplikacije napravljene s ovim inovativnim tekstilnim pisačem, od sportskih biciklističkih dresova do fashion segmenta i dizajna interijera na tekstilu. Isto tako, moći ćete isprobati laser portugalskog proizvođača Widinovations. Predstavnici Fortune Digital će vam odgovoriti na svako vaše pitanje te vam pomoći u odluci kako svoje poslovanje možete podići na novu razinu.


  (SLO) Podjetje Fortuna Digital se bo kot dolgoletni partner Print Magazina predstavilo na sejmu DA! Digitalnih Aplikacijah v Ljubljani. Iz širokega portfolia prodajnih artiklov bomo predstavljali HP tehnologijo, katere smo zastopniki tako za Slovenijo kot tudi za celotno regijo. Na sejmu bomo izpostavili HP Latex 335 – Best value HP Latex Printer, najnovejši tekstilni dye - sublimacijski tiskalnik HP Stitch S500, pokazali bomo tudi različne aplikacije na materialih za športne drese, fashion tekstilije, tekstilije za notranji dekor in še bi lahko naštevali… Nova prodajna znamka v našem portfoliu pa je Widinovations, portugalsko podjetje, ki je zasnovalo laserski rezalnik. Predstavniki Fortune Digital vam bomo odgovarjali na vprašanja in vam s tem pomagali oplemenititi vaše poslovanje.

 • Graphic Center
 • Igepa Group

  Na sajmu DA! Digitalne Aplikacije LJubljana, tvrtka Igepa će predstaviti mogućnosti i upotrebljivost trenutnih Mimaki LED UV modela iz dvije kategorije. Druga generacija UJF (MKII) pisača su mali plošni UV pisači s naprednom visokom tehnologijom. Na ovom sajmu predstavit će posebne aplikacije (za neobične materijale i predmete) i napredne opcije poput slojevitog, blockout i dnevnog/noćnog ispisa itd. U kategoriji tiska iz role Igepa.si će predstaviti Mimaki UCJV pisač, koji u kombinaciji sa standardnom bijelom bojom pruža fantastične rezultate ispisa na prozirnim, bijelim i obojenim materijalima. Mogućnost ispisa parcijalnog laka i konturnog izrezivanja s pisačem Mimaki UCJV otvara nove jedinstvene dimenzije u tisku. Posjetiteljima će predstaviti i materijale proizvođača Orafol i 3A, kao i ostale materijale iz viscom segmenta koje imaju u svojem asortimanu.

 • Konica Minolta
 • MDS
 • Nanodiy
 • NCR
 • Toscana

  Toscana systems d.o.o. informatička je tvrtka s fokusom na kompleksna ERP & CRM rješenja u grafičkoj industriji. Toscana print je programsko rješenje koje već 22 godine našim klijentima služi za vođenje kompletnog poslovanja, od dolaznog upita klijenta, kreiranja ponude, vođenja CRM aktivnosti, izrade i praćenja radnog naloga (sa svim zavisnim troškovima) te kompletnog skladišnog poslovanja do izdavanja računa. Posebno bismo istaknuli modul kalkulacije tiska (digitalni, ofset i sitotisak) koji je u potpunosti automatiziran i jednostavan za korištenje, kako za djelatnike, tako i za klijente putem sučelja web shopa. Sustav je preveden na 6 jezika (ENG, SLO, HR, DE, CZ, FR) te se koristi u 10 europskih zemalja. Početno ulaganje je minimalno jer vam je potrebna samo internet veza i računalo kako biste započeli s radom. Implementacija i edukacija korisnika su uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca besplatni.

 • Uni Biro