Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo Print21 – novi grafički sajam

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija. 

Nakon nekoliko godina iskustva u organiziranju različitih događanja na području regije, uvidjeli smo potrebu za organiziranjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma koji će na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazati im rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.
To je razlog zašto iduće godine u 10. mjesecu (21. do 23. 10., Zagreb)  organiziramo sajam Print21.

Na sajmu vas uz izložbeni, očekuje i konferencijski dio koji će biti organiziran u suradnji s grafičkim i marketinškim stručnjacima, tvrtkama sudionicama, visokoškolskim grafičkim obrazovnim institucijama, Udruženjem grafičko-prerađivačke industrije HGK te FESPA-om Hrvatska.

Tema konferencije bit će Trendovi i budućnost sign & promo industrije (svjetleće reklame, POS, LED displeji…). U sklopu sajma bit će organizirano i wrap natjecanje (prednatjecanje za sajam FESPA 2021.)
Više informacija slijedi uskoro!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti