Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prodaje se sarajevska firma „Right Copy“ d.o.o.

Nihad Hrustemović, vlasnik kompanije “Right copy” d.o.o. Sarajevo, kazao je za Print magazin:

Kompanija “Right copy” d.o.o. uspješno egzistira već 18 godina. Radi u unajmljenom poslovnom prostoru u neposrednoj blizini hotela Evropa u Starom gradu u Sarajevu. Ukupna površina prostora koji firma koristi je oko 105m2. Proizvodni prostor je oko 70m2 i 35m2 kancelarijsko-magacinskog prostora. Prodaje se kompletno pravno lice koje ima 6 zaposlenih. Pet zaposlenika radi direktno u proizvodnji i sposobni su za samostalno izvršavanje najvećeg dijela posla, uključujući i održavanje jednog dijela mašina. Firma raspolaže mašinama za crno-bijelo i color printanje, printanje velikog formata (1,60m), UV printanje, za sublimaciono printanje i termo prenos te pogonom za uvezivanje i doradu.

 

Right Copy 1

 

Asortiman proizvoda je prilično širok, od knjiga, brošura, svih vrsta promotivnih materijala pa do diploma, zahvalnica, pozivnica i svih ostalih proizvoda na papiru. Zatim tu su različite vrste naljepnica velikog formata namijenjene za izloge i mjesta za vizuelnu komunikaciju, slike na canvasu, oslikane tapete po narudžbi, rezane naljepnice za zidove, različiti proizvodi suvenirskog tipa, oslikane majice itd.

Neki od naših stalnih klijenata su Turski kulturni centar, Nogometni savez BiH, Centar za edukaciju sudija i tužilaca, Biblioteka grada Sarajeva, Ekonomski fakultet, Forum Bosna, HKD Napredak, te škole kao što su Prva gimnazija, Bošnjačka gimnazija, Dom Bjelave, Ugostiteljsko-turistička škola itd.

 

Right Copy 2

 

Značajno je napomenuti da firma “Right copy” u zadnjih godinu dana neprekidno bilježi rast proizvodnje i prometa 20 – 25%.

Razlozi za prodaju firme su privatno – porodične prirode.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content