Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najavljujemo Print21 – novi grafički sajam

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, sa naglaskom na sign & promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka, štampu tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija. 

Nakon nekoliko godina iskustva u organizaciji različitih događaja u regionu, uvideli smo potrebu za organizovanjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma koji će na jednom mestu okupiti distributere, štampare i korisnike usluga štampe i pokazati im rešenje i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije. To je razlog zašto ćemo iduće godine u oktobru mesecu (21. – 23. oktobar, Zagreb) organizovati sajam Print21.

Na sajmu vas uz izložbeni, očekuje i konferencijski deo koji će biti organizovan u saradnji sa grafičkim i marketinškim stručnjacima, kompanijama učesnicama, visokoškolskim grafičkim obrazovnim institucijama, Udruženjem grafičko-prerađivačke industrije HGK te FESPA-om Hrvatska.

Tema konferencije biće Trendovi i budućnost sign & promo industrije (svetleće reklame, POS, LED displeji…). U sklopu sajma biće organizovano i wrap takmičenje (predtakmičenje za sajam FESPA 2021.) Više informacija stiže uskoro!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti