Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sajam Print 21 na jesen u Zagrebu!

Jedna od posljedica koronavirusa koju je poslovni svijet itekako osjetio je odgađanje različitih sajmova, konferencija, edukacija…, koje unatoč tome što se već niz godina može čuti kako sajamska industrija gubi na snazi, ipak opstaju pokazujući da su itekako potreban i nezamjenjiv oblik promocije.
U skladu sa situacijom i Print Magazin je bio prisiljen odgoditi sajam DA! Digitalne Aplikacije u Ljubljani kao i konferenciju Print 4.0 u Zagrebu.
No, kako bi i dalje komunicirali s vama i donosili vam zanimljive i aktualne teme, pokrenuli smo online serijal “45 minuta o tisku”.

Ipak, smirivanje situacije i ublažavanje mjera, ali prije svega razgovori s branšom, pokazali su nam da potreba za održavanjem grafičkog sajma itekako postoji. Čuli smo to i od B2B korisnika, ali i od samih krajnjih kupaca.

Zato smo odlučili krenuti s priprema za sajam Print 21 koji će se održati od 15. do 17. 9. 2020. u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom Velesajmu. Očekujemo da bi u to vrijeme epidemiološka situacija još uvijek mogla biti povoljna, s obzirom na najave koje se mogu čuti.

Print 21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija. 

Sajam koji će na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazati rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije. Sudeći po prvim preliminarnim rezervacijama štandova, interes je velik, a do sada je rezervirano 20-ak štandova.

Na sajmu vas uz izložbeni očekuje i konferencijski dio koji će biti organiziran u suradnji s grafičkim i marketinškim stručnjacima, tvrtkama sudionicama, visokoškolskim grafičkim obrazovnim institucijama, Udruženjem grafičko-prerađivačke industrije HGK te Udrugom FESPA Hrvatska.

Od dodatnih sadržaja u sklopu sajma očekuje vas i Wrap najtecanje u obljepljivanju vozila te Dani karijera namijenjeni učenicima, studentima, ali i svima koji se žele okušati u poslovima grafičke industrije, kako bi se upoznali s potencijalnim budućim poslodavcima.

Kao i na sve druge sajmove u organizaciji Print Magazina, ulaz na sajam Print 21 je besplatan, a potrebna je samo prijava.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti