Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Upoznajte HP Latex 2020 R seriju – prijavite se na webinar

Upoznajte HP Latex 2020 R seriju – hibridni pisač koji nudi nove mogućnosti tisak na pločaste i materijale u roli što otvara brojne nove poslovne prilike na tržištu.

Stoga ne propustite webinar koji će se održati u srijedu, 17. 6. 2020. u sklopu kojeg će novitete na HP Latex R seriji predstaviti HP eksperti za razvoj proizvoda hibridne Latex R serije.

Prijavite se putem linka: https://enable.hp.com/rseries-webinar-register

Na webinaru ćete upoznati:
– karakteristike HP Latex R serije pisača
– novi svijet i mogućnosti aplikacija
– 2020 Edition upgrade.

Razvoj HP Latex R serije potaknut je konstantnom željom za poboljšanjem mogućnosti tiska pa tako najnovija HP Latex print tehnologija nudi kombinaciju ispisa iz role i ispisa na pločaste materijale koristeći ekološke HP Latex boje koje već oduševljavaju postojeće korisnike i sve koji su imali priliku uvjeriti se u izražajnost i kvalitetu boja koje je moguće postići s ovim pisačem. HP Latex boje na vodenoj bazi zadržavaju izgled i osjećaj materijala svojim ispisom bez mirisa koji je ujedno sigurniji i za okoliš i za osobu koja radi na stroju. Bijela HP Latex boja donosi sjajni, visokokvalitetni ispis luksuzne bijele boje koja ne požuti s vremenom.

Dogovorite i demo na HP Latex pisačima kod Fortune Digital na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content