Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

O nama

Print Magazin je besplatni časopis koji se distribuira u svim državama regije, od Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine pa do Srbije, Makedonije i Crne Gore. Baziran je na grafičkoj industriji, a izlazi sedam puta godišnje. Bavimo se temama vezanim uz najnovija događanja u svijetu tiska, nove tehnologije, predstavljanjem najnovijih dostignuća u tehnologijama te raznim uspješnim pričama iz regije koje često pozitivno djeluju na druge poduzetnike.

Osim tiskanog izdanja, ekipa Print Magazina bavi se i organizacijom konferencija, sajmova i drugih evenata. Na početku našeg organizacijskog puta popularizirali smo event DA! – Digitalne Aplikacije, koji se održao na više lokacija u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Taj sajam prerastao je u veći Print21 koji je danas veliki regionalni event i redovno se održava svake godine u glavnim gradovima regije – Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Zagrebu. Fokus ove vrste događanja je na spoju najnovije tehnologije, dorade i materijala. Cilj je približiti primjenu i mogućnosti digitalnog tiska tiskarama i malim obrtnicima u regiji.

No, ključan dio Print Magazina smo upravo MI, ljudi koji tamo radimo. Trenutno nas je 7 u timu i osim toga da svatko ima svoje zadatke, uvijek si međusobno “uskočimo” i često se bavimo svime i svačime. Vesela smo ekipa i uživamo u svom poslu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content