PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

O nama

Print Magazin je besplatan časopis koji se distribuira u svim zemljama regiona, od Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine do Srbije, Makedonije i Crne Gore. 

Zasniva se na grafičkoj industriji, a izlazi sedam puta godišnje. Bavimo se temama koje se odnose na najnovija dešavanja u svetu štampe, nove tehnologije, predstavljanje najnovijih dostignuća u tehnologijama i razne uspešne priče iz regiona koje često pozitivno utiču na druge preduzetnike.

Pored štampanog izdanja, tim Print Magazina se bavi i organizacijom konferencija, sajmova i drugih događaja. Na početku našeg organizacionog puta iznedrili smo događaj DA! – Digitalne aplikacije, koji se odvijao na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Taj sajam je prerastao u veći Print21, koji je danas velika regionalna manifestacija i redovno se održava svake godine u glavnim gradovima regiona – Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Zagrebu. Fokus ovog tipa događaja je na kombinaciji najnovije tehnologije, završne obrade i materijala. Cilj je da se štamparima i malim zanatlijama u regionu približe primena i mogućnosti digitalne štampe.

Međutim, ključni deo Print Magazina smo upravo MI, ljudi koji tamo rade. Trenutno nas je 7 u timu i osim što svako ima svoje zadatke, uvek „uskačemo“ jedni drugima i često se bavimo svim i svačim. Uspešan smo tim i uživamo u radu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content