Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Guandong je postao Canon UVGel media ambasador

Poznati proizvođač specijalnih medija, tvrtka Guandong, sa sjedištem u Milanu, poznata po svom inovativnom pristupu medijima i podlogama na tržištu tiska, sad je službeno ambasador tvrtke Canon UVgel.

Ova dva poznata igrača nisu bili nepoznanica jedno drugome, ali su pojačali svoju suradnju u prvim tjednima nove 2022. godine.

Guandong je posjetio laboratorij za primjenu u sjedištu Canon Production Printinga u gradu Venlu u Nizozemskoj. Proveli su dobra dva dana profilirajući i testirajući svoj medijski portfelj. Dok su bili tamo također su iskoristili mogućnost za testiranje i provjeru nadolazećih proizvoda koje imaju u pripremi.

Održivost je visoko na dnevnom redu obje tvrtke. Ohrabrujuće je i za industriju i za planet da njihov novi i uspješan asortiman “Wally” s Nano-dots (PET film za ravne površine) kao i “Nano Tacar” (PET film za omatanje automobila) izgledaju superiorno. Tu je i Guandong ‘Dotty’ linija (regenerirani PVC) koja je dostupna u nekoliko satenskih i sjajnih završnih obrada

U skladu s tim aspektom održivosti, njihova ponuda za zidne obloge kao što je “Revita” rješenje (100% recikliran materijal s tekstilnim osjećajem) u potpunosti je profilirana unutar tog kratkog vremenskog razdoblja posjeta.

Canonova serija pisača Roll2Roll Colorado sadrži jedinstvene UVgel boje. One su na tržištu potvrđene kao jedina tehnologija koja kombinira živopisne, robusne i perive rezultate. Osim toga, ističu se i kvalitete za unutarnje primjene kao što su odsutnost mirisa i izbor između sjajnih ili mat završnih slojeva.

Guandong je potvrdio savršenu kompatibilnost svog portfelja, kako za unutarnja tako i za vanjska rješenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content