Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Hexis folije u portfelju tvrtke Radin

Francuska tvrtka Hexis renomirani je svjetski proizvođač samoljepljivih folija za vizualnu komunikaciju. Radi se o obiteljskoj tvrtki osnovanoj prije 32 godine. Jedan su od najprepozntljivijih brendova među obiteljskim tvrtkama, a specifični po tome što sve proizvode u Francuskoj.
Radi se o brendu čije je ime dobro poznato i u našoj regiji.

Specijalizirani su za proizvodnju visokoučinkovitih samoljepljivih PVC, poliuretanskih i lateks folija. Neka od glavnih područja djelovanja su im digitalni tisak, signage, vizualne komunikacije, car wrap i tekstil.
Danas se tržište ljepljivih folija brzo diverzificira. Prilagođena rješenja i izrada po mjeri upiti su kakve sve više dobivaju, ističe gosp. Clement Mateu, direktor tvrtke. Pojavljuju se, kaže, nova tržišta s upotrebom ljepljive folije u dizajnu, dekoraciji te unutarnjem i vanjskom dizajnu.

Jedno od novih/starih tržišta na kojima će Hexis folije sve više pronalaziti svoje mjesto je i Hrvatska. Naime, od početka ove godine, novi distributer Hexis folija za Hrvatsku je tvrtka Radin. Domaćem tržištu novi brend u svom portfelju Radin je snažno predstavio na sajmu Prin21 ovog proljeća u Zagrebu.
Posjet Fespi u Berlinu iskoristili smo za zajednički intervju novih partnera. Zašto je Hexis/Radin suradnja od samog početka uspješna pogledajte u intervjuu u nastavku ili na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content