Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson proširuje liniju ink jet print glava za primjenu u industrijskom tisku

Seiko Epson Corporation nedavno je najavila da ovaj mjesec na tržište stižu dva  nova modela ink jet print glava koje podržavaju solventne boje. Nove print glave I3200(8)-S1HD i S800-S1 kompatibilne su sa širokim spektrom boja koje se koriste za industrijske primjene. Uz boje na bazi vode, boje koje se učvršćuju UV-om i eko-solventne vodene tinte, podržavaju i boje na bazi ulja, solventne boe kao i druge vrste boja za aplikacije u produkcijskom digitalnom tisku.

I3200(8)-S1HD može raditi s do osam boja i isporučiti rezolucije do 1200 dpi, omogućujući prikaz visoke rezolucije u raznim situacijama.

S800-S1 opremljen je samo jednim čipom. Njegov kompaktni dizajn pomaže u poboljšanju produktivnosti u okruženjima ispisa u kojima je prostor ograničen.

Dva nova proizvoda proširit će Epsonovu ponudu u seriji ink jet print glava PrecisionCore. Uz to, pružit će tvrtkama podršku u još širem rasponu industrijskih i drugih okruženja digitalnog tiska, za aplikacije kao što su označavanje/kodiranje, signage i tiskana elektronika.

Dva nova proizvoda omogućit će daljnju implementaciju ink jet tehnologije tiska u novim područjima, posebice u aplikacijama industrijskog ispisa

Glavne karakteristike:

Naziv proizvodaI3200(8)-S1HDS800-S1
Vrsta print glave PrecisionCorePrecisionCore
Kompatibilne bojeUV, uljne, eco-solvent, solventUV, uljne, eco-solvent, solvent
Dimenzije (širina x dubina x visina)69.1 x 59.5 x 36.7mm58.1 x 8.3 x 33.8mm
Ukupno mlaznica3,200800
Rezolucija & broja boja koje je moguće koristiti 300 dpi s 8 boja, 600 dpi sa 4 boje, 1200 dpi s 2 boje600 dpi s 1 bojom
Efektivna širina ispisa33.8mm (1.33 inch)33.8mm (1.33 inch)
Recirkulacija boje Nema recirkulacijuUobičajeni kanal za recirkulaciju

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content