Textile Week Adria

25.09.2024. - 26.09.2024.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Iza nas je 7 godina organiziranja iznimno uspješnih izdanja sajmova DA! Digitalne Aplikacije, Print21, Promodays i Textile Week Adria diljem regije. Te je sajmove posjetilo ukupno više od 10000 ljudi.

Textile Week Adria u Sarajevu će biti posvećen predstavljanju repromaterijala, tehnologija i procesa u proizvodnji i doradi tekstila od modne pa do dekorativne industrije i tehničkog tekstila.

Textile Week Adria Sarajevo donosi:

Izložbeni dio – svoju ponudu i rješenja predstavit će renomirani proizvođači iz tekstilne industrije s područja regije.

Edukacijski dio – donosimo vam edukativna predavanja o novim trendovima i raznim popularnim temama iz industrije.

Nove tehnologije, zanimljivi proizvodi i dobra atmosfera i više su nego dovoljan razlog Vašoj posjeti. Vidimo se u Sarajevu!














10:00 - 18:00

Radno vrijeme

Pozdravna riječ organizatora

Jack napredna tehnologija

Vincy Jiang, Jack Sewing Machines

Japanska tehnologija šivanja: Brother industrijske šivaće i automatske mašine

Andrej Romanowicz, Brother ISM

Panel: DTF tehnologija štampe

Nanodiy, Witpac

9:00 - 16:00

Radno vrijeme

Nova rješenja za Vaša poslove s tekstilom – powered by JUKI Technology

Kamen Nedyalkov, JUKI Central Europe

Nanotehnologija u tisku tekstila

Samir Pačavar, Univerzitet u Travniku, Fakultet za tehničke studije, Studij tekstilnog inženjerstva i dizajna
  • Carlos Signs

    Tvrtka Carlos Signs iz Banja Luke predstavit će na sajmu TWA u Sarajevu potpuno novi VersaSTUDIO BY-20, ultimativni stolni pisač. Jednostavan je za korištenje, pouzdan i učinkovit. BY-20 omogućuje brzo i jednostavno ukrašavanje odjeće i dodataka živopisnom, detaljnom grafikom – čak i za one koji nemaju prethodnog iskustva s ispisom. Osim toga, s integriranom funkcijom rezanja kontura BY-20, također možete proizvesti grafiku prijenosa topline iz PVC ploča - sve s jednim, pristupačnim i kompaktnim uređajem. Pristupačan DTF pisač za one koji žele pokrenuti posao s odjećom ili za postojeće DTF korisnike koji žele proširiti svoju trenutnu ponudu proizvoda. Ispisuje živopisnu DTF grafiku koja se može prenijeti na široku paletu tkanina bez potrebe za brisanjem. Jedini je stolni DTF pisač s mogućnostima rezanja listova i konturnog rezanja, može se koristiti i za tradicionalne aplikacije ispisa i rezanja. Posjeduje optimizirani način ispisa za poboljšanu produktivnost te se integrira s popularnom DTF mućkalicom praha i grijačima za automatizirani sustav.

  • Igepa Alim / Nanodiy

    Nanodiy će u suradnji s tvrtkom Igepa Alim predstaviti na sajmu Textile Week Sarajevo svoja DTF i UV DTF rješenja. Kod DTF-a bit će predstavljeni novi ADVANCED DTF pisač 4 generacije širine 33cm, za izradu preslikača koji je poboljšan i nadograđen kako bi udovoljio zahtjevima tržišta za manjim formatom, a većom brzinom. Nova serija printera nadograđena je s industrijskim tipom glava koje pomiču granice kvalitete tiska i brzine, trajnije su i pouzdanije u odnosu na prethodni model. Brzina u osnovnom modelu je povećana do 3m2 na sat. Predstavit će se i osnovni model UV DTF pisača za izradu naljepnica UV DTF tehnologijom koja je apsolutni hit u izradi stikera i naljepnica za koje nije potrebna dorada. Navratite do štanda Igepa Alim kako bi se pobliže upoznali s novostima iz Nanodiy ponude.

  • Komas Komerc

    Tvrtka Komas-Komerc d.o.o. sa sjedištem u Brčanskoj ulici 15 u Sarajevu osnovana je 1991. godine. Osnovna djelatnost firme je zastupanje inozemnih tvrtki proizvođačaa mašina i opreme vezanih uz tekstilnu, obućarsku, industriju kože i namještaja. Zastupaju više tvrtki iz spomenutih oblasti: JUKI Japan Šivaće mašine, Groz-Beckert Njemačka Šivaće igle, Ascolite Švicarska Mašine za motanje vratova na dugmadi, Amann Group Njemačka Konci za šivanje i vez, Malkan-Makina, Turska Mašine za peglanje, doradu i fiksiranje, Textilia Solingen Njemačka Škare i alati, Crea-Solution Italia CAD/CAM systemi, Tecon Italia Rezni alati i mašine za obućarsku industriju. Posjetite ih u Sarajevu i otkrijte ove mnogobrojne proizvode.

  • Mekom

    MEKOM d.o.o. Visoko vodeći je dobavljač tekstilnih materijala u Bosni i Hercegovini s više od 25 godina iskustva. Njihov asortiman tkanina i pletenina za radnu, sportsku i ležernu odjeću posebno uključuje materijale prilagođene potrebama tekstilne štampe i veza, uključujući pamuk, poliester, viskozu i mješavine, dostupne u različitim bojama, teksturama i gramažama pogodne za digitalnu i sublimacijsku štampu, sito i druge tehnike štampe. Njihov asortiman raspoloživ je za istodnevnu isporuku sa skladištu u Visokom, dostupne boje i aktuelne cijene uvijek možete pogledati na web stranici mekom.ba - a raduju se i vašoj posjeti njihovom štandu na sajmu Textile Week Adria 25. i 26. 9. 2024. u prostorima Kongresne dvorane Hotela Radon plaza u Sarajevu gdje na licu mjesta možete pogledati dio ponude i uvjeriti se u kvalitetu njihovih proizvoda.

  • Pertec Machines / Impall

    Tvrtka Impall, Poljska kao europski ekskluzivni zastupnik i tvrtka Pertec machines, Hrvatska kao regionalni ekskluzivni zastupnik na sajmu Textile Week Sarajevo predstavit će nekoliko brendova počevši od proizvođača šivaćih mašina Jack. Ova kineska marka već je svojom prodajno-servisnom mrežom pokrila preko 160 zemalja diljem svijeta. Jack ponuda je vrlo bogata i inovativna, sastoji se od strojeva za šivanje različitih vrsta tkanina koji olakšavaju rad i skraćuju vrijeme izrade. Naći će se tu i profesionalni strojevi brenda Krafft. Radi se o vrlo čvrstim strojevima, pripremljenim za potrebe intenzivnih proizvodnih procesa, s dugim vijekom trajanja. Dizajnirani su za lagane, srednje i teške materijale. Profesionalni proces šivanja nije samo faza dizajna, krojenja i  šivanja, već i mnoge među aktivnosti koje nadopunjuju obradu tkanine. U radionicama se strojevi dijele prema obavljanju određenih poslova, koji se obavljaju zasebno po pojedinim funkcionalnim šivaćim strojevima i uređajima, a brend Kraft njihov je značajan proizvođač i dobavljač na tržištu. Tu je još i Siruba osnovana 1965. godine i već pola stoljeća razvija i proizvodi industrijske šivaće strojeve kako bih svojim kupcima i partnerima pružili usluge i rješenja diljem svijeta. Dođite na njihov štand u Sarajevo i uvjerite se u kvalitetu njihove ponude.

  • Rigo

    Rigo d.o.o. iz Slovenije već se 33 godine bavi prodajom i servisom svih strojeva - mašina koje se koriste u proizvodnji tekstila, kože, obuće, a također prodaju mašine za auto-industriju, tapetarsku industriju, mašine za vez, cuttere itd.  U zadnjih 10 godina sve su više orijentirani na nove trendove u CAD-CAM proizvodnji, odnosno na rješenja za veću produktivnost i optimizaciju proizvodnje. Njihovi glavni programi su novi trendovi i prednost industrije 4.0, strojevi za vezenje, preše, automati i šivaće mašine, imaju mogućnost izrade vaših vlastitih kolekcija, CAD programe (Audaces 360) – za dizajn u kojem možete vidjeti realan 3D prikaz svojih modela te virtualnu modnu reviju koju možete vidjeti pomoću VR naočala, programe za tehničke skice i tehnološke liste, sve na jednom mjestu i programe za krojeve i krojne slike. Osim navedenog u svojoj ponudi imaju i automatske strojeve za krojenje – cuttere te mogućnost digitalnog praćenja cijelog procesa proizvodnje za brzi odgovor i isporuku točno na vrijeme kao i mogućnost da svoju proizvodnju pratite doslovno na dlanu, na pametnom telefonu.

  • Total Sport

    Total Sport j.d.o.o. mlado je poduzeće osnovano 2017. i od tada se postepeno razvija. Bavi se proizvodnjom i prodajom sportske opreme, sportskih rekvizita kao i artikala vezanih uz promotivne artikle. Na sajmu Textile Week Adria Sarajevo 2024., Total Sport j.d.o.o planira izlagati svoj proizvodni program koji primarno uključuje sportsku opremu te sportske rekvizite, a zatim i promotivne artikle. Prezentirat će modele koje klubovi mogu koristiti kao promo i navijački program, a ujedno i prikazati niz asortimana koji proizvode. Svi artikli bit će predstavljeni s odgovarajućim tehnikama tiska, a posjetitelji će imati priliku pobliže vidjeti način rada, u svojoj proizvodnji koriste se sublimiranim materijalom i specijaliziranim unikatnim dizajnom koji su prilagođeni potrebama klubova. Zajedno s njima, sudjelovat će i sestrinsko poduzeće iz Bosne i Hercegovine čiji proizvodi upotpunjuju proizvodni sportski program. Pridružite im se na sajmu i otkrijte ponudu koja će vas oduševiti.

  • Witpac

    Witpac SEE nudi transfer folije za tisak na tekstil visoke kvalitete s najširim rasponom boja flex I printabilnih folija za tekstil. Također upotpunili su ponudu s kvalitetnim DTF mašinama za tekstil i DTF UV print za razne materijale od 30-60cm formata, te odgovarajućom ponudom repromaterijala. Prisutni su kroz distributersku mrežu na globalnom tržištu, a sjedište tvrtke je u Njemačkoj, dok su podružnice u Brazilu, Rusiji i Hrvatskoj. Na predstojećem sajmu Witpac SEE prezentirat će postojeće serije proizvoda brenda NOVA-FLEX transfer folija za tisak na tkanine, te DTF station mogućnosti. Posjetitelji će imati prilike upoznati se s proizvodima kroz novi katalog, pregledati color cardove svih ponuđenih serija u njihovim varijantama boja te vidjeti ponuđene serije folija na već otisnutim uzorcima. Kako bi približili jednostavnost primjene patch-twilla i upoznali posjetitelje s načinom aplikacije istog, na licu mjesta će demonstrirati sami otisak. Predstavnici tvrtke Witpac SEE pozivaju vas da ih posjetite na sajmu u Sarajevu i upoznate se s njihovom ponudom.