Promodays

11.09.2024. - 12.09.2024.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Iza nas je 7 godina organiziranja iznimno uspješnih izdanja sajmova DA! Digitalne Aplikacije, Print21, Promodays i Textile Week Adria diljem regije. Te je sajmove posjetilo ukupno više od 10000 ljudi. To je i više nego dovoljan razlog organiziranja sajma Promodays u Zagrebu. Ovaj event bit će posvećen predstavljanju promotivnih artikala, papirne konfekcije (artikli namijenjeni papirnicama i knjižarama), suveniri i poklon proizvodi te kreativni proizvodi namijenjeni poslovnom darivanju.

Promodays Zagreb donosi:

Izložbeni dio – svoju ponudu i rješenja predstavit će renomirani proizvođači promotivnih proizvoda, kreativnih rješenja i tiskare s područja regije.

Edukacijski dio – donosimo vam edukativna predavanja o novim trendovima i raznim popularnim temama iz industrije.

Nove tehnologije, cool proizvodi i dobra atmosfera i više su nego dovoljan razlog Vašoj posjeti. Vidimo se u Zagrebu!














10:00 - 18:00

Radno vrijeme

Pozdravna riječ organizatora

Nova pravila promotivnih proizvoda

Anja Macan, Macan Atelier tiskara

POS stalak / displej kao dio marketinškog miksa

Davor Ferdebar, FED d.o.o.

Panel: Promotivni proizvodi od 1 do 10€, a može i više?

Recom, Macma, USB.hr

09:00 - 16:00

Radno vrijeme

Dizajn ambalaže budućnosti - novi aspekti kreativnosti

Željka Tihomirović, Kaligraf

Pakiranje nije samo pakiranje

Darko Bosnar, Imago Ogilvy reklamna agencija

Panel: Što klijent želi, a (ne) može dobiti?

Atlantic Grupa - Cedevita, Macan Atelier tiskara, Imago Ogilvy reklamna agencija
  • Aida Team

    Tvrtka Aida Team d.o.o. iz Slovenije bavi se proizvodnjom promotivnih voda, a na hrvatskom tržištu prodaju ih od 2017. godine. Potražnja za personaliziranim proizvodima u svijetu brzo raste, jer je prepoznatljivost ključ uspjeha. Prepoznatljivost danas nije više fokus velikih korporacija. Promocijska voda je cjenovno prihvatljiv proizvod za promociju. Vaša voda, vaš ponos! Promo boce nude u u plastičnoj PET ambalaži volumena 0,5l i 1,5l i u staklenoj ambalaži  0,25l, 0,33l i 07l. Posjetite ih na sajmu PromoDays i upoznajte se s njihovim asortimanom.

  • Arc24

    Vaš pouzdan partner za veleprodaju i agenciju za zastupanje! S fokusom na kvalitetu i konkurentnost, tvrtka Arc 24 nudi nešto drugačije. Kroz godine poslovanja proširili su svoje aktivnosti širom jugoistočne Europe. Cilj im je omogućiti zastupnicima brzu dostavu proizvoda, potrošiti što manje vremena na traženje odgovarajućih proizvoda i ponuditi kvalitetnu tehničku podršku. Kod njih dobivate vrhunske proizvode premium kvalitete, a nude i custom made proizvodnju artikala. Zastupaju vrhunske brendove za sve segmente: radna i korporativna, odjeća, Macseis Sportsworkwear, radna i treking obuća, VM Footwear, šumarska odjeća, Sip Protection, korporativni program odjela, Lemon & Soda, šumarska obuća, Zamberlan, radne rukavice, IDEAL-T. Spremni ste biti drugačiji? Javite im se i napravite korak u pravom smjeru!

  • Cotton Classics

    We care you sell – Vaš uspjeh u prodaji naš je cilj. Cotton Classics jedna je od vodećih veleprodaja promotivnog tekstila i korporativne mode u Europi. U svojem novoproširenom logističkom centru upravljaju s više od 3500 proizvoda u više od 100 000 raznih kombinacija koristeći najnoviju tehnologiju skladištenja. Više od 4 milijuna artikala je na zalihama za trenutnu otpremu, a oko 100 milijuna komada dostupno je u skladištima proizvođača za nadopunu njihovog logističkog centra. U mogućnosti su isporučiti u veći dio Europe u roku od 1-2 radna dana. Tržišni su lideri u nekoliko europskih zemalja. Posjetite ih na sajmu Promodays u Zagrebu i uvjerite se u širinu njihovog asortimana.

  • D3Stooges3D

    D3Stooges3D je kreativni studio sa sjedištem u Zagrebu koji nudi usluge izrade fizičkih proizvoda od raznih materijala za različite primjene. Tijekom godina specijalizirao se za izradu vizualnih komunikacija i scenografsku primjenu koje sadrže 3D rekvizitu, izradu maketa, POS i POP display-e, promotivne materijale, marketinške materijale, unikatne dekoracije za interijer i eksterijer pa tako i proizvodnju manjih ili većih naklada i mnoga druga rješenja. Njihovi proizvodi nalaze glavnu primjenu u dekoriranju događaja, sajmova, konferencija, dućana, u izradi unikatnih darova, osobnih umjetničkih kolekcija i druge. Posjetite ih na sajmu PromoDays u Zagrebu i uvjerite se u široki asortiman i kreativnost njihovih proizvoda.

  • Elektroterm

    Tvrtka Elektroterm je na tržištu prisutna više od 20 godina i specijalizirana je za opremanje pogona za tekstilnu proizvodnju i pogona za doradu tekstila. Na sajmu Promodays predstavit će mogućnosti i prednosti premium načina promocije strojnim vezom na tekstilnim i odjevnim predmetima. Kvalitetan stroj za strojni vez (štikanje) u kombinaciji s kvalitetnim vrstama konca za postizanje različitih efekata dizajna ključ su postizanja prepoznatljivosti i uspjeha promoviranja tvrtke, proizvoda i usluga. Mogućnosti štika svakodnevno se povećavaju te je štik prepoznat kao jedinstveni alat za postizanje dugotrajnih i kreativnih rješenja kod izrade promotivnih artikala.

  • Euroton

    Osnovan u Europi 2010. godine, brend Eurowear stavlja naglasak na kvalitetu uz pažljivo odabrane tkanine, vrhunsku izradu i oko za modne detalje, što pozicionira brend visoko iznad tradicionalnih promotivnih brendova odjeće.  Oni razumiju važnost personalizacije u ostavljanju traga na radnom mjestu, zato njihova promotivna odjeća nudi savršen prostor za prilagodbu, bilo da se radi o dodavanju logotipa vaše tvrtke, vezenju vašeg imena ili uključivanju jedinstvenih dizajna. S vrhunskim izborom promotivne odjeće imate slobodu izraziti svoju individualnost i podići svoj profesionalni imidž s lakoćom. Od njihovih proizvodnih partnera do ljubaznog tima za korisničku podršku, osiguravaju proizvode visoke kvalitete, u skladu sa svim standardima i brzim rokom isporuke. Eurowear je brend kojem vjeruju mnoge tiskarske tvrtke, agencije i drugi koji redovito naručuju kvalitetnu odjeću za promotivne, modne, sportske i druge aktivnosti svojih kupaca. Za razliku od drugih brendova, njihov pristup promociji temelji se na bezvremenskoj kvaliteti. Vjeruju da prava kvaliteta nikad ne izlazi iz mode, zato svaki njihov komad odjeće nije samo promotivni artikl, već investicija u dugotrajnost i stil. Pridružite im se na sajmu i otkrijte ponudu koja će vas oduševiti!

  • Falk & Ross

    Skoro 50 godina Falk&Ross nudi najbolje kolekcije, ogromne zalihe i sjajne usluge za pomoć svojim veletrgovcima u razvoju poslovanja. Pružaju brzu i točnu dostavu u srednju i istočnu Europu iz svog najsuvremenijeg njemačkog i poljskog distribucijskog centra, a također mogu ponuditi i brzu dostavu izravno vašim kupcima. Isporučuju preko 50 vrhunskih marki uključujući B&C, Fruit of the Loom, Gildan, Beechfield, Result, Stormtech, TeeJays, koji pokrivaju ogroman raspon tržišnog sektora. Osim toga, nude i SG, njihovu uvijek popularnu i ekskluzivnu vlastitu marku koja može pomoći vašem poslovanju izdvojiti se iz gomile. Zainteresirani? - posjetite www.falk-ross.eu i otkrijte razliku Falk&Ross!

  • Fed

    S preko 25 godina iskustva u grafičkoj industriji, FED dizajnira, projektira i producira atraktivne POS displeje za vodeće svjetske i regionalne brandove iz FMCG, horeca, telekom i beauty segmenta. Naša rješenja ističu se dodanim vrijednostima u vidu iluminacije, solarnog i samostalnog napajanja, pokreta, levitacije, audio/video interaktivnog sadržaja, holograma itd. Svakodnevni nam je izazov osmisliti atraktivan, pouzdan i funkcionalan proizvod koji na najbolji mogući način komunicira vrijednosti klijenta i proizvoda. Stručan i iskusan kadar, tehnološka opremljenost i izbor materijala koje koristimo omogućuje nam da stvaramo kreativna i atraktivna rješenja, prilagođena Vašim potrebama. Pozivamo Vas da nas posjetite i sami se uvjerite u mogućnosti koje Vam nudimo.

  • Ganima / USB

    Ganima je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području poslovnih i promotivnih poklona. Izbor koji nude je zaista velik. Modernim tehnikama dorade personaliziraju sve svoje proizvode. Posjetitelji će na sajmu imati priliku vidjeti ekskluzivnu ponudu visoko reflektirajućih promotivnih proizvoda certificiranih prema najnovijem sigurnosnom certifikatu EN17353:2020. Prvi u Hrvatskoj nude proizvode s ovim certifikatom. Tvrtka USB.hr nudi kvalitetne USB stikove od 2016. godine. Glavne prednosti u odnosu na konkurenciju su izuzetno konkurentne cijene i velika zaliha. Njihovi USB stikovi imaju jamstvo od 5 godina jer su u njih ugrađeni samo visokokvalitetni memorijski čipovi Samsung, Micron, Intel, Alcor ili Toshiba. U ponudi imaju USB stikove različitih oblika, boja i materijala, u kapacitetima od 2GB-128GB. Nude također i doradu USB stikova – digitalnim tiskom, graviranjem, tampon tiskom.. Njihovu ponudu vidjet ćete na sajmu Promodays u Zagrebu.

  • Grafing

    Tiskara GRAFING prisutna je na tržištu više od 35 godina. Početna djelatnost tiska prerasla je u zaokruženu tehnološku cjelinu (proizvodnja ambalaže i ostalih tiskovina). PROMODAYS sajam je prilika da predstave svoj asortiman PACK AND WRAP, dio ponude ambalaže za kozmetičku, farmaceutsku, prehrambenu te duhansku industriju. Paleta njihovih proizvoda uključuje brošure, upute za lijekove, a promotivni materijali i reklamni stalci govore sami za sebe o znanju, stručnosti i kvaliteti. Tiskara GRAFING vlasnik je šest certifikata i u svojoj proizvodnji koristi materijale koji su okolišu prihvatljivi te jamči kvalitetu svojih proizvoda. SMART PRINT LOVES NATURE. Stvaranje visokokvalitetnih proizvoda, pružanje izvrsne usluge klijentima, primjena održivih praksi, tehnološko inoviranje i poticanje kreativnosti, njihova je misija. PRINT SMART WITH US.

  • HUB7

    HUB7 studio prepoznat je po različitim uslugama koje su primarno rezervirane i usmjerene na HR i marketing odjele u IT sektoru i turizmu, no sve ih češće koriste i klijenti iz drugih industrija. Neki od njihovih klijenata su Infobip, Q-agency, Porsche Digital Croatia, Productive, Neos, Everis Nekretnine, Carlsberg, Obonjan resort, Flaster, Atlantic, Jamnica te partner Orbico sa svojim Lux brendovima i drugi... HUB7 primarno se bavi project managementom i marketingom s ciljem optimizacije iskustva rada u tvrtkama ili iskustva krajnjih korisnika usluga u turizmu. Jednako tako nude i usluge izrade promo materijala, konceptualnog mercha za zaposlenike i suradnike, event managementa te organizacije konferencija. Naš pristup je primarno marketinški i prodajni pa tako klijenti često zatraže i marketinšku strategiju za svoj brend ili pak vođenje njihovih digitalnih kanala.

  • Linteo

    Linteo d.o.o. je tvrtka čija je osnovna djelatnost proizvodnja promotivnih tekstilnih proizvoda. Uz pomoć najsuvremenijih strojeva i opreme za krojenje i šivanje, prateći najnovije tehnologije i uz djelatnike s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tekstila, pretvaraju ideje klijenata u finalni proizvod u najkraćem mogućem roku. Društvenu dobrobit i dobrobit okoliša smatraju ključnima za svoje poslovanje. Kako bi implementirali Fairtrade praksu u svoje poslovne aktivnosti, ulažu u različite društvene i ekološke certifikate. Neki od njihovih certifikata su Fairtrade, World Fair Trade Organisation, Ecovadis, Solidarity Sourcing by L’oreal itd.. Tvrtka se nalazi u Pakracu, gradu koji je područje posebne državne skrbi, te i na taj način ulažu u slabije razvijena područja naše zemlje.

  • Luci

    Priča Lucifer Chocolate započela je s velikom ljubavlju prema čokoladi i željom za kreativnošću. Od prvih ručno rađenih čokoladnih pralina do bajkovite čokoladarnice koja je nastala u kratkom vremenu, a ubrzo nakon toga trgovina i kafić. Izbor visokokvalitetnih čokoladnih proizvoda je raznolik i za svakoga se može naći ponešto - od pralina i torti raznih okusa do čokoladnih pločica i bogate ponude poklon bombonijera. Svi proizvodi upakirani su u elegantnu ambalažu koja čuva njihovu svježinu i kvalitetu. Svi Lucifer Chocolate proizvodi su ručno rađeni, certificirani bez glutena te izrađeni od prave belgijske čokolade, dizajnirani s vještinom i osjećajem koji dolazi do izražaja u originalnosti oblika i okusa. U kombinaciji s vrhunskim okusima i dodanim sastojcima iz cijelog svijeta, proizvodi Lucifer Chocolate užitak su koji ćete poželjeti ponovno isprobati. Posjetite ih na „najslađem“ štandu sajma PromoDays u Zagrebu kako bi pronašli originalne ideje za promotivne poklone.

  • Macan

    Macan - Atelier tiskara za velike stvari. Otkrijte izvanrednost: Odaberite Macan za tisak van granica Vaše mašte. Pozicionirani na intersekciji luksuza, društvene odgovornosti i neusporedivog majstorstva, Macan nije samo tiskara: to je atelje za tiskovni identitet Vašeg brenda na odgovorni i održivi način. U središtu njihovog poslovanja je društvena odgovornost, a 60% zaposlenih čine osobe s invaliditetom. Transformirajte svoj brend u remek-djelo s njihovim ekskluzivnim tehnikama tiska uz sveobuhvatnu podršku u procesu in-house dizajna i konzaltinga. Na Promodaysima ćete imati priliku vidjeti predstavljanje njihove božićne kolekcije te otkriti na koje sve načine možete dodati dašak luksuza svojem brendu i projektima. Sve posjetitelje očekuju i prigodna iznenađenja i pokloni!

  • Macma

    Macma je jedna od vodećih veleprodaja reklamnih proizvoda u Europi. Sjedište i skladište tvrtke nalazi se u Nürnbergu (Njemačka), ali regionalni uredi također se nalaze u Wroclawu (Poljska) i Budimpešta, Mađarska). Uz skladište od 5000 m2 u Budimpešti, također upravljaju i tiskarom. Macma nastoji pružiti kompletnu uslugu za svoje partnere, pa tako tiskaju odabrane proizvode na zahtjev i isporučuju kupcima na adresu. Uz reklamne artikle, nude i ekskluzivne brendove kao što su Pierre Cardin, Schwarzwolf i Vanilla Season u nekoliko zemalja. Kvaliteta i širok izbor proizvoda kontinuirano ispunjavaju visoka očekivanja diljem Europe.

  • Makar

    Tvornica čarapa Makar ispunjava Vaše snove, ideje i zamisli u obliku personaliziranih čarapa i tekstilnih artikala još od davne 1990. godine. S tako dugom tradicijom etablirali su se kao stručnjaci na tržištu i kroz različite tehnologije proizvodnje u suradnji s klijentima kreiraju rješenja i vrhunske proizvode koji donose prepoznatljivost kroz personalizirani karakter. Njihovi proizvodi su kreirani u potpunosti od nule, samo za njihove klijente, tako da nigdje nećete naići na dva ista proizvoda. S personaliziranim čarapama postići ćete unikatnost i prepoznatljivost, a u današnjem visoko konkurentnom svijetu potrebno je naći element koji će vas istaknuti ispred drugih. Pustite mašti na volju i kreirajte unikatne proizvode kojima ćete darivati svoje klijente, zaposlenike i partnere, promovirati proizvode tvrtke, sportske događaje i slično.

  • Mega dizajn

    Mega Dizajn je tvrtka koja je nedavno predstavila novitet u grafičkoj industriji, vrhunski DTF printer. Posjetiteljima će predstaviti najnovije proizvode iz segmenta tiska kao što su: termo pneumatske preše (automatska carusel pegla sa 4 daske, automatska dupla pegla, pegla za kape itd), a i DTF printer koji je jedan od najbržih na našim prostorima(13-25 m2/h), koji je ovu tehnologiju podigao na višu razinu. Također donose i repromaterijale vezane uz  strojeve koje nude i za koje su direktni uvoznici. Osim strojeva i tehnika tiska dtf-a koje predstavljaju donose i najnoviji brend radne zaštitne odjeće Velilla, kao i njihove uzdanice u promo tekstilu Mukua. Odnedavno partnerstvo Mega Dizajna s Velillom omogućuje im da svojim kupcima ponude širok izbor izdržljive i udobne radne zaštitne odjeće po vrlo povoljnim i konkurentnim cijenama. Predstavljaju novitete promotivnih proizvoda iz direktnog uvoza i proizvodnje iz Turske poput reklamnih ručnika, hotelskog programa i posteljine te iz Kine - kišobrani, trajne torbe, pamučne torbe i sl. kao i europskih partnera s kojima nastupaju na tržištu. Pozivaju Vas da ih posjetite i uvjerite se u širinu njihove ponude.

  • Merch

    Postani Kreateevac! Radi ono što voliš, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Merch.hr ti omogućuje jednostavnu i bezbrižnu prodaju tvojih kreativnih dizajna online. Ne moraš brinuti o webshopu, skladištenju, dostavi, naplati, nabavi odjeće ili tisku – sve to rješavamo mi! Ako nemaš ideju za dizajn, ali imaš izgrađen brend i vjernu publiku, Merch.hr ti nudi i usluge profesionalnog dizajniranja jedinstvene linije proizvoda. Otvaranje prodajnog profila na Merch.hr ne nosi nikakve fiksne troškove jer narudžbe procesiramo po principu "Print on demand". Dakle, jedino pitanje koje ostaje je – što čekaš? Pridruži se obitelji Merch.hr Kreateevaca i počni zarađivati na svojim dizajnima već danas!

  • OG Grafika

    Og grafika d.o.o. se može pohvaliti s više od 70 godina iskustva i tradicije u tiskarstvu, te je najveća tvornica kalendara i ostalog PROMO segmenta u Hrvatskoj. Og grafika između ostalog nudi široki spektar proizvoda, od papira - poput knjiga s mekim i tvrdim uvezom, brošura i kataloga, čime tiskarama, digitalnim studijima i marketing agencijama postaje pouzdani partner u poslovanju. Na sajmu u Zagrebu predstavit će svoj novi „PROMO 2025“ katalog, te nove i standardne proizvode poput notesa, rokovnika, kalendara i planera, sve iz vlastite proizvodnje. Posjetitelji će moći pogledati više od 80 vrsta kalendara, 20-ak linija rokovnika i notesa te se uvjeriti u kvalitetu ovog hrvatskog proizvođača. Predstavit će i dio ponude iz „CUSTOM MADE“ asortimana. Danas, kada zahtjevi tržišta, kupaca i način života zahtijevaju gotovo uvijek nešto novo, cilj marketing proizvoda je da bude univerzalan i privlačan. Specifičnost izrade notesa i planera danas je obilježena posebnostima poput UV laka, soft touch plastifikacije, gliter dodataka, ali i postavljanja gumice za notes i olovku. Upravo sve to iz njihove proizvodnje možete pogledati na njihovom štandu i uvjeriti se u kvalitetu izrade.

  • Print Grupa

    Print Grupa d.o.o. je vodeća digitalna tiskara s više od 20 godina iskustva, specijalizirana za pružanje sveobuhvatnih usluga tiska i montaže. Njihova misija je osigurati vrhunske tiskane materijale i profesionalnu montažu za sve vaše poslovne potrebe. Njihov tim stručnjaka koristi najmoderniju tehnologiju digitalnog tiska kako bi stvorio visokokvalitetne promotivne materijale. Bilo da vam trebaju kartonski displayi, brendiranje maloprodajnog prostora, megaboardi ili bilo koja druga vrsta promotivnih materijala, Print Grupa ima rješenje. Uz digitalni tisak, nude i usluge montaže, osiguravajući da vaši proizvodi budu postavljeni brzo i efikasno. Njihovo bogato iskustvo u montaži garantira da će svaki projekt biti izveden s maksimalnom pažnjom i preciznošću. Surađujući s nekim od najvećih svjetskih brendova, izgradili su reputaciju pouzdanog partnera koji može pretvoriti vašu viziju u stvarnost. Bez obzira na veličinu ili kompleksnost vašeg projekta, Print Grupa d.o.o. je tu da vam pruži sveobuhvatnu uslugu, od početne ideje do završnog proizvoda. Njihov cilj je osigurati da vaša poruka bude primijećena i zapamćena, uz vrhunsku kvalitetu i profesionalnu montažu.

  • Recom

    Recom d.o.o. je poduzeće osnovano 1992. godine i od tada se razvilo u najvećeg hrvatskog proizvođača notesa, rokovnika, dnevnika i planera, te vodećeg domaćeg veletrgovca promotivnih artikala. Na sajmu Promodays 2024, Recom d.o.o. planira izlagati kombinaciju svojeg proizvodnog programa i promotivnih artikala. Proizvodni program će obuhvaćati artikle kao što su notesi, rokovnici, dnevnici, planeri. Prezentirati će sve modele i prikazati sve boje kako bi posjetitelji imali pregled cijelog asortimana te uživo vidjeli materijale korica. Kod notesa imaju 5 novih modela koje odlikuje kvaliteta izrade, dizajn korica te kombinacija gumica. Kod promotivnih artikala izložit će sve novitete i bestsellere po svim kategorijama. Glavni fokus bit će na kategorije olovaka, upaljača, termosica, pamučnih vrećica, kišobrana, tekstila te radne odjeće. Svi artikli će biti predstavljeni s odgovarajućom tehnikom tiska kako bi posjetitelji mogli uživo vidjeti sve mogućnosti. Posjetite ih na sajmu kako biste se uvjerili u široki asortiman njihovih proizvoda.

  • Total Sport

    Total Sport j.d.o.o. mlado je poduzeće osnovano 2017. i od tada se postepeno razvija. Bavi se proizvodnjom i prodajom sportske opreme, sportskih rekvizita kao i artikala vezanih uz promotivni segment. Na sajmu Promodays 2024. Total Sport planira izlagati svoj proizvodni program koji primarno uključuje sportsku opremu te sportske rekvizite, a zatim i promotivne article. Prezentirat će modele koje klubovi mogu koristiti kao promo i navijački program, a ujedno i prikazati niz asortimana koji proizvodi. Svi artikli bit će predstavljeni s odgovarajućim tehnikama tiska, a posjetitelji će imati priliku pobliže vidjeti način rada. Pridružite im se na sajmu i otkrijte ponudu koja će vas oduševiti.

  • UTT

    UTT Europe: Najbolje cijene, dostupnost, dostava i iskustvo za kvalitetnu odjeću za tisak! Posjetite naš štand (br. 6) kako biste otkrili naše proizvode i upoznali naš tim. UTT Europe je vodeći distributer odjeće u Srednjoj Europi i na Balkanu, specijaliziran za veleprodaju promotivne i radne odjeće. Naš cilj je ispuniti potrebe naših kupaca s velikim i raznolikim zalihama, konkurentnim cijenama i izvrsnom korisničkom uslugom. Gradimo stabilna, dugoročna partnerstva. Brzo i korisnički pristupačno online naručivanje. Prodajni predstavnici koji govore vašim jezikom dostupni su za pomoć s informacijama o proizvodima. Ulažemo u uspjeh naših kupaca. Brendovi koje distribuiramo: GILDAN, KARIBAN BRANDS, AWDis BRANDS, SOL’S, PREMIER, OLIMA, LEGEND CLASSICS, REGATTA PROFESSIONAL, NATIVE SPIRIT, NEO BLU, KORNTEX, HENBURY BRANDS, ONNA.

  • Valento

    Valento je jedan od vodećih europskih proizvođača radne sportske i promotivne odjeće s više od 25 godina povijesti. Njihova je misija odjenuti bilo koju grupu ljudi. Vizija je stalno se usavršavati i biti u mogućnosti ponuditi najbolje rješenje kupcima. Održavaju široku paletu kvalitetnih proizvoda u jednoj robnoj marki - Valento, konkurentne cijene i velike dostupne zalihe (stalna zaliha od više od 45 milijuna artikala spremna za trenutno slanje diljem Europe.) Zalihe dostupne 24 sata online na www.valento.eu.