Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Grando eco solventni printeri – pristupačna rješenja za široki format

Grando eco solventna rješenja na tržište donosi tvrtka Eurotrade. Grando printeri sve su popularniji izbor kod digitalnog tiska širokog formata, zahvaljujući, između ostalog, svojoj cjenovnoj pristupačnosti. Posebno se ističu u području eco solventnog tiska, pružajući izvanredne rezultate koji zadovoljavaju i najzahtjevnije potrebe.

Eco solventna tehnologija osigurava visoku otpornost ispisa na vanjske utjecaje poput različitih vremenskih uvjeta te UV zračenja, čineći ih idealnim rješenjem za vanjske reklame, natpise, naljepnice, grafike na vozilima, ali i brojne druge primjene. Što se materijala tiče, Grando pruža odličan ispis na vinil, platno, PP filmove, samoljepljive folije i druge materijale.

Ulaskom Grando rješenja u portfelj Eurotrade proširile se njihova ponudu uređaja za digitalni tisak. Pritom posebno ističu dva modela – GD1602S i GD3202S printere širine 1.6 i 3.2m s Epson i3200 glavama koje pružaju ispis visoke kvalitete. Navedeni uređaji mogu se naći od 9 tisuća eura za manji format do 18 tisuća eura za veći format.

Zahvaljujući visokoj razlučivosti ispisa i širokom spektru boja, Grando printeri mogu reproducirati detaljne grafike s izvanrednom jasnoćom i preciznošću. Osim toga, eco solventna tehnologija omogućuje brzosušeće ispise, što rezultira brzim završetkom projekata i smanjenjem vremena čekanja.
Grando printeri pristupačna su rješenja koja pružaju izvanredan omjer cijene i performansi. Bez obzira radi li se o malom obrtu ili velikoj tvrtki, Grando printeri nude izvrsnu vrijednost za uloženi novac. Omogućuju poslovnim korisnicima postizanje visoke razine kvalitete i učinkovitosti bez velikih financijskih ulaganja.

Izdvojeni modeli GD1602S i GD3202S, odnosno printeri širine 1.6m i 3.2m izloženi su u Digital Printing Competence Centeru tvrtke Eurotrade u Zagreb, a svaki korisnik može doći i napraviti test ispisa na svojim materijalima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content