Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapier Dipa Dani DTF-a još jedna potvrda popularnosti DTF tehnologije

Od kada je prije 10-ak godina DTF tehnologija započela svoj pohod na grafičko tržište, njezina popularnost ne pada. Baš suprotno, posljednjih godina DTF printeri dobivaju sve više na popularnosti.
Znaju to i u tvrtki Europapier Dipa koja je prošli tjedan organizirala dvodnevne Dane DTF-a.

Fokus je bio na dva njihova brenda u ovom segmentu – Roland i Oric.
Što se Rolanda mogao se vidjeti model BY-20 koji je premijerno prikazan sa A2 shaker sistemom. BY-20 je entry level model idealan za manje studije i manje naklade s bijelom bojom. To je printer na bazi vode koji koristi DTF metodu prijenosa. Širina printer je 50cm, a brzina tiska oko 2m2/h. Ono što je njegova posebnost je što u sebi ima cutter pa može poslužiti kao primjerice rezač za primjerice folije.

Što se brenda Oric tiče testirati se mogao DTF OR 6202 + shaker D650. To je, kako nam je rekao gosp. Vjeko Križanić, direktor u tvrtki Europapier Dipa, jedan od njihovih najprodavanijih modela. Ovo je model širine 60cm i brzine od oko 7 -8m2/h. U njemu su Epson i3200 print glave koje su se pokazale kao pouzdane i produktivne. Zbog svojih karakteristika idealan je za široki profil korisnika i aplikacija.

Premijera Oric UV DTF rješenja

Premijerno je prikazan još jedan Oric model. Radi se o UV DTF rješenju OR 620 koji uz CMYK ima bijelu i lak, širine 60cm. Što se primjene tiče, odlična je nadopuna klasičnom UV-u. Idealan je za zakrivljene površine kao što su boce ili čaše, ali i za rokovnike. Može se lijepiti na sve jer je ljepilo čvrsto i otporno na habanje. Ono što je bitno kod ovog modela je zahvaljujući A i B filmu na kraju dođe gotov proizvod. Ovaj model također dolazi s Epson i3200 glavama što je dodatna potvrda stabilnosti.

Svi koji su posjetili Dane DTF-a dobili su još jednu potvrdu zašto je DTF toliko popularan, a s obzirom na kontinuirano poboljšavanje  performansi od strane proizvođača za očekivat je nastavak trenda rasta popularnosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content