Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Brother GTX Pro Bulk, najsveobuhvatnije DTG i DTF rješenje

Symbol Grupa, čiji je dio u hrvatskoj Graphic Center, predstavlja Brother GTX Pro Bulk, najsveobuhvatnije DTG i DTF rješenje. Riječ je o printeru koji pruža vrhunsku fleksibilnost, omogućavajući korisnicima tisak na svijetlim i tamnim materijalima bez kompromisa u kvaliteti.

I DTG i DTF

Brother GTX Pro Bulk ističe se mogućnostima dvostrukog tiska s istom bojom, što omogućava prelazak između DTG i DTF tiska bez potrebe za promjenom boja. Ovo štedi vrijeme i povećava efikasnost, idealno za male i srednje naklade. S dvije print glave i sistemom recirkulacije bijele boje, osiguran je konstantan kvalitetan tisak.

Innobella boje imaju OekoTex Passport i GOTS 6.0 certifikate, što jamči sigurnost i ekološku prihvatljivost proizvoda. Integrirani senzori za vlagu i temperaturu dodatno osiguravaju optimalne uvjete tiska.
Tehnologija senzora za optimalnu visinu glave otkriva je li udaljenost glave od tekstila prevelika ili premala, izbjegavajući oštećenje materijala i osiguravajući besprijekornu kvalitetu otiska.

Brother GTX Pro Bulk dolazi s dopunjivim sistemom boja, gdje su CMYK boje dostupne u pakiranju od 1,8 litara, dok je bijela boja u pakiranju od 18 litara. Print Envision System omogućava vizualni prikaz pozicije i veličine otiska prije početka tiska, smanjujući mogućnost grešaka i povećavajući preciznost. Ovaj printer podržava tisak na pamuku, poliesteru, mješavinama pamuka i poliestera, lanu, viskozi, koži, denimu i canvasu.

Iz Graphic Centera vas pozivaju da ne propustite priliku investirati u tehnologiju koja će vas učiniti konkurentnijim. Cjelokupnu ponudu pogledajte na www.graphiccenter.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content