Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eko inovacije – IV generacija HP Latex printera promovira održivost

Ekološki tisak danas je primarni segment koji ima za cilj smanjiti negativan utjecaj tiska na okoliš. Svijest o hitnoj potrebi da se poslovanje učini ekološki prihvatljivijim raste već neko vrijeme. U industriji tiska, već dugi niz godina, HP kao jedna od najodrživijih korporacija na svijetu, promovira ekološki prihvatljivije pristupe. Njihova HP Latex tehnologija iz temelja je promijenila ekološki profil banera, plakata, tiska na tekstilu i drugih aplikacija.

Bez obzira jeste li već upoznati s HP Latex tehnologijom ili je istražujete prvi put, posljednja IV generacija printera nudi prednosti koje će poslovanje podići na viši nivo kroz unaprijeđene funkcije koje prate svjetske trendove i tendencije za očuvanje okoliša.
Najbolji primjer snažne ekološke posvećenosti ka održivom poslovanju za vrhunske rezultate tiska na širokom spektru materijala su HP Latex printeri IV generacije:

• HP Latex 630/630W
• HP Latex 700/700W
• HP Latex 800/800W

HP promovira korištenje boja za tisak koje su bez mirisa i koje eliminiraju izloženost toksičnim materijalima. Boje na bazi vode, kao imperativ, dizajnirane su kako bi se izbjegle opasnosti povezane sa solventima i eko-solventima. Njihovi ugljični otisci s niskim emisijama daju im veliku prednost u odnosu na tradicionalna rješenja. Kao takve, one su bezopasne po zdravlje i usklađene s visokim ekološkim standardima te pogodne za primjenu u zatvorenim prostorima kao što su škole, bolnice, vrtići i slične ustanove za koje je upravo ovo najznačajniji element.

HP Latex boje posjeduju UL Ecologo i UL GreenGuard Gold certifikat. To je iznimno važno jer sve više klijenata danas podržava zeleno poslovanje i želi proizvode koji su u skladu s njihovom poslovnom politikom. Također, vrlo važna komponenta je mogućnost recikliranja uključujući i cartridge s bojom kao i setove za održavanje strojeva putem programa HP Planet Partners.

Tisak s bijelom za poslove s većim maržama

Pored možda i najdragocjenijih ekoloških benefita, nemoguće je ne spomenuti i druge važne karakteristike koje čine IV generaciju HP Latex printera posebnom.
Ovi printeri omogućit će vam da budete agiliniji i da se uhvatite u koštac s ambicioznim poslovima te prihvatite projekte koji će vam donijeti najveću vrijednost.

Tisak s bijelom bojom donosi poslove s velikim maržama. Printeri IV generacije s bijelom donose sjajan, visokokvalitetan otisak, koji ne žuti s vremenom. S njihovom primjenom postižete izražajnije boje kao i povećanje kontrasta na obojenim ili tamnim materijalima. Bijela boja predstavlja veliki inovativni iskorak, odgovara na potrebe tržišta i izdvaja vas od konkurencije.

Novitet iz HP stiže uskoro

No, to nije sve kada je u pitanju HP tehnologija koja konstantno stremi inovacijama.
Naime, HP uskoro proširuje svoj portfelj. U pitanju je novitet koji se s nestrpljenjem očekuje.
Samo rijetki posjetitelji sajma drupa 2024 koji su se odlučili za posebne VIP ulaznice imali su priliku dobiti djelić informacija koje se tiču performansi ovog HP iznenađenja, kao i vremena službenog lansiranja.

Fortuna Digital Grupa, dugogodišnji zastupnik i partner HP-a, predstavit će narednih mjeseci ovaj novitet u jednom od svojih predstavništava, ovoga puta premijerno u Zagrebu.
U Fortuna Digital Grupi ističu kako jedva čekaju predstaviti novitet kojeg je HP pripremio. Na osnovu prethodnih iskustava možemo očekivati da će HP nastaviti diktirati buduće trendove u industriji digitalnog tiska.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content