Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Akcija u Pergament Prometu! Burgo premazni i Navigator nepremazni papiri za SRA3 digitalni tisak

U svijetu gdje se vizualni dojam sve više cijeni, kvaliteta papira igra ključnu ulogu u osiguravanju vrhunskog otiska i postizanju željenih rezultata. Kod digitalnog tiska, odabir pravog papira može biti presudan za uspjeh tiskanih materijala.
Pergament Promet u svojoj ponudi ima dva vrhunska papira za digitalni tisak u formatu SRA3:

  • Burgo premazni papir – dostupan u sjajnoj (gloss) i mat varijanti. Idealan za sve vrste tiskanih materijala koji zahtijevaju elegantan i profesionalan izgled
  • Navigator nepremazni papir – za one koji preferiraju prirodni izgled i osjećaj papira. Njihova izvrsna bjelina i glatka površina omogućuju oštar i čist ispis.

Burgo i Navigator papiri pružaju odličan omjer cijene i kvalitete, a Pergament Promet vas poziva da iskoristite njihovu posebnu ponudu i ostvarite 30% popusta na oba proizvoda u periodu od 30. 9. do 11. 10. 2024.
Ne propustite priliku i nabavite kvalitetan papir s kojim ćete unaprijediti svoje poslovanje i oduševiti klijente vrhunskim tiskanim materijalima!

Za sve informacije kontaktirajte ih na [email protected] ili na telefon +385 1 2958 227.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content