Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Poznat je datum drupe 2028. – umjesto 11 trajat će 9 dana

Ostajući vjeran svom četverogodišnjem ciklusu, Messe Düsseldorf objavio je da će se drupa ponovno održati u svibnju 2028., točnije od 9. do 17.. Dakle, ovaj put kao devetodnevni događaj.
Organizatori su, čini se, poslušali vrlo glasne kritike nakon ovogodišnje drupe te se, kao vodeća svjetska platforma za tehnologije ispise, prilagodili promjenjivim potrebama i očekivanjima i izlagača i posjetitelja.

“Sveobuhvatno smo i pažljivo analizirali preporuke našeg drupa odbora, rezultate anketa izlagača i posjetitelja te povratne informacije od partnera i udruga”, kaže Sabine Geldermann, direktorica drupe. “Skraćivanje trajanja sajma izravan je odgovor na želju industrije za fokusiranijim, učinkovitijim događajem koji međunarodnim sudionicima nastavlja pružati jedinstvenu priliku za otkrivanje revolucionarnih inovacija i tehnologije.”

Drupa je ove godine kao i 2016. trajala 11 dana, dok je 2012. trajala čak 14 dana. Predugo je to za jedan B2B sajam koji bilježi visoki udio donositelja odluka iz cijelog svijeta. Velik broj njih već je ove godine skratio svoj prosječni boravak na drupa fokusirajući se na maksimalnu učinkovitost.

Iako su neki predviđali da je ovogodišnja drupa možda i zadnja u ovakvom formatu, neupitno je da je unatoč padu brojki, kako izlagača tako i posjetitelja, vrlo dojmljivo pokazala napredak čitave branše.
„Za Koenig & Bauer drupa nudi nenadmašan marketinški format. Pozdravljamo novo trajanje sajma 2028. jer će zadovoljiti promjenjive zahtjeve industrije bez ograničavanja međunarodnog opsega. To dokazuje i činjenica da su drupi prisustvovali posjetitelji iz 173 zemlje, što naglašava njenu globalnu privlačnost. Niti jedan drugi format ne izaziva tako visoku razinu interesa industrije, komentirao je Dr. Andreas Pleßke, predsjednik drupa odbora i glavni izvršni direktor Koenig & Bauer AG.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content