Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ekskluzivni Xerox open house u tvrtki Eurotrade

U sklopu dvodnevnog događaja IT days, tvrtka Eurotrade u svom prodajnom centru i showroomu u Zagrebu organizira Xerox open house event.
Pozivaju vas da posjetite Eurotrade Digital Printing Competence Center u srijedu, 9. 10. od 10:00 sati (Gospodarska 15, Donji Stupnik) i upoznate sve prednosti Xerox tehnologije i softverskih rješenja.

Što vas očekuje?

  • Office segment – modeli AltaLink i Versalink s naprednim rješenjima za pohranu, sigurnost dokumenata i optimizaciju troškova
  • Produkcijski segment – modeli produkcijskih uređaja PrimeLink, Versant 280 i Iridesse Press s inovativnim 𝘉𝘦𝘺𝘰𝘯𝘥𝘊𝘔𝘠𝘒 rješenjem
  • Consumer A4 – monokromatski modeli 3020 i 3025 kao kompaktna rješenja za urede
  • Softver – s posebnim fokusom na Fiery i Xerox FreeFlow rješenja na produkcijskim uređajima te 𝘊𝘰𝘯𝘯𝘦𝘤𝘵𝘒𝘦𝘺 tehnologiji i drugim aplikacijama na uredskim multifunkcijskim printerima
  • Papir – s obzirom da kvaliteta ispisa ovisi i o materijalu, izdvajaju Xerox liniju papira za digitalni ispis u formatima A3 i SRA3 kao i Fedrigoni te Xeroxov A4 Marathon papir.

Uz sve navedeno, Eurotrade će predstaviti i široku ponudu drugih brendova i klasa papira iz svog portfelja.
Pozivaju sve zainteresirane da ponesu svoje dokumente/pripreme i na licu mjesta testiraju ispis na Xerox uređajima! Servisni i prodajni tim, uz podršku grafičkog tehnologa, demonstrirat će sve mogućnosti Xerox rješenja.
Uz opušteno druženje sa Xerox i retail partnerima te uz finger food i koktele, saznajte sve prednosti odabira Xerox tehnologije i proizvoda iz Eurotrade ponude.

Svoj dolazak najavite na e-mail adresu: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content