Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tiskara Macan – tehnologijama tiska do daška luksuza na promo proizvodima

Tiskara Macan na ovogodišnjem je sajmu Promodays privukla pažnju svojim unikatnim i drugačijim dizajnom štandu. Kako nam je rekla Anja Macan, zadužena za marketing i product management u tiskari Macanm ideje je bila biti drugačiji. S plavim zastorima koji su zatvarali prostor štanda htjeli su zaintrigirati ljude, potaknuti ih da zavire, uđu unutra otkriju nove tehnologije i vide po čemu je to tiskara Macan drugačija.

S plavim zastorima i plavom bojom koja je inače i boja njihova brendinga, definitivno su se istaknuli i oduševili posjetitelje. Ideja je bila, kaže nam, prije svega podići svijest o tehnologijama tiska van onih uobičajenih koje većina poznaje.

Stoga su kroz nesvakidašnje proizvode pokazali kako tehnologijama tiska i dorade možete dodati dašak luksuza svojem brendu i projektima. Kako je rekla Macan nije tiskara koja radi generičke promo materijale. Surađuju s dizajnerima i marketinškim agencijama s kojima zajednički razvijaju promo materijale od nule.
Posebno su ponosni na svoj kalendar za 2025. koji je napravljen više kao umjetničko djelo. Povezan je s motivima vezanim uz grad Zagreb.

Što se tehnologija tiče, kroz kalendar žele pokazati 3D embossing, 3D klasični foliotisak te kombinaciju s laserskim izrezivanjem i sve to na 13 premium dizajnerskih papira.
S obzirom da im je cilj i dalje se pozicionirati na tržištu kao tiskara koja ne samo da prati trendove, nego ih i stvara, spremni su, ističe, educirati tržište kada je riječ o rješenjima izvan okvira.

Zašto su drugačiji te što sve nude donosimo u Print Report razgovoru dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content