Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako ostati konkurentan u dinamičnoj tekstilnoj industriji?

Svi koji nas redovito prate znaju da Print Magazin kroz svoja događanja značajan fokus stavlja na industriju tekstila. Bilo je tako i ove godine, na sajmovima Print21 u Novom Sadu i Zagrebu te na nedavno završenom sajmu Promodays.
Ono što nam je posebno drago je što vidimo snažnu sinergiju između, nazovimo je klasične tekstilne industrije i one vezane uz digitalni tisak tekstila. Digitalne tehnologije ne samo da unose inovacije, već i ubrzano transformiraju tekstilnu industriju, pružajući joj novi zamah i mogućnosti za rast.
Prema dostupnim podacima, industrija tiska tekstila jedan je od najprofitabilnijih segmenata unutar grafičke industrije.

Print Magazin, prepoznajući ovaj rastući trend i sinergiju, u Beogradu, 14. 11. 2024. organizira konferenciju pod nazivom „Proizvodnja i štampa tekstila“.

Cilj konferencije je prikazati najnovije mogućnosti, inovativna rješenja, tehnologije i trendove kako u tisku tako i u proizvodnji tekstila.


Šta očekivati na konferenciji?

Konferencija će pokriti različite aspekte tekstilne industrije, uključujući:

  • rješenja za tisak – dostupne tehnologije za tisak na tekstilu i završnu obradu
  • proizvodnja tekstila – procesi kao što su šivanje, vez i završna obrada proizvoda
  • automatizacija – trendovi u automatizaciji procesa u tekstilnoj industriji
  • ekologija – održiva rešenja i ekološki prihvatljivi procesi
  • trendovi u industriji – budućnost tekstilnog dizajna, mode i unutrašnjeg uređenja…

Konferencija će istaknuti aktualne trendove u tekstilnoj industriji, s posebnim naglaskom na modnu industriju, ali i soft signage te uređenje interijera. Kroz predavanja sudionici će imati priliku saznati više o najnovijim tehnologijama i rješenjima koja mogu primijeniti u svojim poslovnim procesima.

Kome je konferencija namijenjena?

Konferencija je osmišljena za sve profesionalce koji se bave tekstilom i tiskom na tekstilu. Bilo da ste tiskar, proizvođač tekstila ili dio modne industrije, ova konferencija pruža priliku za učenje o novim tržišnim nišama i profitabilnim mogućnostima ka bržem i ekonomičnijem procesu proizvodnje.

Važno!!! Sudjelovanje na konferenciji je besplatno!
Potrebna je samo prijava putem obrasca na linku

.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content