Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

POS stalci iz FED-a oživljavaju prodajna mjesta

Uloga POS stalaka u modernoj prodajnoj strategiji iznimno je važna. Oni su ti koji u vrlo kratkom roku trebaju kreirati ugođaj, privući pažnju i iskomunicirati poruku. Jer kao što je poznato, prosječna pažnja modernog potrošača traje oko pet sekundi. S tradicionalnim, grafičkim sredstvima to je sve teže postići.
„Svi traže nešto novo, zanimljivo i drugačije od očekivanog. Svi traže nešto s wow efektom“, rekao nam je gosp. Davor Ferdebar, vlasnik i direktor tvrtke FED. Upravo takav efekt izazvala su POS rješenja koja je tvrtka FED predstavila na ovogodišnjem sajmu Promodays.

Radi se o premium POS stalcima, odnosno onima koji odskaču svojim izgledom, materijalom i tehnologijama.
„Naša rješenja nisu samo POS stalci, to su napredni alati za promociju koji stvaraju nezaboravna iskustva na prodajnim mjestima. Ono što ih čini drugačijim je dodana vrijednost u vidu iluminacije, solarnog i samostalnog napajanja, pokreta, levitacije, audio/video interaktivnog sadržaja, holograma itd.“, rekao nam je gosp. Ferdebar.
Sve što rade i kreiraju, kaže nam, ne dođe toliko od konkretnog upita klijenta, nego je više rezultat njihovih istraživanja što bi klijentima moglo biti simpatično i novo. Stoga, skromno kaže, da oni nisu ti koji slijede trendove, nego ih stvaraju.
U cijeloj priči najvažnije je da se u konačnici pronađe kompromis s klijentom oko cijene, materijala, rokova… Klijenti, vrlo često sa zadovoljstvom prihvaćaju njihove sugestije oko toga što bi bilo optimalno rješenje.
Činjenica da se već 10-ak godina ponavljaju narudžbe određenih kupaca najbolja je referenca da to što rade, rade odlično.

Cijeli razgovor donosimo u Print Reportu koji je dostupan i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content