Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Personalizirane čarape novi su hit među promo proizvodima

S personaliziram čarapama na ovogodišnjem se sajmu Promodays predstavila obiteljska tvornica čarapa Makar. Kako nam je rekla Morena Makar, tvrtka se uz redovnu proizvodnju čarapa, kojom se bavi već više od 30 godina, posljednjih godina, u skladu s trendovima, fokusirala se na izradu personaliziranih čarapa.
„Uz to što je riječ o korisnom promo proizvodu, s personaliziranim čarapama postići ćete unikatnost i prepoznatljivost. Svi znamo da se u današnjem visoko konkurentnom svijetu svi traže element koji će ih istaknuti ispred drugih“, rekla nam je gđa Makar.
Što se količina tiče, minimalna narudžba za personalizaciju za tvrtke je 200 komada. Zanimljivo je ističe, da veliki interes za ovakvim čarapa vlada u IT i farmaceutskoj industriji. No, i posjetitelji Promodaysa su bili oduševljeni. Velike tvrtke kupuju čarape za svoje zaposlenike ili kao poklone za svoje poslovne partnere ili klijente.
Cijeli proces je vrlo jednostavan. Nakon što dizajner pošalje prijedlog dizajna, on se usklađuje s tehničkim mogućnostima stroja i bojama te se kreću u izradu jednog, oglednog primjerka.

Kako nam je rekla, sve što trebate je pustite mašti na volju i kreirati posebnu priču. Makar će je prenijeti na čarape kojima ćete darivati svoje klijente, zaposlenike, partnere i promovirati se.

Kako do personaliziranih čarapica, donosimo u Print Reportu kojeg možete pogledati i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content