DA! Digitalne Aplikacije Celje

17.06.2021. - 18.06.2021.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Peti po redu B2B event digitalnih tiskarskih tehnologija DA! Digitalne Aplikacije, održat će se 17. i 18. 6.  2021. u Celju, Slovenija, u prostoru Celjskog sejma.

Uspješna organizacijska formula neće se mijenjati te vas očekuju:

 • izložbeni prostori renomiranih svjetskih proizvođača i distributera strojeva, opreme i repromaterijala s područja Adria/Balkan regije koji će predstaviti svoja rješenja kada je riječ o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, t-shirt i druge vrste tekstila. etikete, SRA3, softver…

Fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstven i drugačiji te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.

Cilj ovog poslovnog B2B eventa je približiti primjenu i mogućnosti digitalnog tiska tiskarama i malim obrtnicima u regiji.

U sklopu izlagačkog dijela ostalo je još nekoliko slobodnih izložbenih prostora, stoga ako ste zainteresirani za izlaganje kontaktirajte nas na: [email protected]

Ulaz na DA! Digitalne Aplikacije je besplatan uz prethodnu registraciju na ovom linku.


Planirani dan posjete eventu / Planned day of visit
GDPR suglasnost / GDPR consent
Newsletter suglasnost / Newsletter consent
10:00 - 18:00

B2B EVENT DA! - DIGITALNE APLIKACIJE

10:00 - 18:00
12:00 - Službeno otvorenje sajma
9:00 - 17:00

B2B EVENT DA! - DIGITALNE APLIKACIJE

9:00 - 17:00
 • CDS će ove godine prvi put sudjelovati na poslovnom događaju DA!. Više od 30 godina CDS je jedan od vodećih distributera opreme za reklamnu industriju te prvi zastupnik i serviser za sve Mimaki strojeve. Na Digitalnim Aplikacijama predstavit će samo mali dio ponude UV strojeva za tisak na posebne materijale i promotivne predmete. Također će predstaviti ponudu ORAFOL folija i posebnih COVER FILM folija koje se koriste u obnovi interijera zgrada, namještaja i ostale opreme u industriji. CDS je također vodeća tvrtka u vlastitom razvoju, dizajnu i proizvodnji LED zaslona za posebne namjene. Predstavit će najnovija rješenja digitalnih LED promotivnih zaslona koja izvrsno nadopunjuju proizvode promotivnog tiska, a naravno idealna su i za sve vrste promocije, prodaje i oglašavanja. Uz navedeno, posjetiteljima će predstaviti i kompletan asortiman tekstilnih transfer materijala tvrtke Siser uz koje se vrlo jednostavno može, u kombinaciji s Mimaki strojevima napraviti savršen konačni proizvod.

 • Sve strojeve svih proizvođača CTP-a za flekso, ofset i sitotisak, zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu zaposlenika, Prepress Print d.o.o. prodaje i servisira na prostoru jugoistočne Europe (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Mađarska, Rumunjska i Bugarska). Zastupanjem proizvođača najnaprednijih CTP-a, tvrtka CRON svojim klijentima donosi optimalno rješenje za proizvodnju tiskovne forme. BESPLATNO održavanje i besplatni servis potvrda su kvalitete uređaja, što uz njegove vrhunske performanse, sve zajedno čini naše kupce najkonkurentnijima u poslovanju. To su razlozi zbog kojih je 36 od 62 prodana CRON CTP-a zamjena postojećihispravnih CTP uređaja, u procesu poboljšanja zastarjelih tehnologija, najnovijima, čiji napredak nastavljamo pratiti aktivnim sudjelovanjem u razvoju i primjeni laserskih sustava. Također, zastupamo i servisiramo: SOLNA, ROLAM, SINWEI, McLantis, EGRAF, HEIGHTS, AGI, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, HYBRID, JWEI, PDA.

 • Dipa.Si d.o.o. jedna je od najprodornijih tvrtki u Sloveniji za prodaju i servis profesionalnih Rolandovih pisača i drugih strojeva za profesionalni tisak. Ekskluzivni su zastupnici za 3M, a u ponudi imaju i repromaterijale drugih svjetski poznatih brendova. Na sajmu će vam predstaviti najnovije modele Rolandovih pisača te novosti i trendove iz svog širokog portfelja repromaterijala za digitalni tisak. Moći ćete vidjeti Roland UV pisače nagrađivane serije VersaUV LEF2 i novu seriju VersaUV LEC2 pisača/rezača s novom generacijom boja - EUV5. Boje EUV5 imaju GREENGUARD Gold certifikat i posebno su formulirane za ispise živih boja, izvanrednih detalja, finih teksturnih i 3D efekata. Također će predstaviti i novu generaciju cjenovno pristupačnog desktop DTG pisača za tisak na tekstil. Uz Rolandov DTG BT-12 vidjet ćete i visokokvalitetne Sefa preše te široki asortiman folija za termo-transfer. Moći ćete saznati više i o novoj generaciji vrhunskih pisača/rezača TrueVIS SG2 i VG2 s novim bojama TR2 koje omogućuju grafike izuzetne realnosti i intenziteta, kao i o sve popularnijem crtaču/rezaču Vulcan FC-500VC koji svojom robusnošću, kvalitetom i jednostavnošću korištenja oduševljava korisnike. Predstavnici tvrtke iskreno se vesele vašem posjetu i suradnji.

 • Tvrtka Manus Dei - brend DIMASU na poslovnom će događaju DA! u Celju posjetiteljima predstaviti UV pisače marke NoCai i Destra te lasere. NoCai pisači su visokokvalitetni uređaji koji koriste UV kako bi se proizvodnja uvelike ubrzala. U Celju će biti izložen NoCai PEIII s 3 Epson XP600 glave, s postavkama boja CMYK , LcLm, 2x W, V. Nudi mogućnost reljefnog tiska prilikom kojeg koristi i do 8 slojeva bijele boje. Visina medija za tisak je 13 cm, a na novim modelima 18 cm, što omogućuje ispis na zaista širokom spektru medija te time poboljšava ponudu kako malih shopova tako i velikih produkcijskih kuća. Ispisna kvaliteta slike je i do 2K. Tvrtka se za zastupstvo brenda NoCai odlučila isključivo zbog visokokvalitetnog ispisa, jednostavnosti rukovanja te povoljne cijene na tržištu. Za napomenuti je također da otisak zlatne i srebrne boje daje sjajne rezultate bez dodavanja istih u tank, odnosno pisač sam miješa iste iz postojećih boja. S jednim setom boja može se otisnuti i do 300m2. Destra pisač je idealan UV pisač manjeg ispisnog formata (A3), s kvalitetom ispisa do 1440 dpi-a i medije visine 10cm uz Epson Xp600 ispisnu glavu. Prilikom svake kupnje pisača u cijenu je uključena instalacija, softver, obuka te transport do adrese kupca u Hrvatskoj. Predstavnici tvrtke Manus Dei vesele se Vašem dolasku u Celje kako bi Vam na Digitalnim Aplikacijama prezentirali svoje pisače.

 • Tvrtka Elisa print d.o.o. privatna je partnerska tvrtka koja djeluje na tržištu više od 30 godina i jedna su od vodećih tvrtki u ovom dijelu Europe. Specijalizirani su proizvođač školskih i uredskih proizvoda od papira. Njihovi najzastupljeniji proizvodi su školske bilježnice, bilježnice s tvrdim koricama, spiralne bilježnice, papiri u roli, blokovi za crtanje, pregradni kartoni i drugi mali proizvodi od papira. Osim standardnih proizvoda svojim poslovnim partnerima nude rezanje papira iz role u arak, plastificiranje tiskovina, djelomični UV lak i zlatotisak u velikom formatu. Posjetiteljima će pokazati najnovije mogućnosti svojih usluga na novim strojevima koji vrlo lijepo nadopunjuju proizvode promotivnog tiska i idealni su za sve vrste promocije i oglašavanja vaših tiskanih ili gotovih proizvoda. U nadi za ostvarenjem neke nove suradnje predstavnici tvrtke Elisa print vas očekuju na DA! – Digitalnim Aplikacijama u Celju kako biste se uvjerili u njihovu ponudu.

 • Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje i ove će godine sudjelovati na DA! – Digitalnim Aplikacijama. Zastupnici su mnogih poznatih brendova, a ovaj put će posjetiteljima predstaviti u segmentu tiska iz arka u boji petobojni pisač Ricoh Pro C7200X koji pruža mogućnost ispisa na različitim medijima. Upravo zbog te pete boje radi se o jedinstvenom stroju na tržištu jer uz CMYK donosi i jedinicu za petu boju koja omogućuje ispise bezbojnim tonerom (Clear), bijelim tonerom, Neon Pink tonerom, Neon Yellow tonerom te Invisible red tonerom za potrebe sigurnog tiska. Prošle godine u 10. mjesecu predstavljen je novi DTG pisač Ricoh Ri 2000 koji donosi veću brzinu ispisa, te pomoću dodataka omogućuje ispis na platnenim tenisicama, dugim rukavima, kapama i sl., a svi zainteresirani moći će ga premjerno vidjeti na štandu tvrtke Eurocop. Osim pisača tvrtka će izložiti vrhunsku termo prešu INO PRESS 191-500, s iznimnom preciznošću temperature i ravnomjernim pritiskom za bolji transfer. Posjetitelji će vidjeti i Graphtec CE7000-40 uređaj koji u kombinaciji s Auto Sheet Feeder-om čini rezanje vinila i prorezivanje iz arka jednostavnim. Na štandu će biti izložen i Uchida AeroFold Plus, kompaktan uređaj za savijanje papira različitih vrsta (premazni, nepremazni i strukturirani) koji uz opcionalnu jedinicu može odrađivati i perforaciju papira te IDEAL 5260, grafički nož koji ima sigurnosne senzore svjetlosnih zraka u radnom području za najvišu razinu sigurnosti.

 • Tvrtka Fortuna Digital dio je grupacije Fortuna Digital Group koja posluje na tržištu srednje i istočne Europe te je dugogodišnji partner Print Magazina, a svojim će se posjetiteljima predstaviti i u sklopu sajma DA! Digitalne Aplikacije u Celju. Iz širokog portfelja proizvoda na sajmu će predstaviti HP tehnologiju čiji su zastupnici za Sloveniju i cijelu regiju. Pozornost će zasigurno privući novi HP Latex 800 W jer se ističe produktivnošću i kvalitetom, a njegova posebnost je, između ostalog, bijela boja. Također će predstaviti HP Cutting Solution i FD laminator. Posjetitelji će moći vidjeti razne medije, od naljepnica, platna, otisnutih na materijalima renomiranih proizvođača kao što su Pongs, Neschen, Avery Dennison, Natura i drugi. Predstavnici Fortune Digital odgovorit će na svako vaše pitanje te vam pomoći u odluci kako svoje usluge, proizvode i poslovanje podići na novu razinu kojom ćete se diferencirati na tržištu.

 • Grafika d.o.o. posluje u sklopu grupacije Skripta. Grupaciju čine još Skripta d.o.o. i Skripta tisak d.o.o. sa sjedištem u Osijeku, a u Celje dolaze s ponudom etiketa. Grafika d.o.o. osnovana je 1990. godine kao grafička tvrtka za pripremu i izradu knjiga, te ostalih tiskanih materijala. U kratkom vremenu Grafika postaje respektabilna tvrtka u proizvodnji malih i srednjih naklada različitih grafičkih proizvoda, a tehnologijom se prilagođava potrebama tržišta. Prateći najnovija dostignuća u grafičkoj industriji, kapaciteti su modernizirani i pokrenuta je proizvodnja etiketa i naljepnica na roli. Proizvodnja etiketa u digitalnom tisku može se raditi na različitim samoljepljivim materijalima. Digitalnim tiskom postiže se da svaka etiketa bude drugačija, dorađena folijom u raznim željenim oblicima. Predstavnici tvrtke se raduju što će biti dio DA! – Digitalnih Aplikacija i pokazati posjetiteljima čime se bave, a njihov tim dizajnera pomoći će da od vaše ideje nastane gotovo rješenje!

 • Tvrtka Graphic Center će na DA! u Celju posjetiteljima predstaviti digitalni pisač TexJet Echo2 brenda Polyprint. T-shirt pisač je dizajniran za ispis otisaka u boji na gotovim odjevnim predmetima korištenjem temeljnog premaza i boje. Može ispisivati na različitim tekstilnim materijalima, od prirodnih do umjetnih. Korištenjem raznih dimenzija radnih ploča, omogućen je ispis na različite odjevne predmete. Polyprint PretreaterPro je uređaj za nanošenje primera na tekstil koji pospješuje kvalitetnije vezivanje boje na tekstil. Nanešeni primer na tekstilu osigurava znatnu uštedu potrošnje boje, ubrzava proizvodnju te osigurava visoku trajnost otiska. Termo preša DRUCKTECH HP45 NA DTG koristi se za fiksiranje temeljnih premaza i boje nakon ispisa na tekstilne predmete DTG tehnologijom. Ove termo preše imaju ujednačenu temperaturu na cijeloj površini grijače ploče i regulirani pritisak koji osigurava kvalitetno fiksiranje otiska. Automatsko podizanje ploče s teflonskim premazom omogućuje operaterima bržu proizvodnju. Graphic Center će ekskluzivno predstaviti novu DTF tehnologiju tiska na tekstil takođe koristeći standardni DTG pisač TexJet Echo2. Tijekom cjelokupnog događaja na izloženoj opremi radiće se prezentacije uživo.

 • Tvrtka GREC d.o.o. - 3D naljepnice i 3D magneti - specijalni efekti i oblici. Ističu se i upadaju u oči. Dubinski dišu. Tako djeluju 3D naljepnice i 3D magneti. Kao da gledate duboko u nečije oči. Mogu nositi vaš logotip, proizvod ili poruku. Ako se instalira i elektronika, postaju pametne naljepnice s dvostrukim sadržajem - grafičkim i sadržajem koji šalje poruku. Još jedna prednost naljepnica tvrtke Grec d.o.o. je u otpornosti na vremenske utjecaje (UV zrake, vlagu, temperaturne oscilacije) ...) te na mehanička oštećenja, tako da ne blijede i imaju duži vijek trajanja. Mogu se zalijepiti na različite materijale te izraditi u bilo kojem obliku i količini. Uz 3D naljepnice, tvrtka je specijalizirana za materijale, opremu i usluge za sitotisak i tampon tisak renomiranih proizvođača (Sun Chemical, Coates Screen, Saati, GTO...). Njihova briga o ekologiji je na visokom nivou kako bi vaši otisnuti materijali ostavili zeleni trag u prirodi.

 • Tvrtka s više od 30 godina tradicije - Ino, d.o.o., Žiri, lider je u razvoju i proizvodnji strojeva za sitotisak, tisak na staklo i automatizaciju. Na sajmu DA! - Digitalne aplikacije predstavit će SD Print sitotiskarsku opremu te mogućnosti, prednosti i inovativna rješenja u kombiniranju digitalnog tiska i sitotiska u sljedećim djelatnostima: Tekstil – hibridni preslikači: Tehnologija proizvodnje hibridnih preslikača izvrsno je rješenje za izradu full color preslikača s prelijevanjem boja, transparentnim otiskom, višebojnim detaljima ili promjenjivim podacima za personalizirane preslikače, preslikača s bar kodom ili serijskim brojem, CMYK logotipa, preslikača s dodatnom spotnom bojom, s uputama o održavanju itd. Hibridni preslikači imaju, zbog djelomičnog korištenja sitotiskarske tehnologije visoku postojanost na pranje dok je proizvodnja vrlo jednostavna zahvaljujući djelomičnom korištenju digitalnog tiska, čime se otvara beskrajan niz mogućnosti za dizajnere. Grafika i ambalaža - izuzetan spoj digitalne tehnike i sitotiska: Podizanje estetske vrijednosti digitalnih tiskovina i ambalaže izvrsnim podudaranjem digitalnog i sitotiska na INO SD Print opremi za sitotisak kod ispisa spotnih boja, lakova, svjetlucavih efekata… Industrijski tisak: Uz upotrebu odgovarajućih materijala, kombinacija digitalnog tiska i sitotiska moguća je i u industrijskom tisku (IMD tisak, tisak pločastih materijala, tisak na metal, elektroniku,...). INO SD Print tehnologija ispisa uz opremu konkurentska su prednost svake tiskare jer savršeno rješavaju zahtjeve za personalizacijom, visokom kvalitetom i estetskim savršenstvom tiskarskih proizvoda.

 • Tvrtka Kolorado d.o.o. na tržištu posluje od 1989. godine kao poslovni partner mnogih nacionalnih i međunarodnih tvrtki. Bogatim iskustvom stečenim kroz dugogodišnje poslovanje uspješno rješavaju i zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Njihovo poslovanje oblikuju riječi kao što su kvaliteta, pouzdanost, brzina, konkurentnost i izuzetna fleksibilnost za poslovne partnere. Kolorado vam omogućuje oglašavanje na raznim vrstama oglašivačkih površina, tisak na tekstil, tkanine, prirodne materijale, T-flex, transparente, zastave, zastave za plaže, reklamne panoe, bilborde, panoe, transparente .. U svojoj ponudi također nude prodaju strojeva za grafičku industriju, digitalni tisak i sve materijale za sublimacijski tisak (boje, poliesterski materijali, profili za t-flex).

 • Konica Minolta jedan je od vodećih svjetskih proizvođača proizvoda i rješenja za industrijski i produkcijski tisak. Na slovenskom tržištu prisutni su već 30 godina. Nastoje povećati svoju prisutnost u tiskarskoj industriji nudeći nova, brža, kvalitetnija i inovativnija rješenja za tisak. Kontinuirani rad na polju poboljšanja kvalitete donosi rezultate i sve veći broj zadovoljnih kupaca. Konica Minolta Slovenija će na DA! Digitalnim Aplikacijama u Celju predstaviti AccurioPress C12000, najnoviji sustav za digitalni produkcijski tisak i Precision Packaging PKG-675i, novi digitalni sustav za tisak ink jet ambalaže. Na izložbenom prostoru Konica Minolte saznat ćete i sve o njihovoj ponudi i rješenjima u segmentu srednje i visoke digitalne proizvodnje, od rješenja za tisak naljepnica iz role, tiska velikih (širokih) formata, tiska iz arka do B2 + formata, pa do završne dorade koja omogućuje djelomično nanošenje metalne folije i UV laka...

 • MDS IT d.d. iz Ljubljane tvrtka je s više od 30 godina tradicije u svijetu rješenja za grafičku industriju. Zastupaju renomirane marke u tiskarskoj industriji kao što su Canon, Duplo, Graphtec, Aristo, Multigraf, Grafcut, Aristo, IECHO, KINGT, Astrojet i LIYU. Sa svojim dugogodišnjim partnerom, brendom Canon, predstavit će razne strojeve za tisak i završnu obradu kroz atraktivne proizvode koji će razveseliti mnoge zahtjevne kupce. Predstavit će se tisak s najnovijim digitalnim pisačem Canon imagePRESS 910, koji također omogućuje ispis u proširenom formatu duljine do 1300 mm. Produkcijski pisač se nadopunjuje rezačem s automatskim ulagačem Duplo PFI Blade (format B2 ili B3), koji zamjenjuje barem jednog radnika zbog potpune automatizacije te doprinosi bržoj proizvodnji konačnog proizvoda. Dugi formati presavijat će se na razne načine s novom jedinstvenom savijačicom (bigalicom) Duplo DF1300L, duljine do 648 mm. Kako možete dodati vrijednost proizvodima s malim rezačem (2xA3 +), uvjerit će vas vrlo brzi i tihi plošni rezač Graphtec FCX4000-50. Moći ćete zaviriti u svijet kartona koji je već dugi niz godina industrija u usponu. Sofisticirani pisač velikog formata Canon TX3100 u boji "ink jet", obogaćen iznimnom lakoćom korištenja i automatizacije iznenadit će i impresionirati sve one koji trebaju brz i precizan ispis velikih formata (do 36 "ili 914 mm). Predstavnici tvrtke MDS IT d.d. vas očekuju uz dobro raspoloženje i mala iznenađenja. Dobrodošli u svijet ideja i inovacija!

 • Nakon više od godinu dana velikih promjena koje su nezapamćene u novije vrijeme, tvrtka Nanodiy se može pohvaliti podatkom da je ne samo održala svoje poslovanje, nego ga i razvila mnogo više nego što je i sama očekivala. Sjećamo se svi vrhunca Nanodiy tehnologije, koju smo nazvali ALL in ONE. Sada je „probijen krov“ u razvoju poslovanja i proširivanja proizvoda. Prilagođavanjem različitim oblicima i opsegu Vaših želja i mogućnosti, tvrtka Nanodiy pripremila je potpuno novi koncept tiska na tekstilu, a zadržali su i stari-dobri ALL in ONE. U Celju će s ponosom predstaviti DTF TEHNOLOGIJU!. DTF tehnologija je trenutno apsolutni hit u svijetu zbog mnogo jednostavnijeg i kvalitetnijeg tiska na tekstilu, pa i na druge materijale. Posjetiteljima će predstaviti široku ponudu paketa koji su specijalno prilagođeni za sve koji žele pokrenuti svoje ili razvijati postojeće poslovanje. Osim ove dvije izuzetne tehnologije - ALL in ONE i DTF, na Digitalnim Aplikacijama u Celju moći ćete vidjeti i termo preše izuzetne kvalitete, alate potrebne za rad, repromaterijal, majice iz njihove ponude, ali i više od stotinu fantastičnih sublimacijskih materijala.

 • N.C.R. Ljubljana, d.o.o. - Centar za grafičku opremu - sajmu DA! predstavit će vrhunske MUTOH pisače. Najnoviji eco solventni pisači i pisači dizajnirani za direktni tisak na predmete (DTO) bit će predstavljeni na Digitalnim Aplikacijama u Celju. MUTOH XpertJet-461 A3 +, koji omogućuje ispis na predmete visine do 15cm i težine do 8kg, i njegov veći brat MUTOH XpertJet-661 A2 +, koji uz već spomenute značajke omogućuje i automatsko mjerenje visine predmeta i 360 °, te direktni tisak na cilindričnim predmetima. Posjetitelji će također moći vidjeti Mutohov najnoviji Eco / Mild solvent pisač XPJ-1682SR, s novim, dvostruko pigmentiranim blagim solventnim bojama, koje zbog dvostruke pigmentacije omogućuju kompatibilnost boja s Pantone ljestvicom boja iznad 85% i izuzetno niskom potrošnjom boja. Novo u ponudi su PU termotransfer folije za tekstil NOVA FLEX, njemačkog proizvođača Witpac, koje se odlikuju kako inovacijom, širinom ponude, tako i kvalitetom, te konkurentnom cijenom. Čudesni vizualni efekti, velik izbor pantone boja, rastezljivost materijala, mogućnost pranja na visokim temperaturama, certifikati sukladni EU normama, odlični hologramski i svijetleći efekti, Weed ex za uštedu na vremenu, SubliStop, te Twill materijal na koji se aplicira fleks i daje izgled štika, sve je to pod jednim imenom - Nova - Flex brend tvrtke Witpac.

 • Tvrtka Pako će i ove godine sudjelovati kao izlagač i partner poslovnog događaja DA! - Digitalne Aplikacije u Celju. Širinom svog portfelja predstavit će trendove u različitim segmentima LFP digitalnog tiska, rezanja i dorade. Također će vam predstaviti i repromaterijal koji odgovara trendovima, a odnosi se na korištenje ekološki prihvatljivih materijala. Partneri na ovom događaju su Canon, Epson, Handtop, Jingwei, Summa, 3A Composites i Guandong srl. Posjetitelji će u Celju moći vidjeti uređaje iz segmenta digitalnog tiska te rezanja pločastih i fleksibilnih materijala, uređaje iz segmenta digitalnog rezanja do A3 formata (digitalna štanca do A3 formata). Osim uređaja iz navedenih segmenata tvrtka Pako će posjetiteljima predstaviti i DTG tisak na tekstil te uređaje za završnu doradu. Ispred ulaza će biti parkirano Canon demo vozilo, na kojem će posjetitelji moći pogledati UV pisač Colorado 1650.

 • Tvrtka Screen Team Hrvatska (STH) osnovana je 2019. godine. Iako je kratko vrijeme prisutna na tržištu, odlikuje se širinom asortimana u području tiska na tekstil, velikom zalihom proizvoda te stručnim kadrom spremnim pravovremeno pružiti stručnu i brzu podršku svojim korisnicima. Ovo je prvi puta da izlažu na poslovnom događaju DA! i dolaze s namjerom predstaviti vlastitu DTF liniju (STH DTF line) za izradu transfera, prvu na ovim prostorima. Posjetitelji će se moći uvjeriti u jednostavnost i brzinu izrade digitalnih transfera te pouzdanost samog stroja. Potencijalnim kupcima demonstrirat će načine na koje DTF linija smanjuje troškove proizvodnje, povećava produktivnost i proširuje ponudu. Također, kao generalni zastupnik ACHITEX MINERVA proizvoda i ROQ International opreme za sitotisak, tvrtka će predstaviti novu seriju DTF boja te vodenih i plastisol boja za sitotisak. Uz to, prezentirat će opremu za sitotisak proizvođača ROQ International. Na DA! događaju posjetitelji će se moći uvjeriti da je Screen Team Hrvatska partner koji ih može pratiti u svim fazama njihovog poslovanja.

 • Toscana systems d.o.o. informatička je tvrtka s fokusom na kompleksna ERP & CRM rješenja u grafičkoj industriji. Toscana print je programsko rješenje koje već 22 godine našim klijentima služi za vođenje kompletnog poslovanja, od dolaznog upita klijenta, kreiranja ponude, vođenja CRM aktivnosti, izrade i praćenja radnog naloga (sa svim zavisnim troškovima) te kompletnog skladišnog poslovanja do izdavanja računa. Posebno bismo istaknuli modul kalkulacije tiska (digitalni, ofset i sitotisak) koji je u potpunosti automatiziran i jednostavan za korištenje, kako za djelatnike, tako i za klijente putem sučelja web shopa. Sustav je preveden na 7 jezika (ENG, SLO, HR, DE, CZ, FR, SRB) te se koristi u 10 europskih zemalja. Instalacija i implementacija sustava te edukacija korisnika moguća je online putem ili u prostoru korisnika (na područjima EU, Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore).

 • Tvrtka Tuplex d.o.o. sudjelovat će na poslovnom događaju DA! – Digitalne Aplikacije kao podružnica europske međunarodne organizacije Tuplex Group. Distributer su materijala za oglašavanje, građevinarstvo i industriju, a više od 30 godina jedan su od vodećih distributera u Srednjoj i Istočnoj Europi. U Celju će predstaviti samo dio svog širokog spektra kvalitetnih i certificiranih materijala za oglašavanje i reklamnu industriju nekih od najuglednijih svjetskih proizvođača kao što su: Röhm, Altuglas, Multipanel, Ongropack, Simona, BrettMartin, Exolon, Nudec ... Na događaju će se predstaviti kao službeni distributer akrilnog stakla priznate marke Plexiglas koja udovoljava najvišim standardima i zahtjevima kvalitete u dizajniranju i primjeni suvremenih pristupa oglašavanju . Predstavit će i moderna rješenja od recikliranih akrilnih materijala. Uz navedeno, predstavit će materijale za digitalni tisak poput pjenastih PVC ploča Tufoam koje odlikuje ravna, glatka površina, izvrsno prianjanje, krutost i stabilnost. Tuplex je vodeći distributer aluminijskih kompozitnih ploča u Europi, vlastite marke Tubond, pogodnih za oglašavanje, reklamne medije i druge primjene. Posjetitelji će se također upoznati s nizom drugih materijala pogodnih za tisak, oglašavanje i reklame, poput polipropilena, kompozitnih PVC ploča Stadur, Airplac ploča, polikarbonata itd.

Uz podršku