Print21 & PromoDays Ljubljana

20.04.2023. - 21.04.2023.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Mesec dni po Sarajevu se sejem Print21 seli v Ljubljano!

Sejem grafične tehnike Print21 je namenjen predstavitvi trendov in možnosti tehnologij in rešitev digitalnega tiska, ki zajema vse od malih aplikacij do velikih formatov, sign & promo segment, digitalni komercialni tisk iz listov, tisk na tekstil, tisk etiket, programske rešitve…

Na sejmu vas pričakujejo vsi vodilni dobavitelji priznanih svetovnih blagovnih znamk. Spoznajte vse razstavljavce tukaj!

Ljubljana pa, v sosednji dvorani, prinaša tudi sejem promocijskih izdelkov PromoDays, ki je lani prvič potekal v Zagrebu.
PromoDays bo združil priznane regionalne ponudnike in lokalne proizvajalce promocijskih izdelkov, poslovnih daril, spominkov in tekstila, ki bodo prikazali trende za leto 2023.

Print21 & PromoDays bo 20. in 21. aprila 2023 na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani.

Tako kot na vseh drugih sejmih v naši organizaciji je vstop na Print21 & PromoDays prost, svojo vstopnico pa si zagotovite še danes!


Mjesec dana nakon Sarajeva, sajam Print21 seli se u Ljubljanu!

Sajam grafičkih tehnologija Print21 posvećen je predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija i rješenja koji obuhvaća sve od malih aplikacija do velikih formata, sign& promo segmenta, digitalnog komercijalnog tiska iz arka, tiska tekstila, tiska etiketa, softverskih rješenja…

Svi vodeći dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu. Sve izlagače upoznajte ovdje!

No, Ljubljana u hali pored donosi i sajam promotivnih proizvoda PromoDays, prvi put održan prošle jeseni u Zagrebu.
PromoDays će okupiti renomirane regionalne dobavljače te lokalne proizvođače promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira, tekstila koji će pokazati trendove za 2023.

Print21 & PromoDays održat će se 20. i 21. 4. 2023. u prostoru Gospodarskog Rasztavišča u Ljubljani.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21&PromoDays ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!


Radno vrijeme sajma

Četvrtak, 20. 4. 2023.

Pozdravni govor organizatora / Organizer welcome note

Print Magazin, Obrtno - podjetniška zbornica Slovenije

Tisak u 21. stoljeću - stanje i perspektive / Printing in the 21st century - situation and perspectives

dr. Gorazd Golob

Beyond CMYK- budite ispred drugih / Beyond CMYK- be ahead of others

Admir Joldić
Xerox Office Slovenija

Kružni grafički proizvodi - put do pune reciklabilnosti / Circular graphic products - the way to full recyclability

dr. Igor Karlovits
Inštitut za celulozo in papir, Ljubljana

Roland Lec2-640 UV hibrid s beltom - case study Bucik + novosti iz Rolanda / Roland Lec2-640 UV hybrid with belt - case study Bucik + news from Roland

Fadil Lulić
Dipa.Si d.o.o., Ljubljana

Radno vrijeme sajma

Petak, 21. 3. 2023.

ZELENA strana TISKA! Kako digitalni tisak može biti održiv? / The GREEN side of PRINTING! How digital printing can be sustainable?

Nicola Landoni
Guandong Italia srl

Packaging Workflow - Digitalna rješenja u ambalažnoj industriji / Packaging Workflow - Digital solutions in the packaging industry

Bojan Zupančič
Konica Minolta Adria

Rješenja za organizaciju radnih procesa / Solutions for the work processes organization

Jure Matjaž
MVM servis d.o.o., Ljubljana

Panel: DTG vs. DTF

DRM, N.C.R., Symbol Grupa
 • ARC 24

  Na tržišti smo s ciljem ponuditi nešto što je drugačije, kvalitetno, a ujedno i konkurentno. Kroz sve godine poslovanja proširili smo svoja poslovna »ticala«diljem jugoistočne Europe. Cilj tvrtke je omogućiti svim našim zastpncima zaprimanje proizvoda u najkraćem mogućem roku te ujedno biti u mogućnosti svojim krajnjim kupcima prezentirati nešto novo i inovativno. Zastupamo brendove s kojima kao zastupnik možete pokriti sve segmente: - Radna i korporativna odjeća - Macseis Sportsworkwear - Radna i trekking obuća – VM Footwear - Šumarska odjeća – Sip Protection - Rad na visini i zaštita glave - ZeroHight Safety - Promo program – Lemon & Soda (NOVO) Jeste li spremni svom programu dodati nešto novo po čemu ćete se razlikovati od ostalih? Javite nam se i učinite korak u pravom smjeru.

 • CDS

  Tvrtka CDS prisutna je na slovenskom tržištu na području prodaje strojeva i materijala za reklamnu industriju od 1990. godine. Kao zastupnik brenda Mimaki, na sajmu će predstaviti dio njihove strojne opreme. Osim toga, predstavit će i dio ostale ponude, a to su specijalne folije za izradu reklamnih natpisa, za obljepljivanje stakla, car wrapping, folije za tekstil te dizajnerske, odnosno arhitektonske folije. U svom prodajnom programu imaju i posebne namjenske alate proizvođača Sott bez kojih je teško zamisliti visokokvalitetne krajnje proizvode u sign&graphic industriji. Moći ćete vidjeti i digitalna reklamna rješenja putem LED ekrana različitih oblika i namjena. Za sve proizvode osiguravaju vrhunsku podršku, servis, originalne rezervne dijelove, boje, redovitu zalihu većine rezervnih dijelova i savjetovanje.

 • COB Industries

  COB INDUSTRIES d.d. tvrtka je sa sjedištem u Sloveniji, koja od 2019. ima globalno ekskluzivno odobrenje za proizvodnju i korištenje patenta Lam. Lam je sustav koji je značajno promijenio korištenje tiskanih ploča na sportskim i sajamskim događajima i pri odijeljivanju prostora. Može se koristiti i u reklamne srhe te kao ograda za označavanje. Lam je modularni sustav izrađen od eloksiranog aluminija i nehrđajućih spojnih dijelova. Lagan je, izdržljiv, svestran i sa svojim patentiranim inovativnim sustavom za napinjanje grafike (PVC, pamuk, tekstil, akril, mesh, itd.) jedinstven u industriji. Dizajniran je tako da omogućuje montažu bez alata i specijaliziranog osoblja. Primjeren je i za montažu na neravnim površinama, može se pričvrstiti na zid ili strop. Visina strukture kreće se od 30cm do 3metra. Duljina platna može biti »beskonačna« zahvaljujući posebnim osnovama međusobnog povezivanja više sustava. Oblikovana baza sustava reklamnu površinu stavlja u prvi plan i time postiže maksimalani vizualni efekt. Snažan i izdržljiv sustav nudi široku primjenu na sportskim događanjima, sajmovima, izložbama, formalnim i svečanim događajima, u trgovinama, izložbama, trgovačkim centrima, auto salonima, itd.

 • Cron

  Sve strojeve svih proizvođača CTP-a za flekso, ofset i sitotisak, zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu zaposlenika, tvrtka Prepress Print d.o.o. prodaje i servisira na prostoru jugoistočne Europe (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Mađarska, Rumunjska i Bugarska). BESPLATNO održavanje i besplatni servis potvrda su kvalitete uređaja što čini naše kupce najkonkurentnijima u poslovanju. U segmentu štampe zastupamo proizvođača štamparskih mašina Solna. Za potrebe dorade u ponudi imamo lepilice i savijačice proizvođača Versor i Rolam, štancne Eureka, Sinwei mašine za tvrde kutije i korice, Wista visokoprecizne mašine za perforaciju poštanskih markica, Znep za proizvodnju eko kesa. Za sve mašine i uređaje pružamo potpunu podršku 24/7 tokom cele godine. Također, zastupamo i servisiramo: CIM, McLantis, Heights, DAM, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, Hybrid, Techkon, PDA.

 • Dipa

  Tvrtka Dipa će na sajmu Print 21 & Promodays u Ljubljani predstaviti neke od novih modela Roland DG TrueVIS serije. Kako bi se zadovoljile potrebe svih korisnika, Roland trenutno u ponudi ima deset TrueVIS printera širokog formata uključujući UV i Resin varijantu s integriranim rezanjem te raznim konfiguracijama boje. Također, kao jedan od prvih renomiranih brendova koji su razvili vlastito DTF rješenje, predstaviti će i najnoviji DTF printer - Roland Versa STUDIO BN-20D. Pristupačan printer koji koristi DTF tehnologiju za prijenos boja na tkaninu uz živopisnu grafiku, fotografsku reprodukciju, vrhunski kontrast te nenadmašnu pouzdanost i minimalno održavanje. Za više informacija o ostalim novitetima u širokom asortimanu na raspolaganju će vam biti uvijek srdačni djelatnici Dipe koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja te vas savjetovati kako biste odabrali najbolje za vas.

 • DRM

  Tvrtka DRM d.o.o. je proizvodno-trgovačko poduzeće. Na tržištu su već više od pet desetljeća. Njihov razvoj prošao je put od obrtničke radionice do razvojno orijentirane tvrtke koja teži inovativnom pristupu. Posljednjih godina sve više pozornosti posvećuju inovacijama vezanim uz istraživanje i razvoj DTF (Direct To Film) strojeva. Posjetiteljima će predstaviti DTF printere i materijale za DTF tisak. U Ljubljani će s ponosom predstaviti DTF TEHNOLOGIJU! DTF tehnologija trenutno je svjetski hit, zbog jednostavnog i kvalitetnog tiska na tekstil i druge materijale. Predstavit će različite pakete koji će biti prilagođeni svima onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, ili pokrenuti novi posao u ovom segmentu grafike. Osim nevjerojatne DTF tehnologije, na sajmu će predstaviti i visokokvalitetne termo preše i materijale potrebne za rad. Naravno, pobrinut će se i za dobro raspoloženje i mala iznenađenja!

 • Etiketa, tiskarna, D.D.

  Etiketa tiskarna d.d. globalni je ponuđač visokokvalitetnih, naprednih i razvojno-tehnološki zahtjevnih tiskarskih rješenja. To jamče dugogodišnjim iskustvom u tiskarstvu, prilagodljivošću tržištu i iskrenom željom za novim znanjima. Od svojih početaka, koji sežu u 1960. godinu, nastoje osigurati najvišu razinu kvalitete, snažan razvoj i rješenja iz vlastite proizvodnje. Etiketa ispunjava i nadilazi očekivanja svojih kupaca stvarajući inovativna rješenja prilagođena njihovim potrebama, osiguravajući 100% kvalitetu, poštujući rokove isporuke po razumnim cijenama. Posluju u skladu sa svjetski priznatim standardima osiguranja kvalitete, koriste materijale koji su prijateljski prema prirodi i ljudima, a posvećeni su i ekonomičnoj potrošnji energije te zdravlju i dobrobiti svojih zaposlenika. Gotovo 60 godina kontinuiranog razvoja i ulaganja u tehnologiju i znanje zaposlenika omogućilo je suradnju i prisutnost Etikete s partnerima na gotovo svim kontinentima. Njihove proizvode možete pronaći diljem svijeta: nose ih nogometaši i navijači najboljih nogometnih momčadi i klubova, opremaju priznate divove sportske, tekstilnu i automobilsku industriju, proizvode etikete za domaću i inozemnu farmaceutsku industriju. Njihove najsofisticiranije etikete nalaze se na većini vina renomiranih slovenskih vinogradara. Prisutni su i u svim ostalim prerađivačkim djelatnostima.

 • Eurocop

  Tvrtka Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje sudjeluje na svim sajmovima u organizaciji Print Magazina. Ove godine već su bili prisutni na nedavno završenom sajmu Print21 u Sarajevu te će tako sada biti u Ljubljani. Posjetitelji će na njihovom štandu u Ljubljani moći testirati printer Ricoh Pro C5300 koji isporučuje aplikacije kvalitetnih boja, uz izuzetnu fleksibilnost medija, pouzdane performanse i niz mogućnosti dorade. Posjetitelji će moći vidjeti i Ricoh Pro L5160e, ink jet printer širokog formata te uređaj za print na kuverte Astrojet S1. Osim navedenih printera, tvrtka Eurocop predstavit će i velik broj doradnih grafičkih strojeva proizvođača DUPLO i to model DUPLO PFI BLADE B2+, rezač za mnoge vrste medija, velikih brzina i model DUPLO DC-618. Na štandu će biti i Multigraf CF375 – bigalica, perforirka i savijačica u jednom uređaju. Naći će se tu još doradnih uređaja brenda Miyacoh. Svim dosadašnjim i potencijalnim kupcima oprema će za vrijeme sajma te do kraja 4. mjeseca biti ponuđena po prigodnim cijenama. Posjetite tvrtku Eurocop na sajmu Print21 & Promodays u Ljubljani i uvjerite se u njihov široki asortiman.

 • Eurotrade / USB.si

  Eurotrade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području poslovnih i promotivnih poklona. Njihovi počeci sežu u sredinu '80-ih godina prošlog stoljeća i jedni su od najstarijih ponuđača poslovnih poklona u Sloveniji. Izbor koji nude je zaista velik. Od klasičnih promotivnih proizvoda kao što su bilježnice i notesi, promotivne olovke, kišobrani, promotivni tekstil - majice i polo majice, softshell jakne, promotivne kape i ostali tekstil. Također nude i veliki izbor promotivnih proizvoda po narudžbi. Modernim tehnikama dorade mogu personalizirati sve proizvode kupljene kod njih. Uz klasične metode sitotiska i tampon tiska nude i doradu digitalnim tiskom koji omogućuje višebojni tisak. Tvrtka USB.si nudi kvalitetne USB stickove od 2014. godine. Glavne prednosti u odnosu na konkurenciju su izuzetno konkurentne cijene i velika zaliha. Njihovi USB stickovi imaju jamstvo od 5 godina jer su u njih ugrađeni samo visokokvalitetni memorijski čipovi Samsung, Micron, Intel, Alcor ili Toshiba. U ponudi imaju USB stickove različitih oblika, boja i materijala, u kapacitetima od 2GB-128GB. Osim velikog broja modela na zalihi, u ponudi imaju još nekoliko stotina drugih modela USB-a. Među njima i 3D koji se izrađuju po želji kupca. Dobavljače imaju diljem svijeta tako da mogu ispuniti sve zahtjeve. Nude također i doradu USB stickova – digitalnim tiskom, graviranjem, tampon tiskom,... Njihovu ponudu vidjet ćete na sajmu u Ljubljani.

 • Falk&Ross

  Falk&Ross: Vaš partner za tekstil! S više od 2400 stilova Falk&Ross nudi pravu kolekciju, učinkovitu isporuku, uz sjajnu podršku usluga koje pomažu napretku vašeg poslovanja. Falk&Ross kolekcija znači kvalitetu kojoj možete vjerovati. S više od 50 vodećih robnih marki na tržištu, uključujući izbor velikog broja stilova za sve segmente poslovanja. S jednim od najvećih skladišta robe u Europi i optimiziranim rokovima isporuke, putem dva distribucijska centra u Poljskoj i Njemačkoj mogu brzo isporučiti ono što trebate. Naručiti možete i putem njihovog webshopa ili zatražiti personalizirani savjet njihovih stručnih timova. Zajedno možete pronaći najbolja rješenja koja će zadovoljiti Vaše potrebe. I to nije sve. Otkrijte njihove digitalne, IT i marketinške alate koji mogu podržati Vaše poslovanje. U 2023. s ponosom predstavljaju nove kolekcije pod njihovim poznatim brendom SG. Ključni unisex stilovi dostupni u osnovnim bojama i širokom rasponu veličina. Upoznajte Falk&Ross kolekcije odjevnih predmeta i dodataka visoke kvalitete. Dođite i otkrijte njihove stilove te saznajte novosti na njihovom štandu na sajmu Print21/Promodays u Ljubljani.

 • Fortuna Digital

  Tvrtka Fortuna Digital dio je grupacije Fortuna Digital Group koja već dugi niz godina vrlo uspješno posluje na tržištu srednje i istočne Europe s tvrtkama u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj i BiH. Planiraju povećanje sadašnjih kapaciteta u svim državama, naročito u Sloveniji, ali i širenje na Zapadnu Europu prvenstveno Austriju i Njemačku, što je već u tijeku. Svoje novitete redovito predstavljaju na Print21 sajmovima diljem regije. Cilj sudjelovanja na sajmu Print21&Promodays u Ljubljani je slovenskom tržištu pobliže predstaviti brendove, rješenja i inovacije iz FD portfelja, ponovno susresti klijente i kupce te ojačati poslovnu mrežu i svoju poziciju na tržištu. Tijekom oba dana sajma Fortuna Digital tim radit će demo na: HP Latex 800W, Summa D140 FX, FD Laminator, Widlaser C700, a prezentirat će i ostale brendove iz portfelja: Dgen Telios Hexa, FelixGluer, Kongsberg, Agfa/Inca. Predstavit će i portfelj materijala: AveryDennison, Pongs, Neschen, Berger, Image Perfect, Ahlstrom, ali i mnoge druge. Cilj je nadahnuti posjetitelje održivim idejama za maloprodaju, oglašavanje, izložbe, događaje i zabavu. Najveća zanimljivost za posjetitelje zasigurno će biti wrap trening na automobilu s inovativnim Image Perfect 2D super glide materijalom. Trening će se na štandu FD Grupe održati nekoliko puta tijekom trajanja sajma te će posjetitelji moći vidjeti najbolje primjere iz prakse i imati odličnu priliku za profesionalne konzultacije i savjete renomiranog stručnjaka oko diferenciranja na wrap tržištu.

 • Gajcom

  Gajcom u suradnji s Universal Woodsom i Sawgrassom predstavlja etablirani koncept sustava za sublimaciju. Više možete pronaći u online trgovini www.sitotisk.net. Izvadite svoj posao sublimacije izvan okvira, ponesite ga na otvoreno, koristite Chromaluxe foto panele - aluminijski fotopaneli za vanjsko i unutarnje označavanje - upotrebljivo bez okvira, ali s mogućnošću nadogradnje - također idealno za izložbe fotografija i slike u hotelima - jednostavno pričvršćivanje - neograničene mogućnosti korištenja - sjajne boje - vrhunska izdržljivost - veliki izbor veličina, oblika i završnih obrada i Unisub proizvodi za unikatnu sublimaciju za suvenire i poklone. ... prenesite svoju sublimaciju na teren - tisak suvenira na licu mjesta - kada se nešto događa, budite tamo - raznolikost, a ujedno stalna kvaliteta proizvoda s vrhunskim premazima, zbog čega svaki suvenir ispadne savršeno Sawgrass čini sublimaciju stvarno jednostavnom - Printeri formata A4 i A3 - zatvoreni sustavi (gel jet) - jednostavno korištenje i nezahtjevno održavanje - uvijek sjajni i živi otisci.

 • Gian

  Gi-an je talijanska tvrtka, lider na tržištu sublimacijskog tiska i distributer poznatih brendova kao što su Epson®, Transmatic®, Minerva®, Texprint®. Na sajmu Print21&PromoDays u Ljubljani predstavit će novi MUG15. Radi se o novom, potpuno automatiziranom sustavu idealnom za veliku proizvodnju tiskanih šalica. Nova web stranica www.sublimazione.it i novi katalog za 2023. alati su koje svakodnevno koristi više od 3000 kupaca i neophodni su za marketing specifičnih gadgeta namijenjenih za sublimacijski tisak.

 • Graphic Center

  Tvrtka Graphic Center, koja je dio Symbol Grupe, na sajmu Print21/Promodays u Ljubljani predstavit će čitav niz profesionalnih rješenja za DTG, DTF, sito i digitalni tisak. DTG segment bit će zastupljen s dva vrhunska printera: • Brother GTX Pro – idealno rješenje za DTG tisak visoke produkcije • TexJet NG120 – industrijski DTG printer veličine otiska do 50x70cm U DTF segmentu bit će predstavljena linija za izradu preslikača u širini 60cm - Textek TX65, dok će u segmentu digitalnog tiska grafika predstaviti UV LED roll printer - Fujifilm Acuity LED 1600R. Osim ovoga, predstavit će i svu potrebnu prateću opremu: • Pretreater PRO – uređaj za nanošenje primer-a • DidoShop – sušara • standardne i automatske duple membranske transfer preše Uz novitete iz sito tiska, u Graphic Centru ističu kako su sigurni da će njihova ponuda biti interesantna i da će kreirati nove poslovne ideje kod posjetitelja.

 • Guandong

  Tvrtka Guandong Italia na tržištu, kako globalnom tako i u našoj regiji, prepoznata je kao tvrtka usmjerena na proizvodnju specijalnih medija za tisak. To je jedini europski brend specijaliziran za specijalne materijale na tržištu digitalnog tiska. Za sebe kažu da su „Specialities Specialist“. Između ostalog to uključuje i nano tehnologiju te magnetske materijale koji čine samo mali dio velikog i bogatog portfelja medija u roli za sve vrste i tehnologije tiska. Iz tog razloga rođen je Mr. Magnus s ciljem da se cjelokupno iskustvo, potencijal i posebnosti plastike približe tehnologijama suhog tonera i ofseta, dajući tiskarima i svim profesionalcima u segmentu tiska iz arka priliku da otvore nova tržišta i otkriju nove horizonte. Na njihovu štandu na sajmu Print21/Promodays otkrit ćete čitav svijet “čarobnih” proizvoda prikladnih za bilo koju vrstu stroja i bilo koju vrstu boja.

 • Igepa Pako

  Igepa Pako na ovogodišnjem ljubljanskom izdanju sajma Print21/Promodays, prvi put od udruživanja u Igepa group, predstavit će se slovenskoj publici i to bogatim postavom raznovrsnih ink jet tehnologija - eco-solvent, LED-UV, resin - vodećih svjetskih proizvođača kao što su Mimaki, Epson, HandTop, uz dodatak digitalnih flatbed rezača marke Jwei. Selekciju vrhunske strojne opreme nadopunjuje ponuda visoko kvalitetnih medija i materijala renomiranih brendova Orafol, MacTac, 3A Composites, Comhan, SloanLED i mnogih drugih.

 • Ino Žiri

  Tvrtka s više od 30 godina tradicije – INO d.o.o., Žiri, lider je u području razvoja i proizvodnje strojeva za sitotisak, tisak na staklo i automatizaciju. Na sajmu Print21/Promodays u Ljubljani predstavit će 3/4 automatski stroj za sitotisak V6 te mogućnosti, prednosti i inovativna rješenja za kombiniranje digitalnog i sitotiska u različitim djelatnostima. - tekstil - hibridni preslikači Hibridna tehnologija tiska preslikača izvrsno je rješenje za izradu full color preslikača s preljevima, prozirnih, s višebojnim detaljima ili varijabilnim podacima za personalizirane preslikače, preslikače s bar kodom ili serijskim brojem, CMYK logotipe, preslikače s dodatnom spot bojom, s uputama za održavanje, itd. Hibridni preslikači su zbog klasičnog sito postupka visoko kvalitetni i iznimno postojani nakon pranja. Ujedno je, zahvaljujući digitalnom tisku, izrada cjenovno pristupačna i nudi beskrajne mogućnosti za dizajnere (npr. živost i širok raspon boja). - grafika i ambalaža - savršen spoj digitalnog i sitotiska Izvrsno podudaranje digitalnog i sitotiska pri ispisu spot boja, lakova, svjetlucavih efekata na INO SD Print sitotiskarskoj opremi osigurava veću estetsku vrijednosti digitalno otisnutih proizvoda i ambalaže. - industrijski tisak Uz korištenje odgovarajućih materijala moguća je i kombinacija digitalnog i sitotiska u industrijskom tisku (IMD tisak, tisak panela, tiskane elektronike,...) INO SD Print know-how i oprema konkurentska su prednost svake tiskare jer savršeno ispunjavaju zahtjeve personalizacije, visoke kvalitete i estetske savršenosti tiskanih proizvoda.

 • Klio

  Tvrtka Klio d.o.o. pod brandom Elgrav nudi kompletna rješenja u industriji graviranja i označavanja. Strojevi za lasersko graviranje, pečati, repromaterijali za graviranje i promotivni artikli pogodni za personalizaciju. Na sajmu Print21/Promodays u Ljubljani promovirat će najnoviji stroj iz Epilog Laser game strojeva za lasersko graviranje, model FusionMaker 12 – 30W. Isto tako, izložit će modele FusionEdge24 i FusionPro 48. Navedeni strojevi opremljeni su sustavom kamera IRIS™ za precizno lociranje grafičke pripreme na objekt rada te hiper brzim servo motorima koji dostižu brzinu graviranja od 4,2m/s pri 5G ubrzanju i ispušnim sistemima BOFA, UK. Nadalje, prezentirat će najnovije graverske materijale i proizvode najvećeg američkog i svjetskog proizvođača graverske plastike i pribora Rowmark. U sklopu sajma bit će organizirane i prezentacije rada gore navedenih strojeva i uređaja na raznim aplikacijama.

 • Konica Minolta

  Multifunkcionalna rješenja za digitalni tisak za svaku tiskaru! Konica Minolta ima tradiciju dugu 150 godina i cijeli niz inovacija za industriju digitalnog tiska. Svoja inovativna rješenja redovito predstavlja na Print21 sajmovima diljem regije. Osim stručnog tima Konica Minolte, koji će biti dostupan za savjete, na štandu će biti izložen i sljedeći aktualni printeri. AccurioPress C4070 Kompaktan digitalni printer koji može puno. Svestrani, profesionalni digitalni printer za ispis na A3+ format papira, namijenjen ispisu manjih količina promotivnih tiskovina. Uređaj omogućuje dvostrani ispis do 360g/m² pri brzini do 71 A4 stranice/min. Nudi mogućnost tiska na široku paletu tiskovnih materijala, a opremljen je s doradnim rješenjima za savijanje i klamanje tiskovnih materijala. AccurioLabel 230 Produkcijski uređaj koji je idealno rješenje za preusmjeravanje manjih i većih naklada tiska etiketa s tradicionalnog na digitalni tisak. Svestrano, intuitivno roll-to-roll rješenje za digitalni tisak na materijale širine do 330mm u CMYK modu. Također, opcionalno omogućuje hibridni tisak ili predtisak materijala s dodatnom bijelom bojom pri brzini ispisa do 23m u minuti. Posjetite ih i otvorite nove poslovne mogućnosti koje će vam pomoći u ostvarivanju učinkovitije digitalne transformacije.

 • MDS

  MDS IT d.d. iz Ljubljane je tvrtka s više od 30 godina tradicije u svijetu rješenja za tisak. Zastupa renomirane brendove u grafičkoj industriji kao što su Canon, Duplo, Graphtec, Aristo, Multigraf, Grafcut, Aristo, IECHO, KINGT i Astrojet. Ovog puta predstavit će novitet iz segmenta produkcijskog digitalnog tiska: - Canon produkcijski digitalni printer imagePRESS V1000, koji bez obzira na vrstu i težinu medija održava istu brzinu ispisa, a također održava i kvalitetu i reprodukciju ispisa uz odličnu AB registraciju - produkcijski digitalni printer lijepo se nadopunjuje s rezačem s automatskim ulaganjem Duplo PFI BladeB2+ koji predstavlja logičan nastavak proizvodnog procesa tiska, automatizira radni proces i optimizira troškove. Duo koji je neizostavan u svakoj tiskari koja ima potrebe za digitalnim tiskom nije samo oprema, već predstavlja rješenje za stvaranje različitih aplikacija koje krajnji kupac traži. Predstavlja veliki doprinos automatizaciji i optimizaciji procesa, smanjenje troškove (zamjenjuje najmanje jednog radnika) te osigurava veće zadovoljstvo zaposlenika. Dobrodošli u svijet ideja i inovacija!

 • Mega Dizajn

  Mega Dizajn prvi put sudjeluje na sajmu Print21 & PromoDays. Posjetiteljima će predstaviti najnovije proizvode iz segmenta tiska kao što su: termo pneumatske preše (automatska karusel pegla s 4 daske, automatska dupla pegla, pegla za kape, itd.) te vrhunski DTF printer koji je s brzinom od 13-25m2/h jedan od najbržih na našim prostorima i koji je ovu tehnologiju podigao na višu razinu. Također, predstavit će i repromaterijale vezane uz  strojeve koje imaju u ponudi. Uz strojeve i DTF, predstavit će i najnoviji brend radne zaštitne odjeće Velilla, kao i njihovu uzdanicu u promo tekstilu, brend Mukua. Odnedavno partnerstvo Mega Dizajna s Velilla-om omogućuje im da kupcima ponude širok izbor izdržljive i udobne radne zaštitne odjeće po vrlo povoljnim i konkurentnim cijenama. Predstavit će i novitete u segmentu promotivnih proizvoda iz direktnog uvoza i turske proizvodnje poput reklamnih ručnika, hotelskog programa i posteljine, uvoza iz Kine: kišobrani, trajne i pamučne torbe i sl., kao i europskih partnera s kojima nastupaju na tržištu. Pozivamo Vas da ih posjetite na štandu te ostvarite 20% popusta na svaku narudžbu ostvarenu prilikom posjete.

 • Modico / Inspirion

  Inspirion GmbH je tvrtka sa sjedištem u Sottrumu (Njemačka), s podružnicama diljem Europe. Specijalizirana je za uvoz i veleprodaju promotivnih artikala i kofera te prodaju istih kupcima širom svijeta od 1998. godine. Brojne podružnice, uključujući podružnicu Inspirion Adria sa sjedištem u Zagrebu, omogućuju učinkovitije istraživanje potreba tržišta, što se odražava i na učinkovitost naše kataloške ponude. Njihova ciljna skupina su isključivo B2B kupci. U Inspirionu ćete pronaći raznoliku ponudu promotivnih poklona koji se lako personaliziraju za vašeg korisnika. Njihov raznovrstan asortiman uključuje oko 3000 promotivnih artikala. Ponuda se sastoji od povoljnih promotivnih artikala sve do visokokvalitetnih proizvoda. Nude klasične promotivne artikle kao što su olovke, kišobrani, torbe, kolica, tekstil, alati, satovi, svjetiljke, igračke te proizvodi za kućanstvo i ured. U svojem programu nude i sezonske promotivne darove. Inspirion Vam pruža mogućnost brze isporuke uzoraka, tisak proizvoda i dostavu.

 • MVM Servis

  Jednostavan CRM sustav bez suvišnih funkcija je bajka. Je li to istina? Upoznajte WorkFlowPal, CRM sustav prikladan za svakoga tko za svoju tvrtku želi: • brzi rad • transparentnost • jednostavnost. Sve to moguće je bez nepotrebnih funkcija koje ništa ne pridonose vašem poslovanju, osim visokog mjesečnog računa! CRM sustav WorkFlowPal omogućuje: • uštedu vremena, jer je unos kupaca iznimno brz • uštedu novca jer možete slati e-poštu izravno iz sustava te zaboraviti na svoju platformu za e-poštu • izravno fakturiranje jer se možete povezati s bilo kojim računovodstvenim programom. Od upita do konačne ponude 10x brže! Isprobajte sustav WorkFlowPal i zaboravite na nepregledno brda papira! Više informacija: [email protected] ili na sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani.

 • Nani Print

  NaniPrint je tvrtka osnovana 2005. godine u Gostivaru (Sjeverna Makedonija).  Glavna djelatnost u početku im je bila prodaja i servis kompjutora i softvera te servis i prodaja fiskalnih ureda. Kasnije su započeli i s digitalnim tiskom, kartonažom te proizvodnjom kristalnih plaketa. Trenutno imaju 12 zaposlenih te učenike iz srednje tehničke škole koji kod njih obavljaju praktičnu nastavu tj. dualno obrazovanje. Izradom kristalnih plaketa bave se od 2015. godine kada su ih samo uvezivali. No, krajem 2022. godine instalirali su strojeve te počeli i s proizvodnjom. Proces proizvodnje je kombiniran, dosta je ručnog rada kojeg ističu, rade s velikom ljubavlju i pažnjom oko najsitnijih detalja. Momentalni kapacitet je cca 100 komada dnevno ovisno o modelu i doradi. Na stanju uvijek imaju zalihe standardnih modela, ali i mogućnost izrade bilo kojeg modela ovisno o zahtjevu. U ponudi imaju i dosta popratnog materijala za tiskare i gift shopove.

 • Nanodiy

  U tiskarskom svijetu svoje mjesto pronašao je sustav Advanced Plus 42cm. Printer ima dvije ispisne glave I 3200 koje jamče stabilnost, brzinu i kvalitetan otisak. Zahvaljujući svojim dimenzijama maksimalno štede prostor i imaju veliku brzinu ispisa. Velik broj tiskara odlučuje se za ovu vrstu printera jer su prepoznali da uštedom na prostoru mogu razviti svoje poslovanje i iskoristiti prostor za druge strojeve. Sustav dolazi s pouzdanim RIP softverom koji doprinosi kvaliteti i brzini tiska. Razvojni tim tvrtke Nanodiy radi na pripremi sustava za tisak Advanced 30cm, s dvije XP 600 glave, koji će uz standardni CMYK biti poboljšan dodavanjem LightCyan i LightMagenta te dvije nove fluo boje, pa će umjesto 4, printer imati 6 boja. Na taj će način upotpuniti potražnju koja se pojavila za tiskom s fluo bojama uz puno veći gamut boja s Lc i Lm.

 • N.C.R. Ljubljana

  U godini kada tvrtka N.C.R. Ljubljana slavi 30 godina rada, na sajmu Print21 & Promodays predstavit će - vrhunske MUTOH printere! - DTO više puta nagrađivane od strane EDP-a - UV printere serije XpertJet UF - najnoviji sign & display UV pisač - ValueJet 1638UR Mark II - premium sign & display mild solventni printer XpertJet SR PRO serije, koji za tisak koristi certificirane (Greenguard Gold) MS51 boje, koje ne sadrže štetne tvari, nemaju miris, suše se nakon 5 sati, a postojane su i bez dodatne zaštite - DTF - modularni sustav za tisak preslikača za tekstil renomiranog svjetskog proizvođača STS boja i Mutoh EMEA. Linija se može pohvaliti iznimnom pouzdanošću. Uz Mutoh rješenja, bit će tu još i: - uvijek aktualni i pouzdani SUMMA flatbed & roll to roll sustavi rezanja - termo preše njemačke proizvodnje SECABO - veliki i mali VULCAN rezači za perforaciju, izradu velikih i Die and Kiss.

 • OG Grafika

  Og grafika d.o.o. može se pohvaliti s više od 70 godina iskustva i tradicije u tiskarstvu te je najveća tvornica kalendara i ostalog PROMO segmenta u Republici Hrvatskoj. Og grafika d.o.o., između ostalog, nudi široki spektar proizvoda od papira - poput knjiga s mekim i tvrdim uvezom, brošura i kataloga, čime tiskarama, digitalnim studijima i marketing agencijama postaje pouzdani partner u njihovu poslovanju. Na sajmu u Ljubljani predstavit će se s „CUSTOM MADE“ proizvodima u PROMO segmentu poput notesa, rokovnika, kalendara, planera, ali i knjigama i rokovnicima. Danas, kada zahtjevi tržišta, kupaca i način života zahtijevaju gotovo uvijek nešto novo, cilj marketing proizvoda je da bude univerzalan i privlačan. Specifičnost izrade notesa i planera danas je obilježena posebnostima poput UV laka, soft touch plastifikacije, gliter dodataka, ali i postavljanja gumice za notes i olovku. Upravo sve to iz njihove proizvodnje možete pogledati na njihovom štandu štandu i uvjeriti se u kvalitetu izrade.

 • Prima IP

  PRIMA IP d.o.o. - sve na jednom mjestu za sve vaše materijale za tisak! Mi smo stručnjaci specijalizirani za cjelovita tiskarska i grafička rješenja. Od velikih nacionalnih kampanja do malih prilagođenih i jednokratnih, koristimo konvencionalni i digitalni tisak kako bismo ponudili jedan izvor za sve vaše zahtjeve za tisak. Predani smo ulaganju u najnoviju tehnologiju i znanje naših zaposlenika kako bismo osigurali najvišu kvalitetu proizvoda, konkurentne cijene i najbolje moguće korisničko iskustvo. Nudimo komercijalni tisak (cjelovita usluga tiska paketa koja će zadovoljiti sve vaše poslovne i potrebe brendiranja), grafički dizajn (dizajniramo sve vrste tiskanih i digitalnih materijala, integrirane grafičke slike, rješenja za pakiranje i brendiranje), promotivne proizvode (širok asortiman promotivnih poklona i tekstila u različitim kvalitetnim i cjenovnim varijantama s mogućnošću brendiranja) te prilagođene eko papirnate vrećice brenda PRIMA BAGS. PRIMA BAGS - ne samo vrećica, već ekološki prihvatljiv komunikacijski medij. Vrećice za kupnju koje vaši kupci nose sa sobom pokretne su komunikacijske površine koje možete koristiti za promociju. Izradite vlastitu vrećicu po mjeri i širite svoju poruku. Uz mogućnost narudžbe eko papirnatih vrećica u malim količinama, možete prilagoditi svoje poruke i dizajn kako vama odgovara. PRIMA BAGS - dostupno u malim količinama. Omogućujemo da zadržite potpunu kontrolu nad količinom vrećica koje svaki put naručujete. Izbjegavajte velike zalihe s isteklim dizajnom jer ste bili prisiljeni naručiti 10.000 vrećica s prilagođenim dizajnom. S malim narudžbama (od 250 komada ili više) u PRIMA BAGS, ovo je stvar prošlosti jer možete prilagoditi dizajn svaki put odnosno sa svakom narudžbom. PRIMA BAGS - kratki rokovi isporuke. Naša moderna, automatizirana i fleksibilna proizvodna oprema omogućuje nam ispis i otpremu narudžbi u vrlo kratkom vremenu. Ono što drugi naplaćuju prioritetno za nas je sasvim normalna poslovna praksa, ali bez dodatnih troškova. PRIMA BAGS - briga za prirodu naša je obveza. Sve papirnate vrećice PRIMA BAGS izrađene su od papira koji se lako reciklira. Odaberete li KRAFT papir u prirodnoj boji, one su i biorazgradive, što znači da se mogu baciti u bio kantu za smeće. Papir koji koristimo za izradu vrećica dolazi iz šuma kojima se gospodari prema načelima održivog razvoja. Sve naše vrećice imaju FSC i/ili PEFC certifikat.

 • Recom

  Upoznajte RECOM! U vremenima masovne proizvodnje jedna stvar postaje sve važnija, a to je naglasak na posebnostima i individualnim karakteristikama svakog proizvoda. U poslovnom svijetu imati prepoznatljiv vizualni identitet znači biti jedinstven i izdvojen iz mase. U skladu s našom tradicijom i kvalitetom izrade notesa, rokovnika i dnevnika te širokom paletom promo artikala i poslovnih poklona, možemo vam pružiti ono što je danas najvažnije, a to je prepoznatljivost. Fleksibilnost koju nam omogućava vlastita proizvodnja, dozvoljava nam da u skladu s vašim zahtjevima sve vaše ideje i realiziramo na obostrano zadovoljstvo. Svjesni smo činjenice da vaša poslovna reputacija ovisi i o proizvodima koje mi isporučujemo. U primarni proizvodni program RECOM-a ulazi i tisak te tvrdi uvez. Jako smo ponosni na našu bogatu ponudu promotivnog materijala - tehnologija, olovke, upaljači, kišobrani, uredski pribor, torbe, vrećice, kape, šilterice, tekstil – više od 5.000 promo artikala! Naša proizvodnja u potpunosti je opremljena svim strojevima za dotisak vašeg logotipa ili dizajna na proizvod. Sitotisak, digitalni tisak, gravura, foliotisak te suhi žig omogućuju nam da u potpunosti ispunimo vaše zahtjeve za personalizacijom. Na taj način dobit ćete zaista poseban poklon za sebe, prijatelja ili poslovnog partnera. Izbor je na vama – RECOM!

 • SDX Group

  SDX Group poljski je proizvođač promotivnih artikala vrhunske kvalitete. Na tržištu su prisutni od 2015., a njihov uspjeh zajamčen je individualnim pristupom kupcima i uslugama temeljenim na najvišim standardima. Članovi su najvažnijih udruženja kao što su PSI i PIAP. Imaju certifikate ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Na sajmu u Ljubljani pokazat će svoje najvažnije brendove. TheChallenge® brend nudi sportsku odjeću kao što su majice kratkih rukava i kratke hlače za nogometne i košarkaške timove, zatim sportske hlače i trenirke. Asortiman upotpunjuju proizvodi kao što su ručnici od mikrovlakana koji se brzo suše, pamučni ručnici s tiskom u raznim veličinama, torbice s uzicom s posebnim džepom za loptu te sve vrste torbi. Marka Bee2® nudi torbe visoke kvalitete, torbice s uzicom, futrole za tablete, kozmetičke torbice te multifunkcionalne šalove i kape. PrintLook® je robna marka koja nudi luksuzne kupaonske ogrtače izrađene od visokokvalitetnih materijala s mogućnošću brendiranja vezom ili sublimacijom. Izuzetno mekani i ugodni za tijelo, idealni su za hotele, SPA salone i kuću. Caprilla je robna marka nastala iz želje za stvaranjem jedinstvenih proizvoda i strasti da se ono najbolje podijeli s drugima. Ponuda je namijenjena pojedinačnom kupcu i uključuje jastuke, deke, ručnike.

 • Sign Trade

  S poslovanjem su započeli prije nekoliko godina s glavnim ciljem ponuditi visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama za digitalni tisak uključujući boje, vinil folije, printere i ostale dodatke. 2020. godine portfelj proizvoda proširili su s DTF tehnologijom jer su od samog početka vidjeli njen potencijal. Njihova intuicija pokazala se ispravnom jer je DTF brzo postao njihov vodeći segment. U posljednje dvije godine prodali su više od 100 DTF Starter Kita te stekli veliko iskustvo ne samo u prodaji, nego i u području servisa i održavanja ovih printera. "Srećom, pronašli smo partnera, tvrtku HanrunPaper čiji su proizvodi pouzdano visoke kvalitete te možemo reći da smo postali njihovi predstavnici za područje srednje Europe. Posljednjih mjeseci snažno se razvila tzv. UV DTF ili UV Transfer tehnologija te smo i mi počeli testirati nekoliko proizvoda i printera." UV transfer naljepnice mogu se prenijeti na bilo koju tvrdu površinu. Jedna od najvažnijih karakteristika je ta što nemaju pozadinu niti rub, stoga daju učinak sitotiska.

 • Sistrade

  Software Consulting, S.A. je informatička tvrtka sa znanjem i iskustvom u području razvoja softvera i konzultantskih usluga za različita područja. Specijalizirani su za tiskarsku i prerađivačku industriju, ali pokrivaju i druge, uglavnom proizvodne djelatnosti. Cilj je ponuditi informacijska rješenja temeljena na najnovijim tehnologijama kako bi klijent mogao iskoristiti inovativna upravljačka rješenja koja mu omogućuju dobro interno upravljanje i poboljšanu povezanost s partnerima putem e-poslovanja i online alata za suradnju. SISTRADE ima tim za savjetovanje o poslovnim procesima koji dodaje vrijednost i pomaže u razvoju inovativnih rješenja za SISTRADE klijente. Sve svoje aktivnosti usmjeravaju na kvalitetu i poboljšanje. Stalno su aktivni u istraživanju i inovacijama te predani najboljim praksama u informacijskoj sigurnosti. Njihov sustav upravljanja dokazuje njihovu uključenost i predanost te je također certificiran prema NP EN ISO 9001:2015 i NP4457:2007.

 • STH

  Tvrtka STH - Screen Team d.o.o od svojih početaka 2019. odlikuje se širinom asortimana u području tiska na tekstil, velikom zalihom proizvoda te stručnim osobljem spremnim pravovremeno pružiti stručnu i brzu podršku svojim korisnicima. Ovo je treći put da izlažu na sajmu Print21, a na sajmu u Ljubljani predstavit će široki asortiman proizvoda koje imaju u svom prodajnom programu: - STH DTF line i700 – DTF linija za izradu transfera u širini ispisa 60cm - STH DTF line i300 – DTF linija za izradu transfera u širini ispisa 30cm - STH DTF INKS – vlastite boje za DTF tisak bez phthalata i s OEKO-TEX standardom - STH DTF PREMIUM foil – vlastiti brend folija za DTF u potpunosti prilagođene za DTF tisak - ROQ International – automatski karusel za sitotisak s međusušačima i tunelom - MINERVA inks – asortiman boja i emulzija proizvođača Achitex Minerva - LATRO – silikonske boje za direktni i indirektni tisak na tekstil - TRANSMATIC – termo prese za transfer tisak. Na sajmu Vas očekuje tim stručnih ljudi koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja! Najsretnijeg posjetitelja njihova štanda očekuje i vrijedna nagrada – DTF linija!

 • Terplan

  Tvrtka Terplan d.o.o. prisutna je na tržištu promotivnih poklona od 1994. godine. Na sajmu će predstaviti robne marke koje zastupaju. To su: - James and Nicholson, jedan je od prepoznatljivijih brendova promotivne odjeće na europskom tržištu koji nudi raznoliku ponudu kako radne tako i casual odjeće. S ovim brendom kupcima možete ponuditi najbolju kvalitetu za dobru cijenu - Myrtlebeach je linija promotivnih dodataka poput šilt kapa, zimskih kapa, kapa za trčanje, ručnika. Riječ je o brendu koji bojom i stilom nadopunjuje proizvode JN brenda - Stedman nudi veliki izbor kvalitetne reklamne odjeće po konkurentnim cijenama - Halfar je jedan od rijetkih brendova na području promotivnih proizvoda koji za svoje proizvode daje tri godine garancije na kvalitetu proizvoda. Nudi širok izbor torbi, ruksaka... Tvrtka je usmjerena na održivi razvoj - Fare proizvodi kvalitetne kišobrane prikladne kako za promociju tako i za privatnu upotrebu. Robna marka Fare dobitnik je više nagrada za kvalitetu.

 • Uni Biro

  Tvrtka Uni-Biro je najveći Xerox partner s najdužim stažem stručno osposobljenih servisera. Predstavit će XEROX Versant 4100 s novim vakuumskim ladicama, što XEROX-ovom „paradnom konju“ Versantu omogućuje najvišu rezoluciju u klasi, još veću točnost i fleksibilnost u odabiru papira. Sa svojim jedinstvenim mogućnostima, novi Xerox Versant 4100 Press idealan je za visoko zahtjevna grafička okruženja gdje su važna visoka kvaliteta ispisa, pouzdanost i produktivnost. Zahvaljujući vakuumskom povlačenju papira, podnosi veće količine i teža proizvodna opterećenja. Također, nudi mogućnost korištenja debljeg papira do 400g/m². Osim toga, automatizirano upravljanje zalihama štedi vrijeme i smanjuje mogućnost ljudske pogreške. Na sajmu će predstaviti i njemačku marku RISO za koju su u vrlo kratkom roku pronašli dosta zadovoljnih kupaca. Radi se o ink jet tehnologiji s ispisom po cijeloj širini (line-type), pigmentnim bojama (CMYK + dodatna siva). Prednost je i brzina ispisa te vrlo niska cijena ispisa u boji. Već sada imaju kupce s više od milijun otisaka mjesečno i niti jednim zastojem. Na sajmu će vas, osim ljubaznim licima, dočekati s opremom koju možete isprobati: XEROX Versant 4100, XEROX PrimeLink C9070, XEROX AltaLink C8155, RISO GD 9630 i završni rezač GRAFTEC CE 7000-40 + Fmark 2.

Uz podršku