45 MINUTA O TISKU – WEB-TO-PRINT

27.05.2020.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

O značaju e-trgovine u suvremenom svijetu stvara se mnogo buke. Gotovo se čini da ukoliko nemate dobru internetsku prisutnost postoji mala vjerojatnost da ćete uspjeti preteći konkurenciju.
Što se grafičke industrije tiče, web-to-print (W2P) smatra se jednim od najučinkovitijih načina za tiskare da dobiju posao online. Ova rješenja kupcima nude jednostavan put do usluga koje pruža tiskara bez potrebe napuštanja vlastitog dom ili ureda i uz značajnu uštedu vremenu.

Situacija u kojoj se trenutno nalazimo svima nam je pokazala važnost, ali i potencijal koji web  trgovine imaju, a oni koji već posluju na ovaj način vrlo će vjerojatno iz ove situacije izaći minimalno oštećeni. Zato je sada pravo vrijeme za početi razmišljati o online poslovanju i izgradnji e-trgovine jer prema svim predviđanjima pred njima je streloviti rast.

Druga po redu epizoda Print Magazinova online serijala „45 minuta o tisku“ stoga će biti posvećena upravo temi „Kako pokrenuti svoj Web-to-Print portal“. eEmisija je na rasporedu 27. 5. 2020. u 14h na YouTube kanalu Print Magazin.

Ovaj event je završio te prijava više nije moguća.

Marcel Majsan

Postaju li web shopovi prioritetni kanali prodaje?

Marcel Majsan
Udruga eCommerce Hrvatska
Fadil Džinić

Korak po korak do W2P rješenja

Fadil Džinić
Toscana systems d.o.o.
Marko Kadija

Implementacija softvera - uz pravo rješenje do pravih rezultata

Marko Kadija
Konica Minolta Hrvatska d.o.o.