Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

10 razloga zašto biste trebali posjetiti VISCOM

Od 4.- 6.11.2015., na VISCOM-u će se u Dusseldorfu predstaviti 300 izlagača iz 50 zemalja. Viscom je jedini sajam u Europi koji poklanja pažnju cijeloj industriji vizualne komunikacije, od ispisa širokih formata, digitalnih znakova, POS programa i ambalaže. Nebrojeno je mnogo razloga zašto biste trebali posjetiti ovogodišnji viscom ali ćemo navesti samo neke.

1. Današnja, moderna komuni­kacija između kupaca događa se na svim područjima.
Svijetleće reklame, analogni i digitalni display-evi zajedno sa ambalažom čine vizualnu komunikaciju i imaju dugotrajne efekte.

2. Digitalne reklame daju nam neočekivane mogućnosti…
Za brandove, internacionalna poduzeća a i same potencijalne kupce reklame predstavljaju nova iskustva i zapravo su pametna rješenja.
Sudionici koji su se priključili proteklih godina su: Coca-Cola, Miele, IBM, Media-Saturn i Deutsche Lufthansa.

3. Zidovi su prekrasni…
Digitalni tisak je ušao u dizajn interijera, donoseći beskrajne mogućnosti .Dizajneri, prodavači namještaja i opreme, dekorateri i marketinške agencije naći će široki izbor ključnih igrača i novih ideja koje će istaknuti njihov proizvod.

4. Igra svjetla…
Ne možemo si pomoći što igre sa svjetlom privlače naše oko. Posljednja LED tehnologija kreira prave, osvjetljene reklame koje su vrlo učinkovite. Viscom predstavlja LED aplikacije za display-eve, POS program te za unutarnje i vanjske aplikacije.

55. Vaš auto može dobiti novu odjeću…
Folije se mogu koristiti u raznim poslovima uključujući “wrap”. Natjecat će se najbolji europski majstori “wrap-a” na sedmom natjecanju “European Wrap Star”.

6. Ambalaža prodaje proizvod…
Pakiranje je zaslužno za posljednje korake prije kupnje. Najmoderniji materijali, finiširanje i novi trendovi u ambalaži, spojit će se na jednom mjestu i inspirirati Vas. Na viscom-u će se kreativna industrija susresti sa ambalažnom kako bi udružile snage i postigle čudesan krajnji rezultat.
7. Sjaj proizvoda na POS – stalcima
Kako postići da baš Vaš stalak odskače od tisuće drugih. Svake godine organizatori viscom-a nagrađuju najinovativnija rješenja nagradom Superstar.

8. Inspiracija…
Sofisticiranija slova daju bolju poruku. Stručnjaci za oglašavanje ovdje nalaze inspiraciju za svoje buduće poslovanje. Uočavaju nove ideje kojih prije nisu bili ni svjesni, te ih mogu predstaviti potencijalnim kupcima.

99. Volimo promovirati ideju “Made in Germany”
Internacionalni posjetitelji koji dolaze u Njemačku posjetiti viscom također sklapaju poslove s poduzećima njemačkog tržišta koja možda ne odlaze na druge sajmove.

10. Pomažemo Vam da se proširite na nova tržišta
Niti jedan drugi sajam u Europi nema toliko široki spektar mogućnosti a 70% posjetitelja posjećuje samo viscom u Njemačkoj. Otprilike 25% posjetitelja viscom-a u Frankfurtu prošle godine došlo je izvan Njemačke, iz približno 50 zemalja.

Ukoliko ste odlučili da želite posjetiti ovu manifestaciju, sa dolje navedenim kodom dobivate besplatnu ulaznicu na sajam:

8dwo-wv29-22k4-ww8e

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content