Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

20 godina Hrvatske Udruge Sitotiskara

Hrvatska Udruga Sitotiskara – HUS je strukovna udruga koja okuplja sitotiskare, digitalne tiskare i one koji se bave srodnim djelatnostima, kao i dobavljače repromaterijala i opreme za iste. Udruga je član FESPA-e, Europske federacije sitotiskarskih udruga koja okuplja 26 nacionalnih udruga iz Europe i 10 izvan nje. U Zagrebu su se 15. 6. 2019. u ugodnom druženju okupili članovi Udruge i pozvani gosti kako bi   obilježili 20.-tu godišnjicu od osnivanja Udruge. Okupljenima se obratio predsjednik Udruge, gospodin Dag Knepr, nakon čega je prikazan kratki film u kojem su članovi u kratkim crtama, svaki iz svog kuta gledanja predstavili Udrugu. S obzirom na 20. rođendan, ovom prigodom podijeljenje su i nagrade sitotiskarima i gostima iz grafičkog segmenta, za izniman doprinos u promicanju Udruge.

HUS_Sitotisak_20god_Print_Magazin

Nakon zajedničkog fotografiranja, druženje se nastavilo uz domjenak u razgovoru, razmjeni iskustava i prisjećanju na razna okupljanja tijekom godina.

Čestitamo Hrvatskoj Udruzi Sitotiskara na prvih 20 godina i želimo im puno uspjeha u radu i budućim nastojanjima u promicanju Udruge i njenih vrijednosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content