Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

20SEVEN CI nova uzdanica Bobsta u flekso tisku

Tvrtka Bobst Bielefeld na nedavno završenim Danima otvorenih vrata predstavila je novi stroj 20SEVEN CI za flekso tisak optimiziranog i za tisak proširenog kolornog gamuta (Extended Color Gamut – ECG).

Posjetitelji su na licu mjesta imali priliku  uvjeriti se u njegovu procesnu konzistentnost, pri čemu sve prednosti proizlaze iz brojnih tehničkih karakteristika kao što su vibracije, konzistencija boje pri doziranju i mjerenju, sušenje pri velikoj brzini i bilježenje liste poslova, a koje su konstruirane tako da tijekom cijelog procesa tiska osiguravaju dosljednost, točnost i ponovljivost.

Uz predstavljanje 20SEVEN-a, demonstraciju tiska komercijalne i mock ambalaže s višeslojnim grafikama te laboratorijsku provjeru kvalitete, predstavljene su i prednosti ECG procesa. Delta-E analiza boja kod jednog te istog posla započetog ujutro i ponovljenog poslijepodne, pokazala je kako ECG proces vlasnicima robnih marki može osigurati konzistenciju boja, iznimno važnu za prepoznatljivost robne marke bilo gdje u svijetu. Novi 20SEVEN idealan je za ECG te tako poboljšava izvedbu pri konvencionalnom tisku, što, kako ističu u Bobstu, 20SEVEN čini win-win izborom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content