Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

30 godina tvrtke N.C.R. Ljubljana

Za razliku od dosadašnjih evenata u njihovoj organizaciji, proslava 30. obljetnice tvrtke N.C.R. Ljubljana organizirana je u neformalnom okruženju, na brežuljku iznad Ljubljane, odakle se pruža prekrasan pogled na Ljubljansko gorje i okolna brda. Sama lokacija diktirala je opušteno druženje s poslovnim partnerima, bez velikih govora.

Netaknuta priroda, izvrsna kuhinja domaćih ponuđača i izvrstan set glazbenih izvođača kombinacija je koja je dočarala odličnu “vibru”.

Pozivu se odazvalo oko 170 uzvanika koji su u neformalnom druženju s predstavnicima tvrtke proslavili ovaj veliki jubilej.

Tridesetogodišnje iskustvo svrstava tvrtku N.C.R. Ljubljana u sam vrh dobavljača profesionalne opreme i potrošnog materijala za industriju vizualnih komunikacija u srednjoj i istočnoj Europi.

Izvrsnost je njihov moto. U 30 godina rada prošli su kroz neka lošija, ali i bolja vremena. Sve ih je to ojačalo i potvrdilo ispravnu viziju koju slijede, a to je imati vrhunsku podršku nakon prodaje i zadržati kupca na duži rok. Zapravo, zadovoljstvo kupaca njihov je glavni prioritet.

Tvrtki N.C.R. Ljubljana čestitamo i želimo još puno uspješnih godina na grafičkoj sceni!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content