PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

3M Wrap Training

Obljepljivanje vozila zadnjih godina ima značajan rast. Mnoge tiskare pokušavaju dio tog financijskog kolača uzeti za sebe. Međutim obljepljivanje vozila, za razliku od tiska vizitki, brošura ili letaka iziskuje obučenog djelatnika u različitim područjima. Od grafičkog dizajna pa sve do poznavanja materijala koji se koristi kao i podloge na koju se lijepi. Potrebno je znanje rada na pisačima velikog formata, vrhunska priprema podloge za obljepljivanje, profesionalni alat i radionica, iskustvo rada s folijama i na kraju temeljita završna obrada koja se najčešće odrađuje industrijskim fenom.

Osim obljepljivanja vozila, novi je trend i uređenje interijera koje se može provesti bilo ljepljenjem tapeta ili preljepljivanjem starog namještaja, vrata, podova i sl. S obzirom na skori početak turističke sezone upravo je sad pravo vrijeme za primjerice hotele, da na taj način promijene svoj imidž i posjetiteljima osiguraju još bolji doživljaj i odmor.

Tvrtka Dipa organizira 20. 3. 2020.g. već tradicionalni 3M Wrap Training. Svi su pozvani, a na treningu će se moći naučiti nove ili usavršiti stare wrap vještine i to s najnovijim 3M cast folijama. Kroz predavanje će se moći saznati više detalja o folijama, a bit će predstavljene i 3M folije za zatamnjivanje autostakala i 3M™ DI-NOC™ Architectural folije za uređenje interijera.

Za sve ostale informacije kontaktirajte Štefi iz Dipe na mail [email protected].

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content