Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

3Print Adriatik isporučio dva nova HP Indiga

Sredinom dvanaestog mjeseca u celjskom hotelu “Evropa” održan je poslovni sastanak HP Indigo partnera i korisnika sa područja Slovenije i Hrvatske. Organizator ovog događaja je 3Print d.o.o., poduzeće koje djeluje u nekoliko europskih država – Grčkoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Izraelu.

 

Zanimljivost ovog događaja je visoka delegacija koja je prisustvovala ovom skupu. Pedesetak uzvanika iz Slovenije i Hrvatske je imalo čast prisustvovati predavanju gospodina Alon Bar-Shanya, prvog čovjeka HP Indigo Digital Press Division koji je doputovao ovamo iz Izraela. G. Alon Bar – Shany je u Indigu od prvih dana. Sudjelovao je u preuzimanju Indiga od Israel Chemicals Ltd 1995. godine. Od tada napreduje u HP Indigo poduzeću do najviše funkcije. Snažan je zagovornik bliskih odnosa sa kupcima. Danas HP Indigo rješenja koristi preko 4000 klijenata u 120 zemalja svijeta.
Gospodin Alon Bar – Shany je predstavio prisutnima kvalitete koje HP Indigo pisače izdižu iznad konkurencije. Vrlo veliku brzinu otiska, visoku postojanost bez potrebe za laminacijom, mogućnost tiska sa sedam različitih boja u jednom prolazu, a posebno je naglašena mogućnost tiska na nevjerojatnih 1400 različitih materijala bez potrebe za pripremom podloge materijala prije ispisa. Vrlo simpatična gesta je obraćanje gospodina Alona jednom od uzvanika, kasnije smo saznali da je novi kupac HP Indiga, sa obećanjem da ne mora brinuti o tehničkim problemima prilikom korištenja HP Indigo pisača jer će imati najbolju moguću tehničku podršku. Njegov zadatak je proizvodnja, a HP Indigo partneri će mu osigurati vrhunsku tehničku podršku.

Osim gospodina Alona, uzvanici su imali priliku upoznati i osnivače 3Print poduzeća, gospođu Beky Shemer i gospodina Ran Rotema. Gospođa Beky Shemer je zaželjela gostima dobrodošlicu i upoznala prisutne sa 3Print poduzećem.

Nakon zanimljive prezentacije održana je bogata večera. U neformalnim druženjima smo saznali da je u prošloj godini celjska poslovnica 3Print poduzeća koja je zadužena za prodaju HP Indigo pisača na području Slovenije i Hrvatske bila među najuspješnijim po prodaji u cijeloj 3Print grupi. Prodali su dva HP Indigo pisača. Iako količina pisača nije velika, moramo napomenuti da se vrijednost jednog pisača kreće oko milijun eura.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content