Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

3Print Adriatik novi zastupnik za Kornit Digital za Hrvatsku i Sloveniju

Od nove godine prodaju i servis Kornit Digital rješenja za tisak tekstila u Hrvatskoj i Sloveniji radit će tvrtka 3Print Adriatik iz Slovenije. Kornit Digital, izraelska je tvrtka i jedan od lidera u svijetu kada je riječ o digitalnom tisku tekstila.
Kako je došlo do ove suradnje pitali smo gosp. Davida Mesnera, direktora tvrtke 3Print Adriatik.
„Našim kupcima uvijek nastojimo ponuditi visokokvalitetna rješenja iz segmenata koje zastupamo. Zato smo ponosni što je Kornit Digital prepoznao naš rad u državama u kojima već surađujemo, kao što su Španjolska, Grčka i Bugarska te nam povjerio distribuciju i u Hrvatskoj i Sloveniji“, rekao nam je gosp. Mesner.

Kornit Digital nudi jedinstvena, visokokvalitetna rješenja za digitalni tisak na tekstil (DTG, DTF). Radi se o patentiranim rješenjima koja se izdvajaju od konkurencije s obzirom na mogućnosti pripreme tekstila i odmah nakon toga samog tiska, sve u jednom koraku.

Kako nam je rekao gosp. Mesner, Kornit se odlično uklapa u portfelj tvrtke 3Print Adriatik jer je i sama, kroz portfelj ostalih brendova, fokusirana na digitalne tehnologije tiska. „Segmentu komercijalnog tiska, tiska etiketa i ambalaže sada dodajemo i tekstil“, ističe gosp. Mesner.

Što se tiče postojećih korisnika, kojih je u Hrvatskoj i Sloveniji nekoliko, gosp. Mesner kaže da nema razloga za brigu. Svi korisnici dobit će stručnu i učinkovitu servisnu podršku iskusnih stručnjaka. Vjeruje da zajedno mogu nastaviti graditi uspješnu priču.

S obzirom da je riječ o rješenjima namijenjenim velikim produkcijama, što za sobom povlači i značajnu financijsku investiciju, zanimalo nas je ima li u našoj regiji potencijala za ovakve strojeve?
„Na bazi analize tržišta i trendova, što se očekivanja tiče, puni smo optimizma. U našoj regiji već imamo vrlo uspješne korisnike i vjerujemo da je ovo tek početak jednog zanimljivog putovanja“, zaključio je gosp. Mesner.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content