Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

40 godina sajma Labelexpo

Prvi Labelexpo sajam održan je 1980.g. u Londonu i imao je samo 44 izlagača. Industrija etiketa u to je vrijeme bila u velikom porastu i doživljavala je ogroman interes, a pojava samog Labelexpo-a kao specijaliziranog sajma etiketa pokazala je industriji ambalaže nevjerojatne efekte koji su se mogli dobiti raznim metodama iz sign segmenta.
Labelexpo je predstavljao te još uvijek čini, fantastičnu priliku za prikazivanje inovacija koje pružaju tvrtke diljem svijeta koje se bave sign segmentom. Također, predstavlja odličnu priliku za okupljanje svih profesionalaca iz područja proizvodnje etiketa i ambalaže. Drugim riječima, Labelexpo je izvrsno globalno mjesto gdje se susreću kupci i dobavljači.

Labelexpo je rastao s industrijom etiketiranja, a također je odigrao i veliku ulogu u rastu same industrije. Danas sajam predstavlja kombinaciju inovacija u tehnologijama za obradu slika, opremi za ispis, materijalima za označavanje i dodacima kao što su RFID naljepnice, personalizacija ambalaže i međusobni odnos dobavljača i kupaca putem uređaja poput QR kodova i drugih.

Ovogodišnje izdanje sajma Labelexpo Europe posjetiteljima će pružiti nevjerojatan doživljaj kombinirajući najbolje od mnogih elemenata iz globalnog tržišta ambalaže. Ne propustite posjetiti Labelexpo Europe 2019, od 24. do 27. 9. u Brusselsu, Belgija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content