Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DABA COPY CENTAR – KOPITEHNA instalirala prvi OCE ColorWave 700 u regiji

Jedna od najstarijih zagrebačkih fotokopiraona nastavlja sa ulaganjima i nakon 35 godina postojanja. Varaždinska Kopitehna im je isporučila OCE ColorWave 700.

”Bez prevelikog razmišljanja smo se odlučili na investiciju u OCE. Prvi OCE 700, crno bijeli uređaj, smo kupili još 2007. godine i zaljubili se u njega. Vrlo je jednostavan za korištenje, pouzdan, cijena otiska je vrlo prihvatljiva a kvaliteta na najvišem nivou. To je bio razlog da ponovo investiramo u OCE ColorWave 700 ali ovaj puta u color varijanti. Planiramo ga koristiti za tisak plakata, nacrta te raznih promotivnih materijala za prodajne prostore, urede, skladišta… Prednost mu je da može ispisivati visoko kvalitetne otiske na različite materijale do 200g težine. Iznimno je brz, može ispisivati do 180 A1 araka na sat. Veličina ispisne kapljice je manja od ispisa sa solventnim pisačima što mu omogućuje odličnu kvalitetu ispisa. Ovaj pisač koristi vrlo rijetku tehnologiju, pearl crystal. To su kuglice, potpuno netoksične, koje na određenoj temperaturi prelaze u tekuće stanje i četiri ispisne glave ih ispisuju na papir. U kontaktu sa papirom boja se trenutno suši. Prednost ove tehnologije je iznimno povoljna cijena kvalitetnog otiska.” -komentirao je g. Marko Dabetić, vlasnik obrta.

www.daba-copy.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content