Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

5 godina Print Magazina – u novom ruhu!

Idući tjedan na Vaše adrese stići će novo izdanje Print Magazina, prvo u 2019., godini u kojoj Print Magazin obilježava pet godina kontinuiranog izlaženja!

Kao što ćete i sami vidjeti, nakon pet godina napravili smo mali „facelifting“ pa Vas tako uz izmijenjeni koncept naslovnice, očekuje i nešto drugačiji format. Moglo bi se reći da pratimo tržišne trendove  jer imamo proizvod koji je jedinstven i drugačiji! Ono što se nije promijenilo su zanimljivi, informativni i korisni članci, analize, intervjui kojih niti u ovom broju ne nedostaje.
Kako i priliči obljetnici, jedan dio ovog broja časopisa posvetili smo presjeku svega napravljenog u proteklih pet godina. Donosimo tako i kratke isječke iz tema brojeva o kojima smo pisali, a koje su prema informacijama koje imamo, čitateljima bile najzanimljivije. S tom ćemo praksom nastaviti tijekom cijele godine.

No, osim toga u ovom broju:
–  pišemo o UV desktop flatbed pisačima
– najavljujemo 3. Izdanje DA!-Digitalnih Aplikacija
– pišemo o obnovljenom Udruženju grafičara HGK
–  donosimo niz zanimljivih intervjua iz cijele regije……

Nadamo se da ste svoj primjerak časopisa već osigurali! Ukoliko niste, registrirajte se putem naše web stranice i Vaš primjerak stiže Vam na kućnu adresu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content