Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

50 HP Indigo strojeva ide u tvrtku ePac Flexible Packaging

Tvrtka ePac Flexible Packaging kupila je 50 novih HP Indigo digitalnih tiskarskih strojeva koji će biti instalirani na njihovim postojećim i novim lokacijama diljem svijeta. Dio je to kontinuiranog globalnog plana širenja tvrtke. Ovo je ujedno najveći posao za HP Indigo ikada.

ePac Flexible Packaging tvrtka je za proizvodnju fleksibilne ambalaže u potpunosti fokusirana na digitalne tehnologije. Vođeni misijom da pomognu tvrtkama svih veličina da ostanu konkurentni s raznim fleksibilnim sustavima pakiranja. ePac koristi najnoviju tehnologiju digitalnog ispisa, pružajući svojim kupcima brz i jednostavan način kupnje fleksibilne ambalaže u skladu sa svojim potrebama.

Suradnja s HP-om krenula je 2016. i postajala sve snažnija. Radilo se o velikim ulaganjima u digitalne tiskarske strojeve HP Indigo 20000 i HP Indigo 25K.

Narudžba od 50 HP Indigo digitalnih tiskarskih strojeva najveća je pojedinačna narudžba u povijesti HP Indiga. Ubrzat će ePac-ov rekordni proizvodni kapacitet.

Usredotočujući se na globalno širenje, ova nova flota bit će raspoređena na 36 novih i postojećih lokacija na pet kontinenata. Ovi printeri, koji uključuju najnovije HP Indigo tehnologije, podržat će ePac-ovu strategiju da poveća svoj udio i poslovanje na postojećim tržištima

“ePac ima za cilj ubrzati svoj rast i proširiti globalnu prisutnost. Naša kupovina 50 strojeva poboljšat će ePac-ovu rekordnu proizvodnju fleksibilne ambalaže na HP Indigo printerima. Tako ćemo dodatno učvrstiti našu dugogodišnju suradnju s HP Indigom” rekao je Virag Patel, COO, ePac.

Najnovije ulaganje tvrtke ePac Flexible Packaging u HP Indigo strojeve primjer je kako HP nastavlja širiti prednosti digitalnog ispisa i služi sve većem broju brendova.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content