Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iz Nanodiy-a poručuju: Keep a Smile!

Medijski prostor prepun je informacija o koronavirusu. Kako se grafička industrija prilagođava ovoj zdravstvenoj nepogodi pokušavamo saznati putem telefonske ankete koju djelatnici Print Magazina provode ovih dana.

Ambalažeri rade u tri smjene pokušavajući zadovoljiti povećane zahtjeve farmaceutske i prehrambene industrije. Digitalne tiskare velikih formata uposlile su svoje doradne pogone za izradu prozirnih vizira za lice. Proizvođači POS stalaka proizvode beskontaktne stalke za sredstva za dezinfekciju ruku. Ipak, najveći dio grafičke industrije svoje je aktivnosti smanjio i pogoni rade smanjenim kapacitetom.

Optimističan video u ovoj situaciji dolazi nam iz koprivničke tvrtke Nanodiy. Nedavno su objavili kreativni videozapis kako se pomoću Nanodiy tehnologije može uljepšati trenuntno najpoželjniji “modni dodatak” – maska za lice!

Nanodiy tehnologija poznata je kao vrlo jednostavna i cjenovno pristupačna za tisak na razne materijale i predmete. Jednostavan proces tiska i vrlo niska cijena omogućuju i osiguravaju pristojnu zaradu tiskom na maske za lice.

Iz Nanodiy-a poručuju da ne smijemo izgubiti osmijeh u ovoj teškoj situaciji te da nam i male stvari mogu uljepšati dan, a pogotovo bolesnima. Čuvajmo sebe i druge!

NANODIY VIDEO

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content