Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iz kompanije Nanodiy poručuju: Keep a Smile!

Medijski prostor prepun je informacija o korona virusu. Na koji način se grafička industrija prilagođava ovoj zdravstvenoj nepogodi, pokušavamo da saznamo putem telefonske ankete koju zaposleni u Print Magazinu sprovode ovih dana.

Zaposleni u sektoru ambalaže rade u tri smene pokušavajući da odgovore na sve veće zahteve farmaceutske i prehrambene industrije. Digitalne štamparije za štampu velikih formata uposlile su svoje doradne pogone za izradu transparentnih vizira za lice. Proizvođači POS stalaka proizvode beskontaktne stalke za sredstva za dezinfekciju ruku. Ipak, veći deo grafičke industrije je smanjio svoje poslovanje i njihovi pogoni rade smanjenim kapacitetom.

Optimističan video u ovoj situaciji dolazi nam iz koprivničke kompanije Nanodiy. Nedavno su objavili kreativni video o tome kako se uz pomoć tehnologije Nanodiy može ulepšati trenutno najpoželjniji „modni dodatak” – maska za lice!

Nanodiy tehnologija poznata je kao vrlo jednostavna i cenovno pristupačna za štampu na raznim materijalima i predmetima. Jednostavan proces štampe i vrlo pristupačna  cena omogućavaju i obezbeđuju pristojnu zaradu štampanjem na maskama za lice.

Iz kompanije Nanodiy poručuju da ne smemo izgubiti osmeh u ovoj teškoj situaciji i da nam čak i male stvari mogu ulepšati dan, pogotovo onima koji su bolesni. Čuvajmo sebe i druge!

NANODIY VIDEO

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content