Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Koenig & Bauer ide uživo. Nemojte to propustiti!

Kao i svi u grafičkoj branši, tako su i u Koenig & Baueru s velikim uzbuđenjem očekivali drupu 2020. No, s obzirom na okolnosti, odgoda je bila potpuno razumna odluka.
Ipak, do drupe 2021. dug je put, a kotač tehnološkog napretka nezaustavljivo ide naprijed pa su u Koenig & Baueru, kako bi barem malo premostili taj vremenski jaz, odlučili organizirati virtualni događaj „Koenig & Bauer LIVE“ u sklopu kojeg će, među ostalim, prikazati i nekoliko svjetskih premijera planiranih za predstavljanje na, nažalost otkazanoj, drupi 2020.

„Koenig & Bauer LIVE“ održava se od 16. do 25. 6. svaki dan, osim vikendom, gotovo u istom terminu u kojem je trebala biti održana drupa 2020. Tijekom osam radnih dana stručnjaci Koenig & Bauera podijelit će s vama najnovija rješenja iz svoje nepresušne radionice.  
Tematske prezentacije uživo bit će na engleskom (10:00 i 16:00 sati)  i njemačkom jeziku (13:00), a od navedenih premijera željeli bi izdvojiti novi stroj za tisak iz arka Rapida 106 „Generacija 2020“ formata B1 te novi i unaprijeđeni VariJet 106 hibridni stroj koji kombinira ofsetnu  i ink jet tehnologiju te koji je dizajniran u partnerstvu s tvrtkom Durst.
LIVE prijenosu moći ćete vidjeti i cijeli proizvodni tijek nastanka ambalažnog proizvoda kao i komercijalnih aplikacija na potpuno novim Rapidama!

Imate li pitanja u vezi s tiskarskim strojevima Koenig & Bauer ili o bilo kojim drugim rješenjima, tim stručnjaka dostupan vam je za razgovore, a po želji će rado planirati i osobni sastanak s vama u idućim tjednima.

U tvrtki Koenig & Bauer uvjereni su da sudionici neće biti razočarani jer we’re on it!
Za raspored događanja i registraciju kliknite na sljedeću poveznicu: Koenig & Bauer LIVE.

Kontakt:
Mario Pećarina
Koenig & Bauer (AT) GmbH 
Regional Sales Manager
Sheetfed Offset
T  +43 2236 8090-5873
M +385 98 380 968
[email protected]



Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content