Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Koenig & Bauer ide uživo. Nemojte propustiti.

Kao i svi u grafičkoj branši, tako su i u kompaniji Koenig & Bauer s velikim uzbuđenjem očekivali drupu 2020. No, s obzirom na okolnosti, odgađanje je bila potpuno razumna odluka.

Ipak, do drupe 2021. dug je put, a točak tehnološkog napretka neumoljivo ide napred, pa su u kompaniji Koenig & Bauer, kako bi barem malo premostili taj vremenski jaz, odlučili da organizuju virtuelni event „Koenig & Bauer LIVE“ u okviru koga će, između ostalog, predstaviti i nekoliko svetskih premijera koje su bile planirane da se održe na, na nažalost, otkazanoj drupi 2020.

„Koenig & Bauer LIVE“ održava se u periodu od 16. do 25. 6., svakog dana osim vikendom, odosno gotovo u istom terminu u kojem je trebalo da bude  održana drupa 2020. Tokom osam radnih dana, Koenig & Bauer stručnjaci podeliće sa vama najnovija rešenja i solucije iz svoje nepresušne radionice.

Tematske prezentacije uživo odvijaće se na engleskom (10:00 i 16:00h)  i nemačkom jeziku (13:00h), a od navedenih premijera želimo da izdvojimo novu mašinu za štampu iz tabaka Rapida 106 „Generacija 2020“ formata B1 kao i novi i unapređeni VariJet 106, hibridni štampač koji kombinuje ofsetnu i ink jet tehnologiju i koji je dizajniran u partnerstvu sa kompanijom Durst.

LIVE prenosu moći ćete da vidite i celi proizvodni tok nastanka ambalažnog proizvoda kao i komercijalnih aplikacija na potpuno novim Rapidama!

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja u vezi sa Koenig & Bauer štampačima ili bilo kojim drugim rešenjima, tim stručnjaka vam je dostupan za razgovore, a po želji će rado planirati i direktni sastanak sa vama tokom narednih nedelja.

U kompaniji Koenig & Bauer su uvereni da učesnici neće biti razočarani jer we’re on it! Za raspored događaja i registraciju, kliknite na sledeći link Koenig & Bauer LIVE.

Kontakt:
Mario Pećarina
Koenig & Bauer (AT) GmbH 
Regional Sales Manager
Sheetfed Offset
T  +43 2236 8090-5873
M +385 98 380 968
[email protected]

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content