Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Packsize – do zapakiranog proizvoda u svega nekoliko sekundi

U skladu s trendom porasta e-trgovine, za rješenje koje je na sajmu Fachpack predstavila njemačka tvrtka Packsize GmbH zasigurno će se još puno čuti. Kako nam je rekao Carsten Dickmann, direktor marketinga za Europu, stroj ima mogućnost automatski prilagoditi veličinu transportne kutije proizvodu koji treba zapakirati. Na ovaj način, prilagodbom veličine kutije, smanjuje se potrošnja kartona te se štedi i maksimalno iskorištava prostor pri transportu.
Stroj je u potpunosti razvila tvrtka Packsize. Konfiguracijski ga je moguće prilagoditi u skladu s potrebama klijenata te može biti u potpunosti automatiziran. Prednosti ove tehnologije prepoznale su brojne tvrtke, između ostalog i IKEA.

Tehnologija funkcionira vrlo jednostavno. Skener izmjeri visinu, dužinu i širinu proizvoda, ti se podaci automatski šalju u stroj koji određuje najmanju moguću, a opet odgovarajući veličinu kutije. Na sajmu su pokazali u potpunosti automatizirano rješenje koje inline dodaje i etiketu s adresom za isporuku.

Cijeli proces možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content