Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

STH predstavlja modul koji “čuva glavu” DTF printera

Na štandu tvrtke STH na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu, bilo je vrlo živo. Naime, uz novosti vezane uz silikonske boje, embossing i molding procese, predstavili su i zanimljiv novitet u području DTF tiska.
Uz to što u svojoj ponudi imaju DTF printere u širini 30 i 60cm, od sada sva njihova rješenja dolaze s vrlo korisnim modulom koji će korisnike riješiti „glavobolja“.

Predstavili su White Balance Assistant modul koji sprječava sasušivanje glava dok je printer u stand by modu. Radi se o modulu koji svaka tri sata pali cirkulacijske pumpe, a svakih osam sati radi čišćenje glava.
„Ovo je najbezbolniji način da se sačuva printer, a onda i ink sistem te glave od sasušivanja“, rekao je gosp. Igor Čivrag, vlasnik i direktor tvrtke STH.

Modul je predviđen za ugradnju isključivo na DTF printere iz ponude tvrtke STH. No, uz određene preinake koje je potrebno napraviti moguće ga je ugraditi i na printere drugih proizvođača.

Više o modulu koji rješava jedan od ključnih problema DTF printera donosimo u Print Reportu dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content