PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

STH predstavlja modul koji „čuva glavu“ DTF štampača

Na štandu STH na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu bilo je vrlo živo. Naime, pored novina vezanih za silikonske boje, embossing i molding procese, predstavili su i zanimljivu novinu u oblasti DTF štampe.

Pored toga što u ponudi imaju DTF štampače u širinama od 30 i 60 cm, od sada sva njihova rešenja dolaze sa veoma korisnim modulom koji će rešavati „glavobolje“ korisnika.
Predstavili su White Balance Assistant modul koji sprečava sušenje glava dok je štampač u režimu mirovanja. Reč je o modulu koji na svaka tri sata uključuje cirkulacione pumpe, a svakih osam sati čisti glave.

„Ovo je najbezbolniji način da sačuvate štampač, sistem mastila, kao i glave od isušivanja“, rekao je g. Igor Čivrag, vlasnik i direktor kompanije STH. Modul je namenjen za ugradnju isključivo na DTF štampače koje nudi kompanija STH. Međutim, uz određene modifikacije koje je potrebno izvršiti, moguće ga je instalirati i na štampače drugih proizvođača.

Više o modulu koji rešava jedan od ključnih problema DTF printera donosimo u Print Reportu dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content