Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dva nova eko medija za tisak iz Guandong tvornice

Tvrtka Guandong specijalizirana je za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih medija za digitalni tisak, kao i drugih materijala za grafičku industriju. Njihov asortiman proizvoda uključuje širok spektar folija za različite primjene, uključujući reklamne folije, dekorativne folije, folije za automobile i brojne druge namjene. Ono po čemu je Guandong također prepoznatljiv je predanost održivosti i ekološki prihvatljivim proizvodima.

Na sajmu Print21 u Zagrebu predstavili su se s veselim i šarenim štandom. Kako nam je rekao Nicola Lanodoni, sales manager za Srednju i Istočnu Europu, s dizajnom štanda su htjeli pokazati posjetiteljima da mediji za digitalni tisak mogu biti itekako zabavni ako ih se pravilno odabere.

Također, predstavili su i dva potpuno nova medija za tisak. Jedan je PVC free panel, koji je u potpunosti napravljen od polipropilena što znači da se može sto posto reciklirati. Drugi medij je specijalni tekstil napravljen 100 posto od vlakana bambusa. Materijal je Mada in Italy, može se reciklirati, kompostirati te je kompatibilan s različitim tehnikama tiska. Namijenjen je, prije svega, uređenju interijera, za uređenje zidova za čime je interes iznimno velik.

Više o Guandong eko medijima za tisak doznajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content