PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Dva nova eko medija za štampu iz fabrike Guandong

Kompanija Guandong je specijalizovana za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih medija za digitalnu štampu, kao i drugih materijala za grafičku industriju. Njihov asortiman obuhvata širok spektar folija za različite primene, uključujući reklamne folije, dekorativne folije, folije za automobile i mnoge druge namene. Ono po čemu je Guandong takođe poznat je njegova posvećenost održivosti i ekološki prihvatljivim proizvodima.

Na sajmu Print21 u Zagrebu predstavili su se veselim i šarenim štandom. Kako nam je rekao Nikola Landoni, menadžer prodaje za Centralnu i Istočnu Evropu, dizajnom štanda su želeli da pokažu posetiocima da mediji za digitalnu štampu mogu biti veoma zabavni ako su pravilno odabrani.

Takođe su predstavili dva potpuno nova medija za štampu. Jedan je panel bez PVC-a, koji je u potpunosti napravljen od polipropilena, što znači da se može sto posto reciklirati.
Drugi medij je specijalni tekstil napravljen 100 posto od bambusovih vlakana. Materijal je Madein Italy, može se reciklirati, kompostirati i kompatibilan je sa različitim tehnikama štampanja. Namenjen je, pre svega, za uređenje enterijera, za ukrašavanje zidova, za koje je interesovanje izuzetno veliko.

Saznajte više o Guandong eko medijima za štampu u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content