PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Unapređena verzija Sistrade softvera poboljšava korisničko iskustvo

Iza kompanije Sistrade, renomiranog globalnog dobavljača softverskih rešenja za industriju štampe i ambalaže, stoji izuzetno uspešan nastup na sajmu drupa 2024.

Štand Sistrade je bio centralna tačka za posetioce željne da istraže budućnost tehnologije štampanja i pakovanja. Kako ističu, na štandu je bilo posetilaca iz celog sveta i sa izuzetno velikim ovlašćenjima kada je u pitanju donošenje odluka.

Jedan od glavnih ciljeva nastupa na drupi bio je predstavljanje najnovijih rešenja u upravljanju softverom. Naravno, pored pružanja jasnih uvida u to kako Sistrade rešenja poboljšavaju operativnu efikasnost, pojednostavljuju procese i promovišu održivi rast kompanije.

Na drupi su predstavili svoju najnoviju verziju softvera, Sistrade 2024 V14.0. Ona uključuje novu platformu sa ažuriranim, poboljšanim i ultra brzim interfejsom, listom zadataka i novim vidžetima. Novi interfejs omogućava korisnicima da, izborom različitih vidžeta, prilagode oblast u kojoj se prikazuju određene informacije.

Posetioci su bili posebno impresionirani poboljšanim mogućnostima analize podataka, funkcijama praćenja u realnom vremenu i revolucionarnim alatima dizajniranim da optimizuju radni tok u štampanju i pakovanju, fleksibilnom pakovanju, etiketama, valovitoj ambalaži i bezbednom štampanju.

Više o specifičnostima Sistrade softvera nam je u kratkom razgovoru ispričao g. Branko Mihorko, menadžer međunarodnog poslovanja. Kako je istakao, Sistrade softver u svaku kompaniju dolazi „prazan“ i kompanija implementira softver. Što znači, kako je rekao, da ne postoji jedinstveno rešenje za sve. „Suština svega je da se napravi digitalni blizanac, odnosno da se kompanija, onako kako sada posluje, ubaci u softver“, rekao je g. Mihorko.
Ali digitalna transformacija je mnogo više od softvera. Softver je alat bez koga se ne može, ali ljudski faktor je ipak najvažniji u celoj priči.

Zanimljiv intervju u kome smo se dotakli veštačke inteligencije i sve veće potražnje za MIS rešenjima pogledajte u Print Reportu na Print Magazin You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content