PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Bela boja – tema novog broja Print Magazina

Novim brojem Print Magazina, koji uskoro možete očekivati na vašim adresama, zvanično smo zatvorili letnju sezonu i spremni smo za poslednji kvartal ove godine. Nadamo se da je tako i kod vas! Iako je peti broj uvek izazov i mnoge od vas smo „gnjavili” tokom godišnjeg odmora, verujemo da smo dobro uradili posao i da ćete rado pročitati o čemu smo pisali.

Što se Print Magazina tiče, fokus nam je na dva predstojeća sajma. Na prvom mestu je sajam promotivne industrije – Promodays, 11. i 12. septembra na Zagrebačkom velesajmu. Lista izlagača garantuje da kreativnih rešenja neće nedostajati. Nakon Zagreba selimo se u Sarajevo na 3. Textile Week Adria event. Sve veće interesovanje za tekstil i tekstilnu industriju pokazuje da sajam sa ovom temom zaista ima smisla.

Kada su u pitanju tehnološke inovacije, pišemo o nizu zanimljivih rešenja:

  • Fortuna Digital predstavlja Kongsberg Ultimate, ali i novo pojačanje u prodajnom timu
  • Grafik.net vas upoznaje sa HXCP linijom za tvrdi povez
  • Epson i DIT najavljuju dolazak UV desktop štampača u demo centar
  • Konica Minolta donosi priču o AccurioLabel 230 i AccurioPrint C4065
  • Mutoh predstavlja HydrAton i Aquafuze tehnologiju boja…

Temu broja posvetili smo misterioznoj beloj boji, koja to i jeste i nije. Prof. dr. Ana Sutlović i Martina Glogar napisale su odličan članak o belom u prostoru koji nas okružuje, ali i o razvoju belog pigmenta kroz istoriju. Dugogodišnji korisnici i serviseri upoznali su nas sa iskustvima bele boje u praksi, izazovima održavanja ovakvih tehnologija, ali i kreativnim mogućnostima koje bela boja otvara.

Ako još uvek niste obezbedili svoj štampani primerak, prijavite se za našu mejling listu ovde.

Želimo vam prijatno čitanje!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content