PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

NVM predstavlja Xeikon TX500 sa TITON tonerom za nove mogućnosti, uključujući ambalažu za hranu

Kompanija Xeikon je na ovogodišnjem sajmu drupa odlučila da predstavi svoja najnovija dostignuća i najnoviju tehnologiju. Fokusirali su se na digitalna rešenja namenjena specijalnim aplikacijama. To je između ostalog uključivalo i premijeru mašine Xeikon TX500 sa širinom štampe od 508mm, koja koristi TITON tehnologiju tonera. Na sajmu je prvi put prikazana sa inline heat-foil digitalnom jedinicom za ukrašavanje, razvijenom u saradnji sa kompanijom Kurz.


Inače, TITON toner je, kako nam je rekao gospodin Bojan Milošević iz kompanije NVM Graphic Solutions, koja donosi Xeikon rešenja na tržište regiona, svojevrsna revolucija u tehnologiji suve tonerske štampe. TITON toner je izdržljiva tehnologija digitalne štampe koja je bezbedna i za ambalažu namenjenu prehrambenim proizvodima. Otisci su otporni na visoke temperature, rastvarače i ogrebotine bez upotrebe laka. Xeikon TX500 ima brzinu štampe od 30m/min, uz rezoluciju od 1200 dpi.


S obzirom na širinu i brzinu štampe, kao i heat-foil jedinicu, sa ovim rešenjem Xeikon prvenstveno cilja na tržište fleksibilne ambalaže za hranu na bazi papira jer tehnologija ispunjava sve sertifikate bezbednosti za prehrambene proizvode. Međutim, ova tehnologija otvara nove tržišne mogućnosti u štampi etiketa, sigurnosnom štampanju itd.
Kratki Print Report sa drupe o ovoj inovativnoj tehnologiji možete pogledati na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content